| Autor |
Zpráva |
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 16:40
- Nahlásit
Frog
Nazdaaaar tetaaaa, hele, ja Ti odepisu do tematu "APBT, AST, STB + vse jim podobne" -> rada bych, aby to tady zustalo prehledne o leopardech v nouzi, ju? Najdes to v nezaraditelnych dotazech
jablunka
to uz je podruhe... jsem zvedava na jak dlouho, dekuju moc za info! Jinak ted prijde na svet hodne leopardu, tak jestli na noveho pejska nechvatate, pockej a jak se nakej leopard objevi, dala bych vedet...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:08
- Nahlásit
Alenka a leopardi kluci
Nechvátáme,to je vždycky impuls. Pokud nepřivezeme zatím nic jiného,tak vydržíme!
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:19
- Nahlásit
jablunka
Tak kdyby se nekdo objevil, budu informovat
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 21:06
- Nahlásit
jablunka
Tak uz jsem dostala "echo" na dalsiho leoparda hledajiciho domov. Uz zkousim zjistit vic.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 02:42 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Alenka a leopardi kluci
Tak dej vědět,ale pamatuj,že mám dvě malé děti(i dvě veliké ) ,dvě čuby a 8 měsíčního pejska!! Kočky u nás tráví sůvj čas ve výšce minimálně 1,60 m,ale jsou zvyklé,naše čuba je níž nepustí.
Kdyby něco,mail mám pod členem!
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 13:01
- Nahlásit
Tak tu mame zas novyho pejska v nabidce:
Aaron Carter Vlci Severu - narozen 06/2006, pes s PP, slyší na jméno "Art". Majitelé pro něj hledají nového páníčka z důvodu stěhování. Art nemá rád kočky, je zvyklý v bytě, dobře hlídá. Na výstavě byl 1x s výsledkem výborný 2 (v 10 měs.). Symbolická cena dohodou.
hanka-kubickova@seznam.cz
Více fotek: http://zabuska.rajce.idnes.cz/Aaron_Vlci_Severu/
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 06:41
- Nahlásit
3 NOVI PEJSKOVE
2x fenka - kriz. leoparda a kolie, 7 mesicu
pes s PP, 10 mes., kontaktni, bez zlozvyku
Vice informaci o vsech: http://leopard.tym.cz/leopardvnouzi_hledaji.htm
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2008 09:19
- Nahlásit
Týýýjo, taky bych chtěla mít 10 měsíční štěně bez zlozvyků
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2008 14:24
- Nahlásit
LEOPARDI PES V UTULKU!!!
Hoky - cca rok a ctrvt, uz ma asi treti nevhodne majitele. Mluvila jsem s panickou, psa si vzala od stare pani, co ho nezvladala a myslela si, ze to zvladne se svyma 2 pesanama.... Bohuzel jim to spolecne nejde. Hoky utika a konci opakovane v utulku. Domluvili jsme se, ze bude nejlepsi ho tam nechat... Ale Hoky by rychle potreboval zodpovedneho panicka. Nevite o nekom???
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 18:35
- Nahlásit
Po delsi dobe se hlasim. Hoky se noveho panicka nedockal - zemrel v utulku. Art byl konecne adoptovan.... ty dve krizenky jeste stesti nemely (
Do utulku se vratil Sorbon - ja ho mela na prochazce a jsem z nej paf. cituji z webovek "Astička lítala na volno, Sorbík pěkně šel na vodítku - úžasně reagoval na přivolání, předpisově si předsednul a opatrně si vzal odměnu. Sorbík je krásný, mladý a šikovný leopard, který se do útulku vrátil, protože štěkal. Protože několik dní žalem odmítal žrát, pohubnul se. Nyní už netrucuje a těší se na nového páníčka. Sorbík nemá žádné špatné návyky, tak by si zasloužil super páníka, který by ocenil jeho věrnost, inteligenci a obrovskou chuť se učit!!!"
To je fesak Sorbon a ja bych moc rada vedela, co s nim bude dal, proto se zkousim ptat tady, jestli nahodou....
|