| Autor |
Zpráva |
Kamca
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:42 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Moje známá, která působí v Canisterapeutickém centru Zlín, mi poslala tento e-mail s prosbou o pomoc. Nevíte prosím o někom, kdo by mohl mít o labradorku zájem?
Díky, Kamila
P.S. Slíbila, že co nejdříve dodá i foto.
Znění e-mailu:
Drazí přátelé,
Jak asi všichni víte naše centrum cvičí pejsky pro tělesně postižené děti...Jedním z těchto pejsků je i půlroční labradoří slečna...je velmi šikovná hodná, poslušná a pro canisterapii jakoby zrozená
Její majitelkou je paní, která má sama 3 postižené děti a pořídila si ji za účelem vychovat z ní dobrého canis pejska...v tom jsme se jí snažili moc pomáhat i v centru.
Bohužel jedno z dítek velmi vážně onemocnělo a lékaři nařídili sterilní prostředí...tudíž i bez psa.Proto vás žádám...kdyby jste věděli o někom, kdo by si byl ochoten okamžitě tuhle psí holku osvojit...(možná jen na hlídání) to se teprve uvidí...Byla bych velmi ráda, kdyby jste se mi ozvali!
Prosím také aby jste tento mail poslali dále svým blízkým a kamarádům...situace je velmi akutní..
Děkuji vám všem za podporu a ochotu pomoci.
S pozdravem
Hana Outratová
web: www.mojesmecka.estranky.cz
tel:774 25 90 95
e-mail: outratovah@seznam.cz
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:48
- Nahlásit
Nevíš,jestli je s PP? Trošku problém vidím v té závorce - možná jen na hlídání. Myslím,že rozumnější by bylo hledat jí jiného páníčka na trvalo Ale okopčím to,kam můžu
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:49
- Nahlásit
Kamca
O někom bych asi věděla.Ale potřebuju vědět,jestli je to na hlídání nebo na trvalo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 14:56
- Nahlásit
Jedna z možností je taky kontaktovat cvičitele slepeckých psů, zdá se že povaha by byla vyhovující. Pravděpodobně udělají předrentgeny a pokud budou vypadat slušně, rádi si fenku vezmou
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 15:35
- Nahlásit
jana33
abby
Ketrin
Díky moc, pokusím se zjistit o fence víc a dám vědět.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:07
- Nahlásit
Kamca
Aho,j měla bych zájemce o tu fenku - umřel mu 14 letý pejsek a shání nového. Je spolehluvý. Můžeš o pesině zhistit něco víc?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:44
- Nahlásit
Tady je další psí dušička, která hledá nový domov
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 19:39
- Nahlásit
bea
Ahojky, snažila jsem se zjistit víc informací, ale než mi paní stihla odepsat, labradorka našla domov .
|
bea
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 20:05
- Nahlásit
Kamca
Tak to je dobře, i když tady by měla perfektní domov Ale je fajn, že nečekala dlouho.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 09:48
- Nahlásit
Kamca
tak to jsem moc ráda
|