| Autor |
Zpráva |
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 16:51
- Nahlásit
Súrne hľadáme nový alebo aspoň dočasný domov pre dvoch kríženčekov. Babka predala dom a teraz obaja ostali bez strechy nad hlavou.
Sučka má 13 a psík 6 rokov. Psík je skvelý potkaniar a svoju mamičku si stále chráni. Sú vhodný do domu, ale aj do bytu. Sú veľkosti po kolená, majú približne do 10kg. Psíci sú na seba veľmi naviazaný a budú trpieť, ak by sa rozdelili. Sú milí, pokojní a veľmi radi sa mojkajú. Sučka je už trošku slabšia a aj kríva. Majú však veľmi dobré srdiečka, zaslúžia si šancu.
Prosím môže im niekto pomôcť v ich ťažkej chvíli?
okolie Košíc
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 16:52
- Nahlásit
Nejspíš ta foteška blbne,ale když na ní kliiknete zobrazit by se měla normálně.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 16:59
- Nahlásit
Bíšovááá
aka fotecka?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:06 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:46
- Nahlásit
Bíšovááá
Vědí o tom na Psí duši? Přece jen to mají blíž...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:47 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
A jo, vědí. Je to tady:
http://www.psiadusa.sk/hla015.htm
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:50
- Nahlásit
aren
su zlatucki...hodili by sa ti do zbierky
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:54
- Nahlásit
Bela
Človeče, ja z nich normálne revem
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 17:55
- Nahlásit
aren
Človeče, ja z nich normálne revem
aj ja, lebo je to to jedine, co mozem momentalne urobit
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:00
- Nahlásit
Jenže ten inzerát je z 21.12.2007...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:03
- Nahlásit
aren
to som si nevsimla...myslis,ze uz je neskoro?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:08 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Bela
Napsala jsem zadavatelce inzerátu, tak počkám, co odpoví. Je to už skoro měsíc. A byly Vánoce. Třeba to dopadlo dobře.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 18:09
- Nahlásit
Ovšem prohlídněte si tu stránku celou. Těch krásných štěňátek. A ten bíglík...
Ohledně těch dvou, až se něco dozvím, dám to sem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:39
- Nahlásit
aren
Ovšem prohlídněte si tu stránku celou
Těch krásných štěňátek
mám dojem,že na Slovensku maj vůbec podstatně víc štěnat v nabídkách než tady..
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:44
- Nahlásit
davidkova renatamám dojem,že na Slovensku maj vůbec podstatně víc štěnat v nabídkách než tady..
u nas je stale trochu ine povedomie a vztah ludi k psom nez v CR, hlavne u ludi na dedinach
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:46
- Nahlásit
Na ifauně nekdo daruje 7 let CC s PP, nějaká píííí.a a atky operuje utrácením.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 20:00
- Nahlásit
Bela
u nas je stale trochu ine povedomie a vztah ludi k psom nez v CR, hlavne u ludi na dedinach
no on to u nás taky není žádnej zázrak ,ale možná je to u vás fakt horší
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 08:37
- Nahlásit
davidkova renata
Kdyz jsem si hledala Arleen tak stenatek na slovensku bylo opravdu mnohem vic nez u nas, puvodne jsem mela mit stenatko prave ze slovenska, myslela jsem si ze je to tim, ze na slovensku jsou vic aktualizovane weby....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:37
- Nahlásit
Dobrá perlička na psejduši:
"My sme raz po Vianociach dostali bišona ne od Ježiška, ale od smetiarov :smajl25: našli ho v koši v igelitke. Tetovaný kontaktovali sme chovateľa kontakt na majiteľa si samozrejme nevzal za to za šteňa dostal 25 tisíc. Chapete? a na svete existuje debil čo dá za psa toľko peňazí a ešte ho aj zaviaže do igelitky a vyhodí do kontajnera."
