| Autor |
Zpráva |
reneeska
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:04
- Nahlásit
Tato mladá fenečka se nachází v Ostravě Porubě. Je to pro mě srdcová záležitost, sama mám polobuliny doma.
Hledá domov, ať už svůj půdovní, nebo spíš nový.
Info útulku:
Fenka, bulteriér x staford, 1,5 roku, odčervená, očkovaná
Tato fenka byla nalezena v Ostravě. Zatím není známo, zda ji majitel vyhodil, anebo se fenka zaběhla a tak zatím bude čekat, zda se páneček neohlásí. Jedná se o mladou fenu s temperamentem štěněte, je dobře ovladatelná, komunikativní, ovšem nesnese se s ostatními psy.
WEB
Neoslovila Vás?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2008 09:06
- Nahlásit
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2008 13:01
- Nahlásit
reneeska
Na inzerát jsem koukala přímo na webu útulku,fenečka je krásná,doufám že brzo najde nový domov...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 20:37
- Nahlásit
Posouvám a přidávám info:
Říkají jí Salma.
Salmu nabízí pouze zodpovědnému člověku, který má s podobným plemenem zkušenosti. Salma potřebuje pevnou ruku, výcvik a samozřejmě i pána, který se jí bude dostatečně věnovat, aby z ní vyrostl správně vedený a vyrovnaný pes. Salma má velmi ráda lidi, s každým je hned zadobře a každého s radostí vítá, má energie na rozdávání. Venku je Salma moc hodná, na vodítku netahá a není s ní problém.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 08:44
- Nahlásit
je opět v útulku, tentokrát Bohumím, už jim oběma útulkům dem psát ....
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 09:02
- Nahlásit
foto z Bohumína
|
želva
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 09:34
- Nahlásit
reneeska
jedině co mohu udělat je že to přepošlu dál
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 20:49
- Nahlásit
Další šmudlík kouzelnej v Nitře
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 23:34
- Nahlásit
reneeska
ta má děsně smutný očka
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 18:02
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
No tak esi už měla domov a vyhodili ji, nebo se zatoulala ... čekám co mi napíšou, jak to bylo ... já pro ně mám takovou slabost ...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 18:16
- Nahlásit
reneeska
já jsem tyhle plemena dřív moc nesledovala, ale ted sem koukala na video, co dala bullvnouzi na stránky teplického utulku a sem z toho uplně u vytržení, je to fakt nádherný, nádherní psi s krásnou duší a užasnym úsměvem ) Tedy pokud jim člověk neublíží jako spoustě psům, o kterých se tu píše Písneš to potom sem? až se něco dozvíš?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 18:29
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
jasně že písnu, když už si tady to polobulí vlákno udržuju
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 18:40
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Co dala bull v nouzi na stránky Teplic? Nic jsem tam neviděla...jenom moje
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 18:57
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Kam jsem co dala?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 18:58 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
bullvnouzi
Ona si nás asi plete, páč já na www.lozteplice.cz dávala do návštěvní knihy videjko s Dianou a hlavně s Buckou
Pavlina se smeckou
Diana z Teplic přišla ke mně, proto jsem tam to video dala. A ublíženo bylo opravdu všem z nich, i když Buca o tom vůbec neví :-D
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 20:02
- Nahlásit
jááá se spletlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, myslela sem Mucholabka noooo
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:45
- Nahlásit
Žíhaný mladík již není v útulku ...
Polobulinda z Ostravy... Bohumína stále čeká, dnes jsem psla opět do Ostravy, protože Bohumím nekomunikuje a zde cituji email:
Dobrý večer,
do Bohumínského útulku jsem volala hned po obdržení Vašeho emailu. Fenka byla odchycená v Bohumíně na odlehlém místě, bez obojku, bez známky, kterou měla ještě od nás...Čili majitelé ji vyhodili, nejedná se o ztraceného psa...Na majitelé, kteří si od nás fenku brali, máme kontakt a řešíme tuto situaci.
Děkuji za zájem.
S pozdravem
Jana Strišová
Takže je k mání a snad si ji vyhlídne už konečně někdo rozumný
To pro ty, co měli zájem o info
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:33 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
Polobulík v Olomouci Topaz
Informace o pejskovi
evidenční číslo: 8645
jméno: TOPAZ
plemeno: KŘÍŽENEC BULLTERIÉRA
pohlaví: PES
věk: 1 ROK
velikost: VELKÝ Kg
tetování: NE
MIKROČIP: NE
odblešení,očervení: ANO
vakcinace:
nález: 4.4.08 LITOVEL
povaha:
POZNÁMKA:
ovládá povely:
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:06
- Nahlásit
Polobulice v Bohumíně stále čeká, jelikož s tímhle útulkem nejsem schopna nějak komunikovat, byla bych ráda kdyby se ozval někdo kdo se tam s nimi třeba zná ... opravdu mi není osud té fenečky lhostejný ...
|
rain
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:28
- Nahlásit
reneeska
Já v Bohumíně bydlím, nebyl by problém tam během zítřka zajet, klidně bych si feňuli (byť jenom na chvíli) vzala, ale jestli se vážne nesnese se psy, asi to nepůjde...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:38
- Nahlásit
rain
Jak se ti chce stavit, já jen že na webu nemají žádný info a nic ...
|
rain
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:46
- Nahlásit
reneeska
Právě proto bych tam radši zajela. Ještě bych mohla zkusit vzít sebou Tyrocha, přecejenom je to štěndo, třeba si padnou do oka... Když už nic, aspoň uvidím jak na tom je a bude další info...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:53
- Nahlásit
rain
Tak fajn, pokud pojedeš dej vědět ... já si myslím, že by si na jinýho psa zvykla, že to bude tele jako má polobilice, prostě držka, ale žije taky s druhou polobulicí ... ale chtělo by to asi dost práce ...
Tak děkuji předem
PS: Když se zeptáš i na pohlaví a věk přibližnej toho pitbula či co tam mají žíhaný, budu též ráda
|
rain
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:00
- Nahlásit
Jasně, dneska už se tam asi nedostanu, zítra mají otevřeno jenom od 7 do 9 tak kdyžtak vyšlu přítele... Až budu vědět víc, písnu to sem, ok?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:01
- Nahlásit
jj díííky moooc
|
rain
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:03
- Nahlásit
reneeska
Není vůbec za co, jestli aspoň trošku přispěju k tomu že se zase bude mít fajn.....
|
rain
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:23
- Nahlásit
reneeska
Tak jestli se na mě kamarád nevykašle, skočím tam po práci, ale mám čím dál tím víc neblahý pocit že už jí tam nebudu chtít nechat... Neprojevil o ni nikdo zájem?
|
rain
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 16:59
- Nahlásit
Tak feňule už v útulku není. Když jsem se na ni pána ptala, nejdřív se tvářil že vůbec neví o čem mluvím, nakonec zahuhlal že už je pryč.. víc sem se nedozvěděla.. Jinak je tam jeden krásný černý pit, může mít tak rok, dva maximálně, pořádně vyfotit se mi ho nepovedlo ale stejně to sem dám...
|
rain
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 17:05
- Nahlásit
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 20:24
- Nahlásit
rain
díky moc, takže na webu mají úplně scestný info, to mě těší ... no hlavně že je čubinka pryč a snad v dobrých rukou, má srdcovka ... díky moc, fakt mi to jak vidíš pomohlo
|