| Autor |
Zpráva |
suri
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:01
- Nahlásit
V sobotu 8. 9. 2007 večer se v Brně na ulici Srbské, poblíž Slovanského nám., v době ohňostroje, vysmekla z obojku mladá 15 měsíční fenka Tibetské dogy, slyšící na jméno Amita. V uchu má tetovací číslo 658 ,mikročip číslo 961001000036116. V horní čelisti má instalovány fixní rovnátka zakrývající celé horní patro. Nejsou na první pohled vidět. Pokud nebudou během 14 dní sejmuta, vznikne zánět čelisti, velká agresivita a zároveň utrpení zvířete! Pejsek byl v péči zubního oddělení veterinární fakulty v Brně. Majitelé fenky jsou tel.č. 776274417 nebo 774146996, www. dharmapala. cz (Vzhledem k absenci obojku s reg. číslem ji možná nálezce považuje za opuštěného psa.) Za nalezení psa je vypsána odměna 20.000,- Kč. Za info. vedoucí k nalezení 10.000,- Kč. Při nálezu volejte majitele státní policii nebo městskou policii. Jsou podrobně informovány. O nalezení bude informace na www. stránkách.
I za informaci o úmrtí odměna 3.000,- Kč
Nejnovější informace je že byla viděna před blokem A02 kolejí VUT v Brně na Kolejní pod Palackého vrchem. Sektor tedy KOmín, Kníničky, Bystrc, okraj Žabovřesk směrem ke Komínu, Medlánky, Řečkovice.
Děkujeme za Vaši pomoc a ochotu. Pokud se najde budeme nejšťastnější lidi na světě!!!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:03
- Nahlásit
suri
Mrsknu to na ifaunu. Snad se brzy najde.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:12
- Nahlásit
suri
Info z ifauny:
Viděla jsem tibetskou dogu bez doprovodu (sama přecházela křižovatku a nikde nikdo), ale v Olomouci, bylo to v neděli! Jela jsem autem a není tam kde zastavit, tak jsem to blíž nezkoumala. Nemám tušení jestli to byl pes nebo fena nebo jestli páník nebyl někde za rohem... Ale asi bych rozšířila oblast pátrání, mohl ji někdo naložit do auta a pak třeba vykopnout...a ono ani těch cca 70km neni pro psa problém zvládnout po svých... lenkabahulikova@tiscali.cz
|
suri
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:15
- Nahlásit
bullvnouzi
díkec, přepošlu.......mi to došlo dneska na mail a je to staršího data a takovej velkej pes je schopen to ujít v poho
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:17
- Nahlásit
suri
mi to došlo dneska na mail a je to staršího data
Doufám, že je to zase nějaká kachna.
Takže ty lidi vůbec neznáš? No to bude sranda, jestli už je pes čubina dávno doma...
|
suri
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:22
- Nahlásit
bullvnouzi
to je klidně možný, ale poslala mi to kamoška, že se to stratilo známým, tak snad nee
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:26 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
No, ja som to videla vylepene v Brne na klinike - pri recepcii, takze kachna to asi nebude...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 12:44
- Nahlásit
Fixní rovnátka? Šampioni na požádání, stačí vypláznout pár tisícovek.
Sorry za OT.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:29
- Nahlásit
Mucholabka
stejny nazor, jen jsem drzel hubu, protoze jsem to tady nechtel zaplacavat .... no nic, at se holka najde ....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:32
- Nahlásit
obvolejte okolni utulky a MP, ktere delaji odchyty, tady dle okresu http://www.utulky.estranky.cz/stranka/utulky-cr utulky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:34
- Nahlásit
btw proc to neni hlavne zde v SOS a na www.nalezenci.cz s fotkou?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:37
- Nahlásit
dejavu
Na S.O.S to je.. Zachraňte Amitu....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:41
- Nahlásit
Fajka
aha, tak prima, to jsem prehledla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:43
- Nahlásit
dejavu
V poho.....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 13:45
- Nahlásit
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 14:15
- