Falka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:12
- Nahlásit
Ahoj, ráda bych se tady poptala po někom, kdo by mohl mít eventuelně zájem o velkého psa - kříženec VK+ podle mě rotvajler. Pes je cca 2-letý, moooc hodný, nekonfliktní k lidem i ke psům, prostě "pohodář". Ale je temperamentní, v současnosti je u jedné paní, která ho snad někde našla, pak ho dala známému na zahradu, protože má fakt malý byt a navíc nemá tolik času se mu věnovat, ale po čase si ho vzala zpátky - pes byl prý jen na zahradě, nikdo se mu nevěnoval atd. Teď je u ní, ale trošku se asi oba trápí, ona nemá tolik času, a pes je temperamentní a potřeboval by, aby se mu někdo dost věnoval. My je občas potkáváme, je fakt hodný, kontaktní.... Paní by byla nejradši, kdyby pejsek zůstal v Praze, aby ho mohla vídat, má ho moc ráda. Popř. je ochotná se nějak dohodnout, spolufinancovat krmení atd., brát si ho třeba na víkendy, prostě je to na dohodě. Samozřejmě podmínka je, aby byl v dobrých rukou.... Mám i pár fotek, můžu je popř. poslat mailem. Pokud byste o někom věděli, písněte mi na: Falka8@seznam.cz.
|