(Pramen: Fórum - potrebujú pomoc - súrne - čistokrvné psíky zaplavujú útulok v Zlatých Moravciach.)
Zprávu o Maťkovi a Ajke zatím nemám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:47
- Nahlásit
aren
Tetovaný kontaktovali sme chovateľa kontakt na majiteľa si samozrejme nevzal za to za šteňa dostal 25 tisíc.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:53
- Nahlásit
aren
davidkova renata
ludska blbost je nekonecna!!!
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 12:06
- Nahlásit
Mucholabka
Zkusila jsem napsat známé, jestli si tu fenku cane corso nechce vzít. Má jednoho psa, dříve měla 3. Ale nevím, moc nadějí tomu nedávám.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 13:12
- Nahlásit
aren
Dobrá perlička na psejduši:
"My sme raz po Vianociach dostali bišona ne od Ježiška, ale od smetiarov :smajl25: našli ho v koši v igelitke. Tetovaný kontaktovali sme chovateľa kontakt na majiteľa si samozrejme nevzal za to za šteňa dostal 25 tisíc. Chapete? a na svete existuje debil čo dá za psa toľko peňazí a ešte ho aj zaviaže do igelitky a vyhodí do kontajnera."
ja myslim, ze to je dukaz toho, ze na tom nase spolecnost neni zas tak spatne - lide jsou stale schopni divat se na veci takove, jake jsou, a neprepocitavat vse na penize.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 13:16
- Nahlásit
argosek
"Na svete existuje debil, čo mu nezáleží na 25000"
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 13:37
- Nahlásit
Tohle jsou taky dobří debili:
http://www.psiadusa.sk/hla016.htm#fenka
Pro dnešek stačí, jdu blejt
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 14:01
- Nahlásit
aren
Jo, jsou takoví, viz moja tosica nebo Drak, oba bratru za dvacku.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 16:18
- Nahlásit
Zpráva od Anka z Psej duše:
"Včera som dostala mail. Ajka a Maťko sú zatiaľ ešte u známych v jednej dedinke. Majú sa dobre. Je možné, že poputujú do útulku v Trnave, kde im dajú možnosť dostať sa do Rakúska alebo Nemecka. Bude ma ešte informovať...
Chcem poprosiť užívateľov fóra, aby sa nesnažili napádať a urážať ľudí, ktorích nepoznajú. (nielen v tomto prípade) Aj mne je ľúto psíkov, aj ja mám veľakrát zlosť... Nevieme však vždy všetky okolnosti...
Napríklad táto pani sa veľmi snaží. Babka jednoducho ochorela a je na tom zle, nedokáže sa postarať ani sama o seba. Bohužiaľ ani o psíkov, tak sa snažia pre ne niekoho nájsť... Nechcú, aby boli utratení, ale tiež nechcú, aby niekde trpeli..."
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 18:55
- Nahlásit
aren
Takže mají alespoň dočasný domov?To je dobře!!!
A nevíš jak je to s těma štěňatama a 2letou fenkou?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 19:54
- Nahlásit
Bíšovááá
Je o tom tema: Psiaduša - Fórum - Súrne - Fenka a šteniatka-termín do 26.januára.
Domov má zatím jen jedno štěňátko, ten hnědý pejsek.
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 20:09
- Nahlásit
Tak mám dobrou zprávu týkající se sedmileté feny cane corso. Možná se podaří pro ni najít nový domov. Jak už jsem psala výše, spojila jsem se s jednou paní( dříve měla psa cane corso, nyní má fenku - štěně tohoto plemene), která by byla ochotná se jí ujmout. Záleží na tom, jestli se holky spolu snesou. Paní se samozřejmě obává, že k fence přilne a ona ji brzy opustí, protože cane corso se moc let nedožívají. Navíc loni jí zemřeli dva pejsci, oba na stáří. Tak uvidíme jak to dopadne. Každopádně držím fence palce, ať to s ní dobře dopadne!
|