| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 18:00
- Nahlásit
sue
Blahopřeju Jsi moc hodná
|
sue
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 18:01
- Nahlásit
aren
jéé já ještě nic neudělala na to je brzy:-D
|
aren
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 18:04
- Nahlásit
sue
Jak nic, máš to schváleno, ne? A senátem to snad projít nemusí
|
sue
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 18:07
- Nahlásit
aren
to jo to mám ale ještě aby majitelka přemluvila přítele
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 18:28
- Nahlásit
sue
Tak snad přemluvííí, ale tady je důležitý že se vůbec fenečky ujmeš, už jen toooo Tak vítej v klubu
|
sue
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 18:29
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
děkuju snad to bude všechno v poho no...hlavně s tou naší ovčákovou doma
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 18:47
- Nahlásit
sue
je žárlivá? to chce chvilku vohlídat noo, já musela Majka hlídat fakt dost, žárlí uplně neskutečně a chvíli to vypadalo i zle, ale zas se vzpamatoval, skoroteriér jeden
|
sue
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 18:50
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ne je spíš prudička
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 19:18
- Nahlásit
sue
Určitě si budou rozumět
|
sue
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 19:20
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
doufám v tom ta naše je domina ale malá je prej podřízená...snad jo
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 19:24
- Nahlásit
sue
No ono bude třeba to chvilku hlídat, já tady dnes nechala smečku i s fionkou samotný v ohrádce, do ted sem to zkoušela tak že sem je nechávala v pokoji na chvilku a dneska vydrželi byli něco přes půl hodky, já musela do práce, ale mamka byla doma, takže kdyby se něco dělo, zasáhla by, ale všechno v pohodě, myslim, že už to maj mezi sebou srovnaný Jen Majk si pořád hlídá svoje hračky, fakt jak malej kluk
|
sue
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 19:27
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
no já doufám se mi teď honí všechno hlavou ale to chce čas..je srovnám:-D a kolik že to máš psů v bytě?,.-)
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 19:35
- Nahlásit
sue
joo to mě se toho honí hlavou když má přijít novej pes mám jich v bytě pět ale bíglové maj tři hodiny denně venku, o víkendech výlety + agility + mikey flyball Malou si beru na krátký vycházky, aby uměla s pejskama a odpo když pak potřebuju venčit dlouho je se ségrou a zvládá to skvěle Taky pak bude chodit na dýl, ale zatim je opravdu maličkatá a je jí velká zima nooo Když má přijít novej pejsek, mám z toho vždycky divnej pocit, a co když budou ostatní žárlit, co když budou smutní a tak, ale oni mě vždycky přesvědčí o opaku, venku jsou výborná parta, dokážou si hrát sami i s ostatníma pejskama a doma spinkaj u sebe a nebo si taky hrajou, je to paráda
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 19:42
- Nahlásit
sue
Já když si brala Žižlu, tak jsem stresovala hrozně, Ara je totiž majetnická svině. Byla jsem s nima týden doma. nejhorší to bylo u žrádla. Ale teď, po roce a půl, největší parťačky
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 19:48
- Nahlásit
reneeska
já je zatim společně nenechávám, malá je tu dva dny, takže nejdřív dám starším a pak dostane Fíííí ) Myslim, že zatim by to ještě nebylo dobrý, mohla by jim vlézt do misky a to by bylo zle, ale brzo začnu jim dávat spolu, ona zatim stejně jí víckrát než ostatní tak je to dobrý
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 20:04
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
No u nás zezačátku dostala Ara na svý místo, a Žižla musela jíst zavřená ve vedlejším pokoji a já jsem ještě stála u Ary aby se vůbec najdela. No horor.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 09:06
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
reneeska
no já z toho popravdě teď začínám mít taky obavy-...nějak si říkám zda to nebude chybat tahat ještě jednoho psa domu a zda to zvládnem ale zase na druhou stranu bych toho asi pak litovala kdybych jí aspoň neviděla...já jsem děsnej strasař ale pak se nakonec uklidnim.Fakt se mi toho honí hlavou hodně, ale ono to nějak dopadne a moc se na ní těšim ...asi je to normální
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 09:43
- Nahlásit
sue
to je uplně normální, fakt mi to věř, já to prožívám vážně u každýho psa ... Ještě to bude prvních pár dní, ale po těch prvních pár dnech už si to bez ní nebudeš umět představit ... Já když jsem pořizovala druhou hafinu k tý první, tak než jsme pro ní jeli tak sem asi tejden každej den řvala, jakou sem udělala chybu Ale holky mě přesvědčily, že to vážně chyba nebyla
|
sue
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 10:17
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
no to já sice neřvu ale pořád si to v sobě probírám a hlavně nechci aby to špatně dopadlo no
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 10:46
- Nahlásit
sue
Nedopadne to špatně, ani nevíš jaký pro ty psi je, když nejsou sami, jasně že maj páníky, ale není nad to mít doma psího kamaráda, kterýmu si může žalovat a hrát si s nim, dorážet a tak, to je prostě to pravý vořechový ))))
|
sue
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 11:18
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
to jo ale tohle bude náš třetí pes tak právě snad to dopande dobře a že to přežiju já i naši:-D
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 11:30
- Nahlásit
sue
věřim že to přežijete uuuuuplně všichni A už něco víš? nějaké novinky?
|
sue
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 11:39
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
nn zatim vůbec nic...
|
sue
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 14:03
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
tak mám novinky...paní majitelka mi psala, že už mluvila s přítelem, a dohodli se , že jí paničku budou hledat a že prej si nemám heldat zatim jinýho hafíka, ale musí dát příteli ještě nějakej ten čas.Stejně bych nejdřív feňulku chtěla vidět než bych si jí vzala...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 14:15
- Nahlásit
sue
ty jo, ale sami si to stěžujou ... Pak už jí opravdu pryč nedaj, zas jestli je na ní přítel tak fixovanej a ona na něj, tak to není tak zlý Třeba o tom budou debatit a nakonec to zvládnou )
|
sue
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 14:17
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
jasně no bohužel nic s tim nezmůžu viď
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 14:37
- Nahlásit
sue
tak chvilku vydrž, třeba se na ní jed aspon podívat, jaká je a tak ))
|
sue
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 14:39
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
no to právě musí mu ještě říct a tak ...je to trošičku složitý no...uvidíme pak jaká bude a pak se rozhodnu
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 14:49
- Nahlásit
sue
No tak teda držím palečky, vypadá že je hrozně hodná, taková vděčná že jí zachránili a tipuju že bude taky pěknej závisláček ))
|
sue
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 14:50
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
to asi jo...aby nakonec fakt nezůstala u nich...no říkám sjedu se juknout a uvidim
|