| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 09:29
- Nahlásit
www.utulek-kralupy.estranky.cz
a jeho svěřenci soupeří o vaši přízeň
Lesan
kříženec, pes, 7 let,
klidné povahy, vhodný k dětem, ke starším lidem, dobře snáší i společnost jiných psů.
velššpringršpaněl, pes, 5 let
temperamentní mazlíček, bude spokojený jak v paneláku tak na zahrádce u domku.
Kamarádský kříženec, pes, 3 roky,
velmi vyrovnané povahy, poslušný, vhodný pro chovatele všech věkových kategorií, stejně tak i pro úplné začátečníky.
Stafík, kříženec staforda, 4 roky,
výborný hlídač, pouze pro zkušenější chovatele.
Pokud můžete, řekněte nebo napište o nich lidem z vašeho okolí
|
petl
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 11:34
- Nahlásit
dejavu
Ty jsi z Kralup?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 12:39 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
petl
ne, ty jo?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 14:50
- Nahlásit
Já jsem :)
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:11 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
petl
jestli te zajimaj utulkaci, muzes tam chodit vencit a fotit, oni maj dost honky a na tu technikou nejsou, takze by to pro ne bylo super, ovsem pokud se ti chce, ne kazdej na to je.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:22
- Nahlásit
petl
S venčením mám dost práce se svými, ale hodila bych jim tam nějaké granule. Nevěděla jsem že mají stránky, ozvu se jim.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:25
- Nahlásit
petl
a nemohla bys tam nafotit nejake psy a poslat mi je? jestli mas teda fotak a chut, pokud ne, nic s nedeje, oni je snad casem jeste doposlou ty dalsi
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:27
- Nahlásit
petl
kazdopadne za granule diky, vyridim jim to, budou mit urcite radost
|
petl
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:27
- Nahlásit
dejavu
Jo to by se dalo, zkusím se s nimi domluvit až bude chvilka. Cvaknout pár fotek až jim povezu ty granule není problém.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:30
- Nahlásit
petl
mrkni, co uz maj na webu nez tam pojedes a domluv se s nima, co by se jeste dalo vyfotit a kdyby byla hezci fotka toho velsspringra, bylo by to super, to moc diky i za mne jo na napis si k tomu nejaky zakladni popis, kdyz to budes fotit (jmeno, vek, pohlavi a aspon par slov o povaze)
|
nels
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:05
- Nahlásit
dejavu
rada pak budu pomahat fotit taky,za 2 tydny se stehuji nedaleko Kralup
petl
co mas za pejsky?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:32
- Nahlásit
nels
to je prima, pani Kolkova zni po telefonu prijemne a mela radost, ze je jiz prvni ohlas od zajemcu po netu o pejsky, pry zejtra a pozejtri posle dalsi, ale na utulku je skoro vzdycky co fotit, pac pulka fotek nevyjde dobre a porad jsou tam nejaky zmeny.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:34
- Nahlásit
dejavu
neni problem,ja tam budu tak za 2 tydny,to budu mit autem do Kralup 10 -15 min,takze se pak pani ozvu rada
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 07:29
- Nahlásit
nels
to je super, udelame spolek pratel utulku Kralupy se super programem
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 08:27
- Nahlásit
nels
Ahoj, já mám blonďáky
http://www.fromtheheart.wz.cz
Kam se stěhuješ ke Kralupům?
|
nels
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 11:50
- Nahlásit
petl
Veltrusy. moc radi budeme mit nekoho noveho na spolecne venceni,jestli teda budete chtit www.ridgebacknelson.estranky.cz
|
petl
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 12:30
- Nahlásit
nels
Hezký
Tak až se nablížíš tak se ozvi, veltruský park je naším častým cílem
|
nels
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 13:31
- Nahlásit
petl
super,urcite dam pak vedet
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:31
- Nahlásit
Pani vedouci to foceni psu celkem chytlo a jako snad jediny utulek nadelala prekrasne akcni fotky pesanu, viz Bara nebo Teri ci Lesan
Jinak uz po tydnu vcera odjeli dva pejsci domu, panici si je nasli na strankach a zamilovali si je, je to Boda a jezevcik Ferda.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 17:39
- Nahlásit
dejavu
Kdyby to šlo všude tak pěkně jako u Kralup! A hlavně, kdyby všichni pracovníci útulků měli takový zájem!
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:35
- Nahlásit
Galadriel
to jo, to ti povim
Udal se další pes odtamtud - Žolík
|
nels
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:52
- Nahlásit
dejavu
maj fakt moc hezky stranky. co myslis s cim tam bude potreba pomoct? nechci pani brat jeji roli fotografky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:09 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
nels
vis, ona ma na foceni jen mobila a taky musi kmitat kolem pejsku, takze urcite bude rada, kdyz nafotis ty, na ktere nemela tolik casu, treba Fildu, pripadne nejake dalsi, co jeste nejsou na strankach a taky zacina s internetem, uci se psat a posila to po nocich, takze ji to zabere dost casu, myslim, ze bude rada i za takovouhle pomoc, jinak se samozrejme domluvte, jestli bude potrebovat treba venceni nebo neco jineho, ona si urcite rekne.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:48
- Nahlásit
dejavu
ok
|