| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 19:16
- Nahlásit
Nedaleko Benešova se našel border teriér s tetovacím číslem pravděpodobně 1531. Na sobě má pružný červený obojek. Pokud ho někdo hledá, ať se mi ozve na mail assil@seznam.cz dnes, zítra bude pes nejspíš převezen do útulku v Maršovicích.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 19:56
- Nahlásit
Maya
Kontaktuj poradce chovu pro border teriery, urcite se dle tet. c. da dohledat chovatel a nasledne snad i majitel. http://www.kcht.cz/index.php?id_clanku=24
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 20:25
- Nahlásit
Tam už jsem volala, ale může něco zjistit až v pondělí, takže pejska útulek asi nemine. Prý se ztratil při honu, když má ten obojek.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 12:22
- Nahlásit
Tak jsem večer zavolala místnímu myslivci a nevím, jakými cestami si předávají informace, ale pejska si dnes vyzvedl majitel z 20 km vzdálené vesnice.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 15:07
- Nahlásit
Maya
No tak to je bomba! Nám zrovna známej vyprávěl, že se mu takto při naháňce zaběhl bordík a nějakej aktivista ho naložil, odvezl do útulku, ovšem 50 km!!! daleko - pak ho hledali týden, chudáka.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 15:30
- Nahlásit
Maya
super
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 16:08
- Nahlásit
Naštěstí to takhle dopadlo, protože nevím, co bychom dělali, starosta, ačkoliv ho kontaktovala policie a měl si pro psa přijet a odvézt ho do útulku, si vypnul mobil a vykašlal se na to. Jelikož pes nebyl zrovna přátelský k ostatním psům, takže si ho nikdo nechtěl vzít a útulek by ho od nás nevzal, byla by to dost neřešitelná situace.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 17:16
- Nahlásit
tak to je parada, kez by se to stavalo casteji
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 21:51
- Nahlásit
Maya