Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Cesta ze Slovenska(žilinský kraj) do Brna
Autor Zpráva
Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 17:10
- Nahlásit

Ahojky.Na Slovensku je vyhublá a dříve týraná fenečka boxera.Mám zájemkyni o ni,ale pani se nemá jak dostat na Slovensko.Prosím nejedete někdo do Slovenska?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 17:28
- Nahlásit

Bíšovááá
Koukej, co jsem viděla včera na nalezencích...

VZKAZ VŠEM!!! (Hradec králové) [psi]

Dobrý den, v sobotu 26.1. pojedeme na Slovensko do karantenní stanice pro štěně. Kdo by jste měl zájem o nějakého pejska z tohoto útulku tak se ozvěte. Nabídka psů se bude asi zítra aktualizovat tak mrkněte!: http://www.kszv.sk/psiky.php
Můžete tím zachránit život nějakému pejskovi - mají jen 28 dní nato aby si je někdo vzal!!! Pojedeme z Hradce Králové směr Brno a déle směr Zvolen a zpět v neděli, tak psíka popř. můžeme dovézt až k Vám.
e-mail: listicka22@seznam.cz
Telefon: 604407419

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 17:29
- Nahlásit

Bíšovááá
Choneeem, volej. A pak písni, jak to dopadlo.

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 17:42
- Nahlásit

Teď jsem pani co chce boxerku psala,tak zatím nevím,ale dám vědět hned jak se něco víc dozvím

tandrea
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 17:00
- Nahlásit

Sama jsem tam byla v listopadu,přivezla jsem si odtamtud bernardýnku kříženou a můžu vám říct že je to nejvděčnější pes z tech všech co doma mám,mám celkem 3 teď.Je to zlatíčko,sluníčko,brouček.I když mám psa z utulku z troji,není takový jako je ona.Fakt ta cesta stojí za to,ale nevím co je pravdy na těch 28dnech,když jsem tam byla,byl tam pejsek jménem pixo a podle stránek je tam doted a více takových pejsků tam je i ted.tak nevím jak to funguje.

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 17:02
- Nahlásit

tandrea
28 dní je na náklady snad města nebo státu??po 28 dnech je vždy neutrácí ale živí sami..ale myslím že pak se nějak filtrace dělá...

radkah
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 17:10
- Nahlásit

Já jsem psala tomu provozovateli a ten mi potvrdil, že je neutrácí, jen staré a nemocné. /staré myslel ty, kteří jsou těžko umístitelní a začínají jim choroby/. Poptám se po známých a pokud by někdo měl zájem napíšu. Na tom Slovensku mají ve všech útulcích štěňata a dost....u nás jich tolik není

tandrea
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 17:25
- Nahlásit

Myslím že v našich utulcích je jich taky plno a na jednu starnu si myslím že je blbost tahat psy ze slovenska když u nás je jich mraky.Lidé jsou nezodpovědní a pak to tak dopada.i když jsem sama podlehla a nelituji toho,myslím že bychom se měli zaměřit i na naše utulky...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání