Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Týrání psů opět a zase...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:29
- Nahlásit

želva
já myslím že by jí ta zastávka nevadila, sice poveze ještě tetu, ale obě jsou zvířatomilky. Samozřejmě nemůžu mluvit za ni. Takže teĎ potřebujeme 2 věci. Aby bullvnouzi řekla jaký konkrétně věci jí ty můžeš poslat a já se pak zeptám sestřenice jestli by to udělala.

bullvnouzi
jj,nebo ti teda můžu přispět na to maso. Prostě večer budeš vědět víc. Co konkrétně, jaký věci a pořešíme to během zítřka.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:33
- Nahlásit

Sijes
Oki. Dnes večír bo zejtra se domluvíme.

želva
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:33
- Nahlásit

Sijes
někam klidně dojedu,bydlím na Žižkově
jinak dík

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:41
- Nahlásit

já surfuju jenom v práci Doma nemám net (zatím) ono mi to těch 8 hod. v práci bohatě stačí a neřešila jsem. Takže bohužál se mnou domluva až zase ráno

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:43
- Nahlásit

Sijes
Já myslím, že to do rána počká.
Teda doufám...

želva
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:43
- Nahlásit

Sijes
nevadí,hlavně že se domluvíme

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:16
- Nahlásit

vůbec si nedovedu představit v jakém jsou stavu. Jak reagujou na lidi nebo tak...psi na řetězech bývaj většinou zlí i na lidi. A pak to chce někoho,kdo to umí....Docela mě to začalo zajímat, jak se pracuje s deprivovanými psy.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:20
- Nahlásit

Sijes
psi na řetězech bývaj většinou zlí i na lidi
Kolik takových pejsků jsi viděla? Když odmyslíme vesnické křížence NO a tak.

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:46
- Nahlásit

no právě ti na těch vesnicích, kterým se nikdo nevěnuje a jsou JEN přivázaní. Nevím, jaké tam měli zázemí. Prostě jsem vyvodila, že kdyby dobré, tak se nedostanou do takové situace, že chcípaj hladem.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:09
- Nahlásit

psi na řetězech bývaj většinou zlí i na lidi
Piťáci nejsou ovčáci, piti z řetězu jsou nejlepší společníci k lidem.
bullvnouzi

Možná by se udal ten Gas, tím pádem by Fred vypadal růžově...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:45
- Nahlásit

Sijes
Čéče, co to máš doma za zvíře, že o plemeni nic nevíš?

Mucholabka
Bezva. Už mám další zájemce snad. A kam půjde Gasík?

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:45
- Nahlásit

mucholabka
ano, v to doufám. Nemůžu říct, že bych znala spousty psů na řetězech - naštěstí - natož pittů. Ráda, velmi ráda, se nechám vyvýst z omylu. Spíš sem to myslela celkově - nejen na řetězu, ale pokud by byli bití nebo fyz. týraní, tak pak by mohli?

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:06
- Nahlásit

bullvnouzi
já mám povalečku válivou, která je na lidi zlatá a ke psům normální. Asi tak jak každý dospělý pes.Občas vystrčí růžkyTeď jsme je měli puštěný s Pavlínkou a dámy se snesly docela dobře, až sem čuměla fena s fenou.

To je to, že ještě každý plemeno je úplně jinačí. Co platí u pitta neplatí u ovčáka atd. atd. a je jich tolik To se jeden snad nemůže za život naučit.

mucholabka
vlastně jsme se teď s pawlinkou na cvičáku bavily, že jsi někde i uveřejnila příběh, jak jsi zařadila údajně "neumístitelného" psa do smečky. Slíbila mi odkaz, ale zatím jsem nečetla.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:08
- Nahlásit

Sijes
jooo, myslíš Dianu? Myslela jsem, že si jenom zvykla s těma mojima zabijákama pod pohrůžkou likvidace :-D, ale nehce žrát ani ty bulíky, z čehož jsem konsternovaná, páč mě podvedli a nedostala jsem žádného killera, ale gaučáka

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:17
- Nahlásit

mucholabka
tak tak! Ona říkala, že to bylo něco v tom smyslu.....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:25
- Nahlásit

Sijes
No jooo, pani. Ale tak přece řetěz neznamená agresívní pes šmárja. Tomu se říká předsudky, víš. O psy na řetězech je kolikrát líp postaraný, než o jakýkoliv jiný, fíš...

Mucholabka
Ten postroj čéče.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:26
- Nahlásit

bullvnouzi
Jaký postroj, teď tě nedávám.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:28
- Nahlásit

Mucholabka
Tady ten...

Sijes
Lady Di je tady.

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:30
- Nahlásit

bullvnouzi
ale no tak paní, svět je plný předsudků Naposled v Ne u nás na cvičáku Sem přemýšlela jestli si dělají ze mě prdel nebo jestli si prostě po víc jak roce nevšimli, že mám vedle nohy širokolebce, když říkali co říkali

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:30
- Nahlásit

Našel se nějaký zájemce jo, to je žůžo

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:31
- Nahlásit

Sijes
A co říkali? A woe přece nemůže mít člověk, co má bulla, plnej předsudků na bully.

reneeska
A možná i víc zájemců

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:33
- Nahlásit

bullvnouzi
Ty jo tak ať to klapne

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:41
- Nahlásit

bullvnouzi
ne na bully, na lidi! Budu na sobě muset zapracovat Kolik jich vypadá , žese podaří udat už teď?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:44
- Nahlásit

Sijes
Možná tři, čtyři?

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:54
- Nahlásit

bullvnouzi
nó, to vypadá nadějně!! Ještě jich je asi 6, že...No hlavně si pěkně večer sepiš, co bude potřeba. Za chvíli už mám padla, tak budu až ráno.TeĎ si jdu přečíst o Lady Di

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:07 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Sijes
Ahojda, tak vidím, že ten odkaz už máš. Jsem hrozná - vůbec jsem se od soboty nedostala k netu - vždycky jen na chvilku.

bullvnouzi
na ty hafany jsem se ptala kde se dalo, ale všichni už pita doma mají (většina v bytě) a nikdo si netroufá si vzít do bytu psa, který je ze řetězu, a o kterém nic neví...
Já bych brala tu feňulku, o které jsem ti psala už dřív, ale... Prostě tam kde pesany mám, nemám žádné rozhodovací právo, páč mi to tam nepatří a další haf prostě neprošel.
Ještě jsem si říkala, že by bylo teoreticky možné si pronajmout na našem cvičáku kotec a tam by nějaký pes mohl být (je tam volných kotců hodně), ale to by bylo zase časově náročné tam každý den jezdit

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:16
- Nahlásit

pawLINka
Chjo. Tak nic, budem hledat dál.

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:16
- Nahlásit

pawlinka
ahoj ahoj! Taky jsem to rozeslala různě.....A jsem na tom obdobně. Stará fenka - oříšek, by příchod dalšího psa nezvládla a tím míň tatík. Leda bych rychle sehnala něco, kam bych se odstěhovala A příště se mě ptej, co bych mohla skritizovat u vás na cvičáku, sem fakt ráda, že sem došla do KM

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:47
- Nahlásit

Sijes
Hm, budem ukamenované za OT, ale copa se u vás na cvičáku stalo?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 16:50
- Nahlásit

Rakety, proč nedrbete v tématu AST, APBT...?
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6847_0.html

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání