| Autor |
Zpráva |
radkah
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 01:30
- Nahlásit
Kdo měl tu čest....byla bych ráda za vaše názory
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 01:49
- Nahlásit
radkah
jednou jsme tam byli. pani, co nas provazela byla sympaticka. par zajimavych psu - zvlaste venku.
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2007 15:19
- Nahlásit
Nebyla jsem tam, ale vzdy mi hlasi aktualizace na www.dejtenamsanci.estranky.cz za coz jsem jim moc vdecna. Jinak jsem je jednou zadala o pomoc, kdyz jsem mela informace o leopardech ve spatnych podminkach. Hned se tam vydali a podali mi informace!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2007 17:40
- Nahlásit
radkah
Byla jsem tam před 14 dny...o jaké přímo názory a zkušenosti máš zájem?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:29
- Nahlásit
mě zajímal tvůj názor na útulek a podmínky v něm.....s jinými nemám zkušenost, třeba je to normální
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:55
- Nahlásit
radkah
.......třeba je to normální
co, že je normální?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:56
- Nahlásit
radkah
No, víš, dá se říci, že je to normální, i když to říkám nerada. Brala sis odtamtud psa? A byl očkovaný, odčervený? Z toho mojeho vylezlo klubko červů.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:03
- Nahlásit
Nebyl, měl škrkavek plné břicho, zablešený a k tomu podezření našeho doktora na plíseň....mám v karanténě 3psy a 3kočky-chci po provozovateli zaplatit výdaje, neboť mi zaručili.....no a ono p.. .
Vezu tam nějaké deky a matrace, ale ty podmínky mi nepřijdou normální..zima a zápach. Já něodsuzuju zaměstnance, ale nemyslím, že by to bylo nedostatkem financí, jen asi nejdou kam by měli...chtěla jsem slyšet názor někoho jiného, jestli nejsem přecitlivělá, ale pokud je jeden pes v kotci napadán dalšími, tak kromě trauma toho chudáka, jde i o porušení zákona proti týrání.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:15
- Nahlásit
radkah
já mám zkušenost akorát s útulkem v Marjánkách.... Zima ano - kotce, ale vzádu v kotcích deky a boudičky. Smrad - ani moc ne. Paraziti apod. - ne. Rvačky v kotcích - ne. Psi byli rozmístěni tak, aby k tomu nedocházelo. Návštěva tam mě nepřišla nijak deprimující (až na fakt, že útulky jsou vůbec potřeba, samozřejmě...). To píšu jen abys měla srovnání s jinou zkušeností s útulkem... Žofka, foxička, kterou jsme odtamtud pro máti přivezli, byla špinavá, ale zdravá, odblešená, očkovaná a odčervená...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:22
- Nahlásit
Možná měla Mucholabka místo slova "normální" použít slovo "obvyklé".
Protože obvyklé to bohužel je, za normální to pokládat nelze.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 21:38
- Nahlásit
radkah
Máš pravdu...zima, smrad, špína, přeplněno.
Zaměstnanci mají plat 6000 čistého.
Co se týče financí máš pravdu, dostala jsem zakázáno posílat jakýkoli příspěvek a dokonce mi dobrovolnicí bylo zajištěno, ať za psa neplatím (taky dávat 450 za psa, který veterináře neviděl ani na obrázku, tfuj).
Nechodit tam ty dobrovolnice...
Blechy fena neměla, pošly smradem.
Dobrovolnice zajistily to, že se psům alespoň minimálně podestýlá slámou (asi tak 3 stébla slámy na jeden kotec, to si pamatuju, že kravičky v kravíně měly vždycky tak deset cenťáků a měly se fajn).
Když se povede zajistit nějaké hadry pod psy, druhý den to mají zaměstnanci oblečené (kroutila jsem hlavou a nacházela velmi blízkou podobnost s útulkem, který se řešil před cca 2 lety).
Deky nevím, jestli je vhodné, aby si je zaměstnanci nepobrali domů, po zkušenostech bys je měla nastřihnout, rozstřihnout, obarvit, znehodnotit.
Ono vůbec celá ta oblast kolem je taková neutěšená.
Kterého čoklíka to máš doma?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 22:41
- Nahlásit
Pepinu, ušatý, černý torpédo....nechce se mi to tak nechávat a pokusím se zjistit, zda vůbec potřebujeme zákony, když je nikdo nedodržuje. Vezu tam hlavně matrace a deky. Pavla, která tam jela na ty dogy,původně jsme měli v plánu je nějak zaopatřit, než se najdou noví majitelé, navrhla paní provozovatelce řešení...nestálo by to ani korunu, tedy útulek. Veškerá pomoc je naprosto ignorovaná.
Vím, že těch útulků, v tomto stavuu je dost, ale nemůžu řešit všechny. Mě to zarazilo a není to jen o penězích. Paní provozovatelka mi nesedí-psů se bojí a ukáže se tam jednou za 3neděle. Je zatím něco....ale rozhodně ne, láska ke zvířatům
Mám už právníka a zatím to dáváme dokupy... .
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 22:58
- Nahlásit
radkah
ale rozhodně ne, láska ke zvířatům
zcela nevhodne; pouziti interpunkcniho znamenka.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 23:07
- Nahlásit
argosek
Jo, konečně někdo řeší něco důležitýho )
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 23:08
- Nahlásit
radkah
oni by se snad měli stěhovat, co jsem našla tady:
http://diskuze.nemecka-doga.cz/index.php?action=vt hread&forum=6&topic=13
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 23:12
- Nahlásit
je to trochu v nedohlednu, ale výpověď z objektu mají...já mám jen info, které jsem sehnala od města a lidí, kteří spolupracují s útulkem
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:05
- Nahlásit
radkah
Mám už právníka a zatím to dáváme dokupy... .
To jsi hodná Pak dej, prosím, vědět, jak to jde.
(jinak, ta čárka, co píše argošek fakt mění smysl té věty, jakoby ta paní snad lásku ke zvířatům měla)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:13
- Nahlásit
radkah
Slyšela jsem, že z těch skleníků se mají opravdu stěhovat. Nicméně tenhle útulek mám na druhé straně republiky a raději se budu starat o svou oblast.
Měla jsem štěstí, že k tomu psovi měla vztah dobrovolnice a ta mě dosti překvapení uchránila
|