| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:34
- Nahlásit
Po vložení do databáze nového útulku, kde nebyla ani zmínka o nějakém poplatku, mi přišel tento milý mail
Dobry den,
kontaktuji Vas jmenem redakce portalu pro pejsky www.pejsek.cz. Dekujeme, ze jste si vybrali nas portal pro uverejneni kontaktu Vasi spolecnosti. Mate jistotu, ze Vas inzerat shledne nekolikanasobne vyssi pocet lidi, nez by tomu bylo v tistenem casopise se zvireci tematikou. Vas inzerat je navic kdykoli v prubehu roku aktualizovan do 2 pracovnich dnu po zaslani novych kontaktnich udaju e-mailem. Web pejsek.cz existuje od ledna roku 2000 a aktualni pocet unikatnich IP adres se pohybuje pres 40.000 za mesic. Coz realne znamena, ze web shledne mesicne i vice nez 60.000 navstevniku.
Kontakt na Vas UTULEK byl zapsan do rubriky Adresare a sluzeb a ceka na schvaleni. Publikovan bude okamzite po zaplaceni rocniho poplatku 1.000,- Kc za reklamu, spravu webu a editaci informaci. Castku uhradte na ucet 1965901379/800 u CS. Vas Variabilni Symbol = ID Vaseho inzeratu, ktery je 923. (Viz informace na http://www.pejsek.cz/adresar-a-sluzby?id_clanek=38 1). Kontakt bude uverejnen v adresari sluzeb do 2 pracovnich dnu od zaplaceni poplatku.
Kdykoli v prubehu nasi spoluprace vam na e-mailove vyzadani zasleme statistiku pristupu na vas inzerat na nasich strankach, aby jste se mohli presvedcit o efektivnosti spoluprace a pripadne v ni dalsi rok nepokracovat.
Jeste jednou dekujeme, ze jste si vybrali www.pejsek.cz a prejeme hodne uspechu. Tesime se na spolupraci!
Hezky den
Veronika Kracikova
Inzerce www.pejsek.cz
bakousek@pejsek.cz
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:48
- Nahlásit
Jeste jsem dodatecne studovala, jestli jsem neprehledla hlasku o zpoplatneni - prisla jsem z vyhledavace primo sem http://pejsek.cz/adresar-a-sluzby/utulky a dole jsem klikla na pridat utulek nikde tam neni napsano, ze se za sluzbu plati, coz by mela byt povinnost uvest primo ve formulari a ne na jine strance, hovorici o podminkach zadavani, ktera zde neni zminena.
Jak to vnimaji pravnici zde? Je to vubec legalni?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:55
- Nahlásit
dejavu
ty jo, zacinam se cim dal divit, hlavne, ze v jedne vete chtej 1000 kc za zapsani UTULKU (jeste vypichnuto velkym pismem) na rok do jakehosi seznamu a pak v tom odkazu na clanek, ktery uvadeji na podminky inzerce pisi, ze utulky maji sluzbu zdarma.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:57
- Nahlásit
viz zde http://www.pejsek.cz/adresar-a-sluzby?id_clanek=38 1
ach jo, jsem uz tak blba a unavena a neco jsem nepochopila nebo prehlidla nebo je porucha na jinem prijimaci? nemuzu si pomoct, ale nelibe mne to prekvapilo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 23:02
- Nahlásit
dejavu
at koukám jak koukám mělo by to být zadara...nejlepší varianta by bala kdyby se jen spletli..psalas ji maila???
páč at čtu jak čtu...útulky zdarma
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 23:06
- Nahlásit
sarax
vzdyt v tom mailu vypichli, ze za zadani UTULKU chtej 1000 Kc a vzapeti odkaz, ze utulky jsou zadara, diky, sarax, jsem rada za to, ze to prijde divne nejen mne. Maila jsem jim napsala okamzite
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 23:21
- Nahlásit
dejavu
no je to tedy dost matoucí ale ta věta tam je ...
! POZOR útulky, záchraná služba a vodící psi mají u nás vše ZDARMA! tak se jedná asi o chybu , jen jsem chtěla poděkovat za ten odkaz , našla jsem tam kontakt na paní kterou hledám již delší dobu a nemohla jsem se jí dopátrat !
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 23:59
- Nahlásit
dejavu
dej vědět co napsali..sem na to zvědavá...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 07:15
- Nahlásit
cilka
kterou?
stejne to nemaj komplet, komplet jsem utulky tedka udelala tady
www.utulky.estranky.cz
tam by melo bejt vse
sarax jasne
|
Konvalinka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 12:18
- Nahlásit
Poměrně pravidelně sleduju zdejší diskuse, ale doteď jsem neměla potřebu se zapojit. Tentokrát ale nemůžu nereagovat. Ráda jsem se podívala na stránky. Seznam útulků je užitečný, jistě díky za něj. Co mě ale přizvedlo je část s články a informacemi (co dělat....). Z předchozích diskuzí jsem si nemohla nevšimnout, že dejavu čipy opravdu nemusí. A tak mezi radami nikde nenajdu - nechte zkontrolovat, jestli pes a kočka nemá čip. Nikde kontak na registr čipů. Dělat stránky s informacemi o útulcích, radami pro případ nálezu nebo ztráty zvířete a pominout, že nezanedbatelná část populace /zvířecí/ má čip mi připadá stejné jako svítit dětem na psaní úkolů petrolejkou, protože neberu na vědomí elektriku.
