| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 15:16
- Nahlásit
soukup@hrachov.cz
Dobrý den,v našem psím domově jsou ode dnešního dne dva psi kanárské dogy,skoro dvouletí psi,pomůžete jim ? mobil 724 133 399
Tohle jsem měla dnes v mailu. Víc tam toho nebylo, jen tohle. Já o těchhle mamutkách nic nevím, ale kdybyste měli někdo zájem...
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 09:48
- Nahlásit
Jsou snášenliví s fenami, ale se psy ne. Zvyklí na byt i chvíli na kotec.
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 11:41
- Nahlásit
No nevím jestli by se Kanárská doga a ostatní fyzicky silní psi měli takto inzerovat . Přeci jen když se někdo ujme menšího křížence tak když ho nezvládne tak to je maximálně na "pár" stehů .. , u větších a fyzicky zdatných psů to končí mnohem hůř . Proto bych to raději formuloval jako nabídku pro zájemce o toto plemeno nikoliv jako kdo se jich ujme .
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 11:49
- Nahlásit
Já je neinzeruju, tohle mi přišlo v mailu a protože i ostatní to takhle dělají, dala jsem to sem. Pána co mi poslal mail neznám a o ty psy se já postarat nemůžu. Jednak už dvě dogy mám a druhak o tomto plemeni nic nevím.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 12:00
- Nahlásit
ZdeNek_K
No, tady se zřejmě předpokládá zdravý rozum zájemců . Já jsem tu také inzerovala dogu " v nouzi "...... . Je snad jasné, že je to nabídka pro "zájemce o toto plemeno"....
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 12:20 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
Psi domov
Žádný dogy tam nevidím ...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 21:58
- Nahlásit
ZdeNek_K
Hele, měla bych na tebe dotaz k tosám...napiš na mejla Mucholabka at seznam tečka cz prosím
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 21:59
- Nahlásit
monika
Víš kolik takový pes dogo canario stojí? Dost tomu nevěřím. A jestli je to pravda, tak vyměním za tosu
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 22:02
- Nahlásit
Mucholabka
já to nezjištovala, tohle mi přišlo, já to jen předala dál. Mu zavolej a máš za jednu tosu dvě drahé psiska.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 22:06
- Nahlásit
monika
Tosa je taky drahá tak přemýšlím, tosa chudák sama mezi ještěrkama, že bych se někdy s ní přišla podívat na ty tvoje obryně, Buca sice vysoko skáče a chodí po zadních, ale i tak je malá na hraní.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 22:25
- Nahlásit
Mucholabka
No drahý zase tak nejsou-kamarád má na Slovensku chovatelskou st.......tuším, že za darováním jsou nějaké rodinné důvody
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 22:26
- Nahlásit
radkah
Kolik stojí? Byla jsem přesvědčená, že nad dvacet...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 23:16
- Nahlásit
Mucholabka
Nabízel mi za 10tis papíráky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2008 23:57
- Nahlásit
radkah
ňák málo, ne?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 19:30
- Nahlásit
Již jsou na webu ... posouvám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2008 07:23
- Nahlásit
Mucholabkahm,neco pro me,ja kanarsky dogy zboznuju,ale musi mi stacit bohuzel hajan,no jo,jsou to mohutni psi a plemeno kde komu do ruky nepatri,je to proste osobnost,jako asi kazdy mollos
|