| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:05
- Nahlásit
Je k mání Drakův brácha prý hodný pejsek, do roka milovaný. Váží 43 kg, takže docela braveček. Čokoládová barva.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:08
- Nahlásit
Mucholabka
A je z úzké příbuzenské, se stavbou těla "loveckého psa" a tak podobně?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:09
- Nahlásit
Mucholabka
Prosim tě co je to za lidi ?Vzít si ho nemůžu,ale zajímá mne,proč oba bráchové takhle dopadli...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:19
- Nahlásit
Biluška
Ne, tenhle právě z úzké příbuzenské není, to je právě ten z těch "lepších"
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:20
- Nahlásit
Biluška
A jen pro tebe
Pri tomto psickovi mi ide o extra dobre ruky, pretoze si zazil obdobu DRAKOVHO OSUDU...je z nasho chovu, velky mily a laskavy ale obozretny a sklamany. Je prerasteny, mali ho ludia, ktory nesetrili krmivom a doplnkami...skoncil na chate v horach, sam a bez vody a jedla...je to babo, ktore vie trubit ak ho nechas v aute dlho a doma si zasvieti, ak nechodis a je tma...Je to uzasny tvor, ktory do veku 1r, zil ako milacik a potom ho trapili a davali na vycvik, odsuvali a nak odhodili do samoty v lese. ..Velmi dobre sa s nim komunikuje a keby moja sit bola o nieco jednoduchsia, tak ho nedam za ziadnu cenu prec...mam ho velmi rada.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 21:34
- Nahlásit
Mucholabka
možná by ho chtěl ten co k němu jezdím na cvičák, sice říkal něco, že by chtěl import feny z USA, ale zkusím se zeptat, pošlu mu email
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2008 00:40
- Nahlásit
AOZ
Ale k výcviku ani krytí to asi nebude.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2008 08:15
- Nahlásit
Mucholabka
Je krasnej.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2008 19:28
- Nahlásit
Mucholabka
hm, tak říkal že nechce
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:06
- Nahlásit
Mucholabka
Zuzi ten je krásný..Lidi sou hovada,nevím co říct...je to děs,ať má štěstí tak jako měl Drak!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2008 21:19
- Nahlásit
Kukuč
Jé, ahoj. Jsem v práci a makám jak barevná už jsem rozeslala mejly i tady na 300 lidí v práci
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 10:45
- Nahlásit
URL
Hop s Hektorem nahoru
|