Nevím, kde se bere nechuť útulkářů používat čtečku. Útulku nejblíž bydliště jsem ji loni koupila a věnovala. Dnes ji používají, ovšem až poté, co jsem týden co týden se ptala - už jste ji použili?
Takže vše tam opravdu není. Bohužel
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 12:43
- Nahlásit
Konvalinka
dejavu čipy opravdu nemusí
Můžu se zeptat z jakých konkrétních diskuzí toto soudíš? Já měla dojem, že dejavu proti čipům nic nemá, akorát ji (stejně jako mně) vadí, že u nás nefunguje pořádně dohledávání majitelů očipovaných zvířat, je hodně mizerná už vlastní registrace, mnoho nalezených psů má čip a v registru záznam není a navíc, registrů ?funguje? několik. Takže ...Nikde kontak na registr čipů. .... hmm, na který? Asi nejraději na všechny... :-/
Jinak souhlasím, že poznámka, že v popisu "co dělat při nálezu zvířete" by mělo být uvedeno, že je vhodné zkontrolovat (nechat zkontrolovat), zda zvíře nemá čip, je určitě na místě.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 13:46 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Konvalinka
nevim, s kym si mne pletes a proc tak razantne utocis, kazdopadne se mylis, cipy povazuji za uzitecnou vec a info o nich jsem doplnila do co delat, kdyz najdete zvire.
myslim, ze priste by se to dalo vyresit normalni doplnujici poznamkou bez zbytecnych vasni. To, co pises, je uzitecne a pravdive, ale lepe by se mi to tam doplnovalo, kdyby mi to rekl nekdo normalne a slusne. Poznamka o tom, ze ja cipy nemusim, je vsak naprosty opak pravdy.
|
Konvalinka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:10
- Nahlásit
tosca a dejavu
Snad to bude článkem Čipování psů a útulky. píšete (píšeš, vidím, že všichni si tu tykají?) o čipech a útulcích, resp. jeho první polovina. Po řadě let zkušeností z jiných zemí mě volání po jednotné evidenci a zákonech jde jaksi proti srsti. Vpodstatě to vyznívá proti jedinému slušně fungujícímu registru. Já bych vinila spíš veterináře, kteří vpodstatě prodají věc bez návodu. Registr hájím proto, že jsem pracovala na poměrně exponované veterině a vím, že je to prakticky jediná skutečně fungující služba tohohle typu.
a zas tak moc razantní to nebylo - spíš obranně útočné. To bude źkušenostma. Není to tak dlouho, co na mě dáma v jistém útulku řvala, že jsem kráva, čip kontrolovat nebude, protože to není její povinnost a psa mi nevydá, protože se o něj neumím postarat, když mi utek. Asi tak...
|
Konvalinka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:12
- Nahlásit
dejavu
A děkuji za přidání, mám zkušenost, že to opravdu funguje. BTW, čip už má i síla koček.
Jinak pardon, pokud se vás to dotklo, jen jsem vyjádřila svoji zkušenost (včetně pocitu )
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:17
- Nahlásit
Konvalinka
naopak, je to psane ve prospech registru a pro sjednoceni vsech registru do jednoho a prave tohoto, z ceho vyvozujes, ze v clanku brojim proti registru? jedine, o co tam jde, je to, aby veterinar, ktery nacipuje, to do toho registru vlozil jako udaj sam, protoze rada majitelu to neudela a pak je cele cipovani na nic, zvire ma cip a nikdo nevi, k jakemu majiteli ho priradit, o to tam jde a vsichni to zatim i tak pochopili.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:20
- Nahlásit
Konvalinka
pokud budes mit dalsi zkusenosti a rady, co tam pridat, na titulni strane je email, nikdo se nemuze delat iluze, ze by podal komplexni informace a web stale doplnuji, jde tam hlavne o seznam a aktualni info o utulcich, nedelam si naroky na komplexni chytro vsehomira
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:14
- Nahlásit
No, tak pani z pesek.cz se omluvila, poslala omluvu vsem utulkum a vlozila je tam zdarma, kez by bylo takovych lidi vic, co umi uznat a napravit svou chybu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:16
- Nahlásit
dejavu
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:32
- Nahlásit
dejavu
kterou?
nemá s útulky nic moc společného ...je to střihačka , měla jsem radost , když jsem jí tam znovu našla
---
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 15:15
- Nahlásit
cilka
aha, tak to jo
|