Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Vyhozený pejsek z auta-zkopčeno z www.nalezenci.cz
Autor Zpráva
Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:41
- Nahlásit

Chlap vyhodil psa z auta! prosíme o pomoc! (Praha 5) [psi] (z www.nalezenci.cz)

Dne 1.2.2008 večer kolem 21 hod. se odehrála tato situace:
Na Bulovce- křižovatka pod nemocnicí vyjelo stříbrné auto, pravděpodobně opel. Z něho byl vyhozen pes- černobílý, větší-kříženec, krátskosrstý. Vodítko se mu zaseklo ve dveřích, chlap vlekl psa křičícího na předním kole pár metrů. Pes se poté utrhl. Auto ujíždělo a pes běžel za ním.
Ihned jsme běžela za utem a psem, dostihla jsem je až dosti daleko u mostu, auto bylo zaparkované, pes pobíhal okolo, šla jsem psa chytit, ale nenechal se. Najednou auto začalo ujíždět a pes zase začal běžet za autem. Mávala jsem na řidiče at nejezdí, abych psa mohla chytit, mávala jsem, ale chlap jel dál. Na křižovatce otevřel dveře, pes naskočil a chlap ujel.
Zřejmě mu došlo, že jsem viděla jak ho vyhodil a bál se abych nezavolala policii tak psa odvezl jinam. Už jsme ho ani autem nenašli. Je možné že pes je vyhozený jinde. Kdyby někdo toho pejska našel nebo věděl oč jde, kontaktujte útulek Tróju nebo případně Os Pomocnou tlapku. Budeme rádi za každé informace které by nám objasnili proč řidič takto jednal.

Denisa Zárybnická
Os Pomocná tlapka
tel: 776083090
www.utulek-kocky.cz
e-mail: pomocna.tlapka@email.cz
Telefon: 776083090

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:43
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Vodítko se mu zaseklo ve dveřích, chlap vlekl psa křičícího na předním kole pár metrů. Pes se poté utrhl. Auto ujíždělo a pes běžel za ním

Kéž ho skolí rakovina i s celou jeho famílií

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 10:44
- Nahlásit

davidkova renata
Jo přesně tak Nejhorší je, že ten pejsek přes to všechno je na něm tak závislej že za nim běží dál, je mi ho fakt líto

EngieB
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:22
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Protože psi jsou fakt blbí, to mě na tom sere nejvíc. Tulí se k člověku, kterej je mlátí. Jediný, co mě těší, je, že když ho naučíš na lepší život, tak se po tom debilovi z minula i otočí. Ale dokud neví...

Majdalenka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:48
- Nahlásit

Nejen pejsci jsou závislí. Nějací výrostci si pořídili potkana, doma jim rodiče řekli, ať se zvířete zbaví, třeba utopí, tak šli hoši potkaničku utopit, vždycky z vody vyskočila a chtěla k nim zpátky. Naštěstí to kámoška viděla a vzala si ji.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 11:49
- Nahlásit

Teda tohle mi fakt ale nedělá dobře, měl tam toho psa nechat, nebrat ho zpátky, měl ujet

Majdalenka
to je taky šílený, aspon že si jí ta kamarádka vzala, to je dobře ...

Kelly
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 12:38
- Nahlásit

Naší malé kříženky se původní majitel taky zbavil dost hnusným způsobem. Když ji nechtěli přijmout v malém psím azylu, protože měli stop stav, vypustil ji někde na poli, kde ji ještě dokopal, až jí zlomil nohu a zřejmě se jí snažil oběsit (měla zraněný krk, jakoby ji někdo škrtil).
Je to fakt hrůza, jak se někteří chovají ke svým vlastním psům!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:27
- Nahlásit

Hm, v Polomi kolem cvičáku často jezdí autem takový denil, a za ním utíká malý knírač. Zvláštní způsob tréninku.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:23
- Nahlásit

Mucholabka
Hm, v Polomi kolem cvičáku často jezdí autem takový denil, a za ním utíká malý knírač. Zvláštní způsob tréninku
ho vyběhává ne?
Když jsem ho viděla poprvé, tak jsem blbec volala "haló, někomu utek pes"....

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:29
- Nahlásit

EngieB
Protože psi jsou fakt blbí, to mě na tom sere nejvíc. Tulí se k člověku, kterej je mlátí

oni jsou jedinecni prave proto, ze nejsou jako my lidi... jsou lepsi a my se mame od nich jeste hodne co ucit....

tomu hajzlovi nepreju nic dobryho...ani zlyho...
jen bych konstatovala to, ze se mu to jednou vrati...bozi mlyny melou...

chudak pejsek

FelMa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:39
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Nad tim zustava rozum stat.... ja toto nikdy nepochopim

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání