| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:10
- Nahlásit
Jsem malý psí chlapeček a nějak jsem dosud neměl štěstí. V první rodině, do které jsem se dostal, jsem zažil lidskou krutost. Byl jsem od malička bit, zažíval jsem kopance a křik. V mé druhé rodině mi sice neubližovali, ale svého pána jsem doprovázel často městem, kde na mě na každém kroku číhalo nebezpečí. Pán neměl peníze na očkování, ale ani na to, aby mi koupil obojek a vodítko. Sice jsem velice šikovný, ale před pár dny jsem měl namále. Viděl jsem na protějším chodníku zajímavou věc, tak jsem se rozběhl. V tom vidím kamion. Už nestačil zastavit. Asi můj anděl strážný měl zrovna službu, vyvázl jsem bez zranění. Tuto mou málem tragédii viděla jedna moc hodná paní. Vyslechla si od mého pána můj osud a přesvědčila ho, aby si mě mohla vzít domů a najít novou rodinku, která se o mě postará. Tahle hodná paní pomáhá i jiným pejskům, prý někde v útulku, ale já nejsem ještě očkovaný, tak mě má zatím doma. Když mě budete chtít, tak volejte Pavle Marzinové do Teplic na telefon 604414212 nebo 417565473.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:20
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
tak koukám,že ti taky posílaj novinky z utulku,mě taky
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:41
- Nahlásit
želva
jj posílaj nooo
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:51
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Chjo to jsou osudy Takovej malej a už tolik zlýho
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:53
- Nahlásit
reneeska
jj je to hrozný, debilové sou lidi, fakt
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 23:31
- Nahlásit
ale nadpis je špatně, pejsek není v útulku ale u té paní Pavly a čeká na novýho páníka, sem prostě trdlo
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 23:37
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Je úplně úúúžasnej
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 00:05
- Nahlásit
Dines
Jj je moc hezoučkej, roztomilej Ale já už mám pět pejsků, u mě je to jasný noooooooooooo, určitě najde domov, kde už nebude žádný bití ani křičeníííí ...
|