| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 14:47
- Nahlásit
jablunka
Tak se zkus poptat u vás v tématu a když se do zítra do rána nic nehne,hodím nové téma!Díky - To asi radsi hned, Laida chodi bohuzel jen obcas
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 14:56
- Nahlásit
Roxana
Já mám na ní Emaila, tak to zkusím přes něj jestli třeba nemá někoho známého poblíž, kdo by se tam mohl pozeptati.
Moc šancí tomu nedávám, ale nááhoda je blbec, že jo
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 14:57
- Nahlásit
Já zkusím i ifaunu...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 15:01
- Nahlásit
bullvnouzi
Ty si rychlík!!!!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 15:18
- Nahlásit
jablunka
Rychlejší než smrt...
Btw. dneska jsem řešila takejch sr***k, že jsem rozjetá jak pendolíno křížený s parniválcem, tže bacha na mě.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 15:21
- Nahlásit
bullvnouzi
dneska jsem řešila takejch sr***k, že jsem rozjetá jak pendolíno křížený s parniválcem, tže bacha na mě.
Si dám pozor!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 15:36
- Nahlásit
Tak pro fšechny!!!
Bohužel je fena dominantní k jiným fenkám a to silně,se psy se snese,ale nesmí po ní vystartovat!Děti "údajně" snese,ale ruku do ohně za to nedám.Paní pes zůstal po bývalém partnerovi,se kterým se rozvádí a pán je navíc zavřený!!!Ona tvrdí,že na ní nemá čas,já bych z toho co mi řekla,viděla,že se jí bojí. Zdravotně je prý fena v pořádku,ale s paní je zvláštní domluva,tak by si nebyla jistá ani tím.Jo a bylo mi řečeno,že "štěňata ještě neměla,tak kdybych chtěla"!!! Tak to už jsem nevydržela a zeptala se jestli si ze mě paní nedělá srandu!Byla hodně překvapená!
Takže hledáme dál!!!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 15:40 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
jablunka
A normálně ses jí pak dovolala?
Jako jestli funguje na tom mobilu.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 15:41
- Nahlásit
jablunka
Ehm, no comment
Hele jeste me napad`vycvikar Roman Zelenka (attack professional, nebo tak nejak), co vim, tak je do argentin blazen, mozna by se moh´poptat .. jinak fakt nevim ..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 15:50
- Nahlásit
bullvnouzi
A normálně ses jí pak dovolala?
Jako jestli funguje na tom mobilu.
Jj,dovolala,ale paní je asi malinko jednodušší!Když jsem se jí ptala na snášenlivost k dětem,tak mi řekla,že mi ji půjčí,že košík na ní má!No co dodat!Já jí řekla,že si rozhodně nebudu půjčovat psa u kterého si nejsem jistá,rok a půl starému dítěti by ublížil i skošem,pokud by chtěl!
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 16:08
- Nahlásit
jablunka
no to bylo jasný už z toho inzerátu..tady ty rádoby srdcetrhající mě vždycky hrozně naštvou...bude to mít asi těžký s umísťováním..hrozně se mi líbí, škoda, že jí nemůžu pomoct
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 16:11
- Nahlásit
Bára a Sam
bude to mít asi těžký s umísťováním.
Bohužel ano,kór když vlastně o čubě nic neví!
hrozně se mi líbí, škoda, že jí nemůžu pomoct
Mě to taky mrzí,už jsem spacifikovala i chlapa,ale v tomhle případě opravdu pomoct nemůžu!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 17:24
- Nahlásit
Já ještě chvíli počkám, jestli se nenajde někdo, kdo by jí vzal a pak nad tím začnu nějako rozumně uvažovat, přecejenom, už mám nějakej věk na nějakou hurá akci bez domyšlení důsledků.....
jablunka
mno, ono ten inzerát dosta napovídal, že paní bude jistě intelektuálně na výši... a to, že je čuba půl roku bo jak dlouho bez jakýhokoli kontaktu - no fakt nemám slov....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 17:37
- Nahlásit
Mel
Já ještě chvíli počkám, jestli se nenajde někdo, kdo by jí vzal a pak nad tím začnu nějako rozumně uvažovat, přecejenom, už mám nějakej věk na nějakou hurá akci bez domyšlení důsledků.....
To by bylo fajn......
ono ten inzerát dosta napovídal, že paní bude jistě intelektuálně na výši...
Já nechtěla soudit hned,ovšem rozhovor s ní mi stačil!!!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 17:47
- Nahlásit
Založila jsem téma na dogo argentino portálu, tak třeba tam se najde nějaký dobrodiník....
jablunka
no, hele, vono jako už ty důvody, že má malý dítě a nemá čas čubu vyvenčit - to taky vypovídá... já si už od začátku myslela, že se jí bojí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 17:55
- Nahlásit
Mel
já si už od začátku myslela, že se jí bojí.
