Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Briteček potřebuje najít rodinu,která ho už nikdy nezklame!!!
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:36
- Nahlásit

Brit - kříž. NO, pes, 3 roky. Pejsek byl odebrán majitelům pro nedostatečnou péči. Klidný, zpočátku může být plachý. Nemá jedno očíčko. Vhodný do klidné rodiny, která ho už nikdy nezklame.

Přečtěte si jeho příběh zde:
Narodil jsem se asi před třemi lety mamince Astě. Byla to čistokrevná vlčanda. Tatínek byl kříženec vlčáka. Ten s námi ale nebydlel. Hned po narození se mi stala nehoda. Tedy spíše mé mamce Astě. Nechtěně mi vyškrábla jedno očíčko. Naštěstí si to nepamatuji, ale možná kvůli svému handicapu jsem pro lidi nežádoucí.

Tenkrát se o mně rozhodovalo, jestli mě vůbec nechají žít. Nakonec se rozhodlo, že ano. Ale někdy přemýšlím, jestli to byla dobrá volba. Dokud jsem byl malinký a oporou mi byla moje maminka a sourozenci, moc jsem nevnímal co se kolem děje. Později, když jsme povyrostli, začali si pro mé sourozence chodit noví páníčci a nakonec jsem zůstal s mamkou sám. Jídla sice moc nebylo, ale vždy se našel někdo ze sousedství, aby nás nakrmil. Vyrostl ze mě krásný mladý pes, ale stále mě nikdo nechtěl. To chybějící očíčko asi každému vadilo.

Byl mi asi tak jeden rok, když mě pán vzal do hospody. Jsem hodný pes, tak jsem poslušně šel, v domnění, že se konečně našel člověk s laskavým srdcem. Člověk, kterému nebude vadit můj handicap. No, co Vám budu povídat. Člověk se sice našel, ale s tím laskavým srdcem to nějak nevyšlo. Bohužel pro mě. Od té doby jsem zažíval nejen hlad, ale i kopance, strach a nejistotu. Můj nový pán dost pil a pro ránu nešel daleko. Nevím proč mě chtěl. Skoro jsem neviděl denní světlo, zavíral mě do temného chlívku. Myslel jsem, že strachy umřu. Tenkrát jsem poprvé litoval, že jsem vůbec naživu.

Nestarali se o mě a nakonec mě nechali v té temné díře opuštěného. Vysvobodil mě až můj původní majitel. Vrátil jsem se zpět ke své mamče Astě. Ale už to nebylo jako tenkrát. Mamča byla nějaké nemocná. Měla velký nádor na břiše. Byl jsem ale rád, že jsme zase spolu. Že vidím zase denní světlo a že máme alespoň trochu toho jídla. Lidé z vesnice nám házeli zbytky masa a kosti. Asta byla den ode dne smutnější a já vycítil, že se blíží její konec. To snad nepřežiju. Toho konce jsem se obával ještě z dalšího důvodu, že budu zase sám.

Jednoho dne jsem se probudil a Asta už se nehýbala. Umřela mi. Ležel jsem u ní schoulený a doufal, že je to jen špatný sen. Ale nebyl. Zůstal jsem sám. Sám, nechtěný, nežádoucí, nehezký. Vzdal jsem to a přestával jíst i to málo, co jsem dostal. Navíc se ještě odstěhoval můj pán a nechal mě tam. Opustil mě.

Přežil jsem jen díky hodné paní ze sousedství, která mě odvezla pryč. Pryč ode všeho zlého, pryč od špatných vzpomínek a zážitků. Jel jsem daleko, vystrašený, ale s nadějí na lepší život. Přijeli jsme na místo, kde bylo napsáno „Domov naděje“. Sice je to psí útulek, ale pro mě velká šance začít nový život.

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:44 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

tak jsem chtěla tu fotku aby byla tady a nejde mi to

je to smutný příběh a doufám že se někdo najde

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:51
- Nahlásit

Už hodně dlouho mu držím palečky, doufám, že najde paníka který už ho neopustí ...

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:54
- Nahlásit

Petra
Pavlina se smeckou

Taky je mi ho hrozně líto ráda bych si ho vzala,ale fakt nemůžu

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:55
- Nahlásit

Bíšovááá
Já věřim tomu, že se někdo najde, musííííí

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:56
- Nahlásit

Ach jo, co na to napsat...snad jen, že mu držim palce a že život je někdy pořádná svině, hlavně pro ty, co si to vůbec nezaslouží..smutný

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 17:22
- Nahlásit

Prosím kdyžtak to posílejte dál.Fakt by si za to co prožil mocinky moc zasloužil nějakou rodinu,která bude se zlatým srdíčkem

tandrea
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 19:18
- Nahlásit

Pracuji na veterině,mohla bych ho sem dát na nastěnku,ale potřebuji nějaký kontakt tel,a kde se pes nachází.Ráda bych pomohla,ale mám doma už 3.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 20:02
- Nahlásit

tandrea
pejsek se nachází v útulku v Teplicích: odkaz přímo na Brita je : http://www.lozteplice.cz/view.php?cisloclanku=2007 120010

Kontakt:

Telefon
417 532 197

NON STOP
602 472 572

Útulek
417 851 197

Vedoucí útulku
602 815 130

Info o psech
723 489 796

horackova@lozteplice.cz
utulek@lozteplice.cz
inzerce@lozteplice.cz
webmaster@lozteplice

tandrea
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:07
- Nahlásit

Užasný,jdu to tisknout a šup s nim na nástěnku..snad mu pomůžu ) děkuju

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:10
- Nahlásit

tandrea
doporučuji kontaktovat ani ne tak p. Horáčkovou, ta vám moc nepomůže a info nedá (nechtěla ani vydat Dianu), spíše se obracejte na IMalkova@csob.cz , řekne vám více.

tandrea
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:33
- Nahlásit

Tak už je to na nástěnce,nabídla jsem se že bych ho i přivezla tak snad se někdo najde..moc mu držim palečky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:35
- Nahlásit

tandrea
Tak už je to na nástěnce,nabídla jsem se že bych ho i přivezla
Ty seš hodná,taky mě to zkazilo večer

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:36
- Nahlásit

tandrea
davidkova renata
Tak snad mu to pomůže, já to budu u nás na vet vylepovat dneska.

tandrea
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 10:44
- Nahlásit

budu doufat a zapojím svoje okolí...být to na mě..měla bych doma zoo,ostatně tři velký hafani a kočka tomu dost dobře nasvědčují...

tandrea
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 15:56
- Nahlásit

Nevíte zda by Briteček snesl kočičky a malé pejsky..??Pokud ano,mám pro něj paničku

reny
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 16:16
- Nahlásit

už jsem se na Britečka dívala a je to teda hrozný...co dokáží lidi udělat...snad se dočká....s těmi kočkami to bude asi problém,ale pokud kočky jsou v rodině kde bude i on,tak je také bude brát jako rodinu..časem..jsem zvědavá...jak to dopadne..

tandrea
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:21
- Nahlásit

tak mám dobrou zprávu!!asi příští týden jedem pro Britečka!! bere si ho moje známá,bude mít smečku tak mu tam bude určo dobře.já mám takovou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reny
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:32
- Nahlásit

tak to je super,super,super..doufám,že podáš další zprávy popřípadě fotečky..jak se mu daří...fakt ..je to dobře jestli se mu to vyplní...

tandrea
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:49
- Nahlásit

určitě....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 19:55
- Nahlásit

tandrea
příští týden jedem pro Britečka
ježiš ty seš hodná!!!!,mám taky děsnou radost.a koukej nás zavalit fotkama a informacema !

želva
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 20:30
- Nahlásit

tandrea

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 21:23
- Nahlásit

tandrea
skvělýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý, to je naprosto užasná zpráva, hlavně (vim že opakuju) pak pošly fotečky, jak si zvyká na novou smečku! Já mu to tak moc přeju :,-)

tandrea
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:40
- Nahlásit

Tak dnes jsem byla pro Britečka.je u nové paničky.Jako partáci mu bude pudlí slečna a starý pudlí pán a 4 kočičky.Paní je hodná a Briteček ja naprosto užasný,poslouchá i bez vodítka,je moc mazlivý,fakt zlatíčko.doufám že mu bude konečně dobře,zaslouží si to!!V autě byl uplně v pohodě,nemít doma svoje 3 psí slečny,vzala bych si ho hned....

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:43
- Nahlásit

tandrea
ježiš to je úžasný, on se určitě bude mazlit moc moc moc moc, tak hrozně mu to přeju, zlatíčku :,-)

tandrea
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 16:01
- Nahlásit

budu vás informovat.ale je vážně uplně užasnej

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 16:06
- Nahlásit

jasně informuj a hlavně nový fotečky z nového domova chceme vidět

Kreis
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:38
- Nahlásit

tandrea
děkuji....jste skvělí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:39
- Nahlásit

tandrea

Seš bezva !

tandrea
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:46
- Nahlásit

děkujiii

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání