Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / našel se border teriér
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 19:16
- Nahlásit

Nedaleko Benešova se našel border teriér s tetovacím číslem pravděpodobně 1531. Na sobě má pružný červený obojek. Pokud ho někdo hledá, ať se mi ozve na mail assil@seznam.cz dnes, zítra bude pes nejspíš převezen do útulku v Maršovicích.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 19:56
- Nahlásit

Maya
Kontaktuj poradce chovu pro border teriery, urcite se dle tet. c. da dohledat chovatel a nasledne snad i majitel. http://www.kcht.cz/index.php?id_clanku=24

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:25
- Nahlásit

Tam už jsem volala, ale může něco zjistit až v pondělí, takže pejska útulek asi nemine. Prý se ztratil při honu, když má ten obojek.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 12:22
- Nahlásit

Tak jsem večer zavolala místnímu myslivci a nevím, jakými cestami si předávají informace, ale pejska si dnes vyzvedl majitel z 20 km vzdálené vesnice.

Markét
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 15:07
- Nahlásit

Maya
No tak to je bomba! Nám zrovna známej vyprávěl, že se mu takto při naháňce zaběhl bordík a nějakej aktivista ho naložil, odvezl do útulku, ovšem 50 km!!! daleko - pak ho hledali týden, chudáka.

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 15:30
- Nahlásit

Maya
super

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 16:08
- Nahlásit

Naštěstí to takhle dopadlo, protože nevím, co bychom dělali, starosta, ačkoliv ho kontaktovala policie a měl si pro psa přijet a odvézt ho do útulku, si vypnul mobil a vykašlal se na to. Jelikož pes nebyl zrovna přátelský k ostatním psům, takže si ho nikdo nechtěl vzít a útulek by ho od nás nevzal, byla by to dost neřešitelná situace.

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 17:16
- Nahlásit

tak to je parada, kez by se to stavalo casteji

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:51
- Nahlásit

Maya
Jsi šikovná.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání