Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Rádio Blaník pořádá akci pro útulky - pošli dárcovskou sms na dobrý účel
Autor Zpráva
Hanca
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:33
- Nahlásit

Pojďme udělat opuštěným zvířátkům v našem kraji hezké Vánoce.

Pejsek měl svátek a kočička narozeniny. „Taky jsem dostal nějakou náramnou chuť,“ říká pejsek „na opravdický dort, ale musel by být opravdický povídám!“ „ Taky jsem dostala chuť na opravdický dort,“ povídá kočička, „jenomže nevím, jak se takový pravý dort dělá.“
Nemusíte pejskům a kočičkám dělat opravdový dort aby měli radost.

Pojďte spolu s námi udělat hezké vánoce pejskům v útulku Maják v Příbrami, přestárlým a handicapovaným pejskům a kočičkám z Táborské ochrany zvířat, pejskům z útulku v Maršovicích u Benešova, handicapovaným zvířatům z Podblanického Ekocentra ve Vlašimi a opuštěným kočičkám z kladenského útulku Felis Catus

Veškeré info na: http://www.radioblanik.cz/index.php?pageid=142647& action=read&id=98

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:35
- Nahlásit

Maršovicích u Benešova
no to mi pripomina, ze jsem tam uz dlouho nebyl .... nekdy budu muset vzit zase ®onie ukazat, kde ze ke mne vlastne prisla ...

Mel
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:38
- Nahlásit

Jirikovo
jéé, ty máš tam od nich Ronie? Já mám pro ně skovanej pytel granulí

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:39
- Nahlásit

Mel
Já mám pro ně skovanej pytel granulí
no tak tam muzeme nekdy zajet .....

palma1
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:47
- Nahlásit

Hanca
to je fakt krásný nápad, hned jsem jednu poslala (pro začátek )

Mel
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:53
- Nahlásit

Jirikovo
to po mě nechtěj, mě stačí prolejzat weby útulků. Vidět to naživo, tak nevím...
Jsem domluvená s jednou holkou, byli tam natírat kotce, tak až tam zase pojede, že si je vyzvedne a odveze...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:57
- Nahlásit

Mel
no nebo to tam vezmu ja, stejne jsem tam chtel pred vanocema zajet .... a nebud srab a pojed taky ...

Hanca
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:02
- Nahlásit

Ahoj lidi, mrkněte do uv. diskuze: http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_7292_0.html
Želva tam píše, že Luc. Točeková pojede i do těch Maršovic, tak třeba tam můžete po ní i nějaké věci poslat. Aby se tam toho najednou mohlo více vézt.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:09
- Nahlásit

Hanca
dik za tip, ale ja tam chci osobne a vzit s sebou ®onie

Hanca
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:09
- Nahlásit

Jinak mimochodem, když už je tu řeč o Maršovicích, pomoci tomuto útulku a jiným se zabývá nové sdružení CIBELA, kteří se mimo jiné nedávno podíleli na natření kotců v Maršovicích, takže to tam teď vypadá lépe viz foto: http://www.cibela.cz/komu_pomahame.html
Mají teď s web. stránkou s českým jazykem trochu problémy, ale snad to časem upraví...

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:10
- Nahlásit

ja mam pro ne zas obri pelech, ale to slibila vyzvednout Misa, ovsem jeste ho nevidela, to je zrale na zahradku :-S

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:11 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Hanca
Cibelu muzu doporucit, pokud se chcete nekdo aktivne zapojit, jsou to skvele a poctive holky, skromne a velmi schopne. A taky spolehlive, nejsou to zadne slibotechny, co naslibuji tisic a jednu veci a skutek utek. Co slibi nebo domluvi, to realizuji.
Delala jsem jim webdesign a logo te stranky, tak taky s napetim cekam, az se tam nahodi cestina

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:25
- Nahlásit

Můžete mi někdo napsat číslo a formát sms? A taky kolik je to Káčé? Ať mě třá na účtě pak neskolí litr. Datlim z mobilu a mám problém načítat jiné stránky a hledat to tam...

palma1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:00
- Nahlásit

bullvnouzi
tak je to: DMS DORT na číslo 87777 - stojí 30 Kč - pejsci dostanou 27 - takhle to bylo na stránkách rádia

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:04
- Nahlásit

to palma1
Thx, jdu poslat.

palma1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:08
- Nahlásit

bullvnouzi

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:30
- Nahlásit

Jirikovo
no, jestli tam chceš jet tak jako tak, tak já bych se teda přidala... Proberu ještě, co tu mám za obojky a ostatní věci, které už nepotřebuju a vzali bysme to tam.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání