| Autor |
Zpráva |
jajinax
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 13:53
- Nahlásit
Ahojte,
nevíte o někom, kdo bych chtěl odrostlé štěndo(cca 6-7měsíců), fenku, vypadá něco jako boloňský psík nebo maltézák??? Fotky dodám večer, tedy jestli se mi to podaří...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 13:54
- Nahlásit
jajinax
kde a kdy bylo nalezeno? hledali jste na utulku puvodniho majitele? jinak pak taky dodej kontakt
a pridam to na web
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:25
- Nahlásit
jajinax
Hod fotky,zeptám se ,jestli už ale nejeli na Bouchalku tam měli taky nějaký štěnda.Odkud by to bylo?
|
jajinax
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 17:29
- Nahlásit
našli jí známí (cca měsíc), rozhodilo se to po okolních vesnicích ale nikdo nic...tak že si jí nechají, protože děti žadonili...no a najednou už psa nechtějí, protože štěká a kdesi cosi...podle mýho doma občas udělal louži apod., něco rozkousal a oni si uvědomili, že to není jen hračka, ale i velká starost..odvezli ho na chalupu , od pondělka bude nejspíš u mě nebo nevím...
jo a jsme z Vysočiny.
prosím o radu, jak sem mám vložit fotky?? jsem na tohle úplnej anitalent. Děkuji
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 17:39
- Nahlásit
jajinax
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html
|
jajinax
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 17:45 - Změnil/a: jajinax
- Nahlásit
aren
děkuju, už jsem si to vyhledala, tak snad se to podaří..
|
jajinax
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 17:47
- Nahlásit
tak se to povedlo...
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 18:57
- Nahlásit
jajinax
Je nádherná!!!!
Ale já bohužel o nikom nevím a ke mně už je to nereálný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:11
- Nahlásit
jajinax
jo a jsme z Vysočiny
Ach jo,to ona tak daleko tuty nepojede... Snad se někdo najde,je pěkná a mladá ,neměl by to bejt problém,
|
jajinax
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:16
- Nahlásit
příští týden pojedu do Prahy, tak kdyby třeba někdo o někom věděl tam, nebyl by problém jí tam dopravit...
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:23
- Nahlásit
davidkova renata
Snad se někdo najde,je pěkná a mladá ,neměl by to bejt problém,
Hele, nevyhrožovala Gerda, že si chce její mamka pořídit Dušánka ??? Jí vnutíme Dušinku, ne ?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 07:54
- Nahlásit
rosnička
Hele, nevyhrožovala Gerda, že si chce její mamka pořídit Dušánka
To nevim ,ale du na ní
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 08:29
- Nahlásit
jajinax
pod clenem mam maila, prosim, napis mi, poslu ti inzertni servery a psa pridam s kontaktem na web, kde jsou tihle mali ometacci do nabidky ke krizenym maltezakum
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:19
- Nahlásit
Ahojky,jak bude fenecka velka az bude dospela(cm?)?Docela se nam zalibila pro babicku,ale ona chtela malyho psa..
Predem moc diky za odpoved...
|
jajinax
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:41
- Nahlásit
Kačátko
myslím, že už zůstane, tak jak je na fotce, více info budu vědět po neděli, kdy mi fenku přivezou, teď jsou na chalupě, mm s nimi omezený kontakt...
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:39
- Nahlásit
No a takze ty jsi ji jeste nevidela ju??Takze nvs kolik ma cca cm?Z ty fotky to neni moc znatelny..
dik
BTW:je fakt pekna O
|
Ferocia
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:04
- Nahlásit
Ahoj, měla bych zájem o tu fenečku, je to ještě aktuální?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:09 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Ferocia
napis primo Jane na email najaxa@seznam.cz
aktualni to stale je
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:29
- Nahlásit
Tak sem s naladem o pejskovi seznamila rodice a napad byl prijat s noblesou.Jenze pejska sme chteli pro babicku pro uplny prekvapeni babicce delat nechceme, a nema internet,takze sme fotky vytiskli a bezeli na postu a predpokladem ze zitra by je mohla mit babicka v ruce a ze zavola jestli neni vyrazne proti.Takze pokud by to bylo mozna pockat do zitra ale je dost nepravdepodobny ze by ho babicka nechtela,uz dlouho hleda neco takoveho..
Predem moc dika a budu moc vdecna.
Pekny den
BTW:uplne mi to zvedlo naladu,jak dokazou malickosti potesit...
pa
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:36
- Nahlásit
Kačátko
No, nevím, jaký maličkosti, bo osvojení pejska není maličkost a navíc máš tady už konkurentku: Ferocia.
Ale jestli jsem správně pochopila, tak Dejavu má takových pejsinek v nabídce víc
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:44
- Nahlásit
jj, pekne si vyberte všichni, jsem tedka zas zdedila ometáčky v nouzi a hledám správce, ale je o tam čerstvě aktualizované
tady jich je, pro každého něco
Pokud je babička už starší a vyhovoval by ji spíš klidnější pes, určitě tam něco takového je, přece jen štěňátko chce své, ovšem neznám vitalitu tvé babičky, nechci se jí nějak dotknout, třeba strčí do kapsy leckterou mladici
http://www.psy-vnouzi.estranky.cz/stranka/opusteni -maltezacci
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:52
- Nahlásit
prave nas zaujal jeji nizky vek...babca by radsi stendo...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 17:15
- Nahlásit
davidkova renata
Hele, nevyhrožovala Gerda, že si chce její mamka pořídit Dušánka
To nevim,ale du na ní
Jo ženy, právě na to koukám, ale máma je striktně proti fenám, chce rozhodně psa, to víte, že bych jí čubu jinak vnutila, to je jistý. Ona to bere ale dost zodpovědně, psa chce skutečně až do důchodu a fakt psa, nikoli fenu.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 17:15
- Nahlásit
Kačátko
kolik je ji let?
|
jajinax
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:08
- Nahlásit
fenku jsem zatím neviděla, jen na fotkách, je nyní u známých,kteří jí našli, děti kňučely, aby sí jí nechali a najednou psa nechtějí, svádí to na to, že pes štěká a že už u nich byla i sousedka apod...jenže já si spíš myslím, že to trochu podcenili...známý jsou nyní na chalupě a fenku přivezou v pondělí...prej by jí tam jinak nechali... budu pak vědět ještě více informací ohledně toho, jak se fenečka chová, jak to má s venčením a tak, zatím se toho nich bohužel moc nedovím...
takže prosím potencionální zájemce o strpení...
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:30
- Nahlásit
lidi tak super...babicka volala ze fenecka je krasna,takze libi...
jajinax
my sme z Prahy,takze pokud se muzeme nak dohodnout bylo by to super..Muj meil je : junkovakacenka@seznam.cz tak se prosim ozvi..diky moc a pekny den
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 15:56
- Nahlásit
Ahoj,tak co,uz mas fenecku doma?Je teda mozny se na domluvit?
Ozvi se prosim
|