Ona to na rovinu neřekla,ale to že sama má dítě a neví jak by se čuba chovala s dětmi a to že je zavřená 10 měsíců v kotci vypovídá o všem!
Založila jsem téma na dogo argentino portálu,
Šikulka............
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 10:08
- Nahlásit
jablunka
Hele mám nějaký odezvy z Litoměřic.. Co s tím teda?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 10:13
- Nahlásit
bullvnouzi
Já už to psala včera,paní mi na rovinu řekla,že fena je silně dominantní co se fen týká a já mám doma to samé,to by byl průser. Navíc vůbec neví jak se zachová s malým dítětem a ona to zkoušet nebude,ale klidně psa "půjčí na zkoušku s košem",to si se dvěma malejma dětma opravdu dovolit nemůžu!Ale pořád rozesílám a hledám,tak kdyby něco,ozvu se!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 10:14
- Nahlásit
bullvnouzi
Ale pokud tam někoho máš,tak ať feňuli někdo prubne,čím víc budeme vědět,tím líp!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 11:24
- Nahlásit
jablunka
,že fena je silně dominantní co se fen týká
no jasně by bylo lepší aby se na ní někdo mrknul..protože bůhví co ví paní o dominanci...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 11:31 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
sarax
.protože bůhví co ví paní o dominanci...
To je fakt,ale ví,že si každou fenu okamžitě roluje pod sebe a vrčí na ní!A to já si s Buffynou dovolit nemůžu,to ty jistě pochpíš.....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 11:34
- Nahlásit
jablunka
mno stejně by bylo fajn aby se na ní a na jinou fenu někdo kouknul ale pokud je tohle reál tak by to k Buffyně asi to pravý nebylo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 11:40
- Nahlásit
sarax
mno stejně by bylo fajn aby se na ní a na jinou fenu někdo kouknul
To je jasný,s nějakou submisivnější feňulí by to klidně mohlo fungovat a se psem snad taky.Určitě by bylo pořeba to prubnout!Navíc si myslím,že na čubě musel zanechat nějaký následky i ten téměř rok v kotci!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:27
- Nahlásit
jablunka
A nechceš se té slečně ozvat? Když už jsi mluvila s tou paní?
meil:
Ahojky,
reaguji na tvůj/váš dotaz na ifauně, je-li tu někdo z Litoměřic. Jsem přímo z Liťáku a bude-li to v mých silách, ráda pomohu.
zatím Naďa Štěpánková
nadaenri@seznam.cz
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:32
- Nahlásit
jablunka
A ještě tuná:
Jsem z Litoměřic a okolí, s čím přesně potřebuješ pomoct?
Autor: hortova (hortova) | Vloženo: 07.12.2007 17:10:47
darkchance@seznam.cz
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:56
- Nahlásit
bullvnouzi
A nechceš se té slečně ozvat?
Tak slečně,nebo paní Štěpánkové už jsem napsala,teď počkám až se ozve a potom použiju kdyžtak druhý kontakt!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:57
- Nahlásit
jablunka
Super.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 15:19
- Nahlásit
bullvnouzi
Takže zatím nic a víc už dneska neudělám,protože za hoďku odjíždím a vracím se zítra!Snad se to zítra pohne!Zatím čus!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 15:22
- Nahlásit
jablunka
čus bus.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 10:19 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak se slečnou sem se spojila,přišel mi od ní mejlík,doufám,že ji nenazlobí,že ho dám sem!
Ahoj Lenko,
diskuzi jsem si přečetla - snad dost pozorně.
Jde tedy o fenu AG starou 8 let, dle majitelky dominantní k fenám. a co mohu udělat já: mohu tam zajet a zjistit jak je na tom s tou "dominancí" ke psům.
1.) k 7měsíční fence (momentálně bydlící u mě)
2.) pak mohu ukecat kamarádku a vzít tam dvě 6ti leté ovčandy (jedna je se psy úplně ok, druhá je kapku srovnává)
3.) a pak mám k dispozici dospělého vyrovnaného psa
Jen jestli to k něčemu bude a jestli je už nějaký zájemce o ni?
Momentálně o nikom kdo by se jí ujal nevím.
zatím ahoj Naďa
Já ji odpověděla:
Ahoj Naďo,
moc ti děkuji za rychlou odpověď a zároveň se omlouvám,že se ozývám až teď,uděla jsem si dva dny volna!
Pokud by jsi byla svolná opravdu tam zajet,bylo by to skvělé!Jako nejlepší řešeními přijdou tvé body 2 a 3.Štěně by bylo zbytečné stresovat.V okamžiku kdy by byly k dispozici další informace,byla by fena lepší inzerovatelná.Pokud to půjde,uskutečněte s kamarátkou návštěvu u paní a dejte vědět,klidně rovnou na fórum cz-pes do tématu!Děkuji Lenka Brutarová
Tak teď nezbývá než čekat,co se bude dít dál.
|