Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Stále hledáme kříž. špice a labradora! Pomozte nám ho najít!
Autor Zpráva
Hanca
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 20:21
- Nahlásit

Hledáme stále našeho Hana (Praha 5)

Dne 24.7.07 nám byl z domova unesen náš pes Han a dne 6.8.2007 byl dle zjištění předán na ulici v oblasti Prahy 3, Žižkova neznámé paní. Je to 8mi letý kříženec špice a labradora skoro 40 cm vysoký, bílý na hřbetě do rezava, váží 13 kg. Má velké vztyčené uši a bílorezavý chundelatý ocas, je velmi temperamentní, milý,přítulný a bystrý pes.

e-mail: maproch@volny.cz anebo hanka.sajtarova@volny.cz
Telefon: 257 323 964

Foto pejska: http://www.nalezenci.cz/getimg.php?id=5755&p=photo s&t=advertising

Pražáci a Pražáci nepotkáváte občas tohoto pejska někde na Praze 3 anebo jinde? Jeho majitelé jsou důchodového věku a moc se jim po jejich miláčkovi stýská.

Hanca
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 20:40
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:12
- Nahlásit

Hanca
Že se kradou a prodávají čistokrevní psi, to je mi jasné. Ale oni se už kradou i kříženci? Za účelem dalšího kšeftu a předání jinam? Kam ten svět spěje

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:54
- Nahlásit

Hanca
budu bedlivě sledovat každého psíka tady na 3

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:55
- Nahlásit

Hanca
poslala jsem to bratrovi, ten tam bydli a venci, at kouka

Hanca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:54
- Nahlásit

Holky, díky za pomoc.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:57
- Nahlásit

Hanca

Hanco drzim palce, musi to byt hrozny pocit...jak sa to stalo preboha?? to sa k vam normalka vlamali?? alebo ho nejak vylakali?

Hanca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:17
- Nahlásit

Silwusko, pejsek není můj, jen se snažím pomoci ho nalézt a rozjet pátrání po pejskovi. Třeba si ho někdo z Vás pražáků spíše všimne někde při venčení svého mazlíčka. Já v Praze nebydlím.
Majitelé jsou důchodového věku, bydlí na Praze 5. Nic více nevím, omlouvám se. Oni se k internetu tak často nedostanou, tudíž jsem si myslela, že když jsem u internetu v práci každý den, že mohu nějak pomoci.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:20
- Nahlásit

Hanca

Aha..tak ma to zmiatlo ze psik sa vola Han...a ty si Hanca, tak som myslela ze mate spojitost...Je to od teba pekne...je fakt pravda ze najskor ty co vencia si mozu vsimnut nieco...tak drzim palce, bohuzial neviem pomoct...som zo SR a v prahe tak skoro vencit nebudem

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání