| Autor |
Zpráva |
AOZ
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:11 - Změnil/a: AOZ
- Nahlásit
Kamarádce psal její kamarád má jí doma a hledá pro ní nové pány. Více info tedy nemám, ale kontakt na něj tady je
Posílám Zuzanku,
je to 4letá fenka. Páníček ji zbavoval blech potrolejem a potom benzínem,takže měla větší problémy s kůží a se srstí. Teď už je zaselíp a je otázka času, než se to zahojí a doroste...
Máme ji doma dva dny a už neutíká, dokonce šla i bez vodítka za náma. Doma je postelový typ Má respekt z velkých pejsků. Předtím žila venku, takže potřebuje trošku času na přivyknutí na
nový režim venčení. Ale i to jde rychle.
Všem předem moc děkuju. Zatím máme pejska doma, ale je to čtvrtej do party, tak je to už dost A taky nechceme, aby se moc nestěhovala, tak prosím rychle
731 443 565
folba@volny.cz
DOPLNĚNO je v Teplicích, Ústecký kraj
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:13
- Nahlásit
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:14
- Nahlásit
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:16
- Nahlásit
je krásná, chudák malá pěkně si užila... pejska ale už máme a dalšího si bohužel nemůžeme dovolit každopádně držím palečky, aby si našla nového páníka co nejdřív...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:46
- Nahlásit
zkusila jsem to přeposlat u nás ve firmě, ale nemůžu slíbit žádný úspěch... jsme z daleka
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:58
- Nahlásit
palma1
OK díky
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 13:47
- Nahlásit
AOZ
Je fakt krásná! Taky jsem dala info dál, třeba se někdo ozve! Držíme palečky!!!!
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 07:19
- Nahlásit
AOZ
ozval se Ti někdo? Mně zatím nikdo
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 07:24
- Nahlásit
palma1
zatím nic, ale myslm že tam kde je by si jí rádi nechali jenom už nemůžou
mě se teda po pravdě zdála na první pohled děsně ošklivá, jenže na druhý už tam něco je
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 07:35
- Nahlásit
AOZ
já myslím, že každej bafan je něčím krásnej a Zuzanka má krásný veselý očka - řekla bych, že i přes to, co si užila, tak jí tam koukaj malý veselý rarášci... ale takový ti milí rarášci...
to je škoda, že si ji nechat nemůžou. určitě by se tam měla mooooooc dobře.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 19:53
- Nahlásit
kdyby náhodou
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 06:29
- Nahlásit
AOZ
ahojda,
tak u nás pořád žádná odezva. Jakpak to vypadá se Zuzankou u Vás? Ozval se někdo?
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 23:16
- Nahlásit
Ahojda, něco nového ohledně Zuzanky?
|