| Autor |
Zpráva |
bea
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 21:06
- Nahlásit
Ahoj, teď mi přišel mail od www.psiadusa.sk s prosbou o pomoc pro 4 psíky, kterým zbývá už jen pár dní života. Je toho teď nějak moc najednou, nevím, jestli někdo můžete pomoci - a jak. Já mám v bytě 3, z toho dva nalezence a dalšího bych už proti rodině neubránila. Myslím, že toho všichni máte také hodně, ale tak to předávám dál - třeba něco vyjde. Nejspíš vám ten mail přišel taky.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 23:36
- Nahlásit
jak utracení, vždyt sou mladoučký !! Já se na to fakt vykašlu, tohle už je vážně moc Taky to rozešlu dál ale mám pocit že všichni už mají fakt hodně pejsků, já sama jich mám prostě pět Přece je neutratíííííííí
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 07:50
- Nahlásit
Na diskuzi psiaduša je napsáno, že holky převážejí do útulku, ale o pejskovi ani slovo.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 07:53
- Nahlásit
Co to ukázat tomu pánovi, co hledá mladého většího pejsu o pár témat níž, třeba by mu dal šanci??? Většinou se dovoz do ČR dá nějak domluvit.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 08:25
- Nahlásit
já to tam nemůžu najít - strašně dlouho mi ty stránky nabíhají
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 15:57
- Nahlásit
Tak skočte rovnou sem : http://www.kszv.sk/psiky.php Jsou to ti první čtyři a Dasty zatím snad nejede ani do útulku, holky prý ano.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 17:08
- Nahlásit
Awojí snad se najde někdo.Moc ráda bych si toho psíčka vzala,když fenečky poputují do útulku,ale to mi nechtějí dovolit.A proč by nemohl ject i Dasty do útulku?Nedá se s tím útulkem nějak dohodnout?
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 18:43
- Nahlásit
To nevím, dostala jsem pouze mailíka, s info, že pro holky je vyjednané místo v útulku Skalica.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 00:06
- Nahlásit
Dasty nemôže ísť do útulku tam kde fenky, pretože je veľmi veľký a nezmestil by sa Nemajú miesto...
V KS Zvolen je ešte aj čuvač, ktorému hrozí utratenie, pretože je agresívny. Na Psia duša ho nájdete tiež.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 11:47
- Nahlásit
A nedalo by se tedy domluvit s nějakým útulkem poblíže Zvolenu,že by odebíral i pejsky většího vzrůstu.Tzn.i toho čuvače i Dastyho.
|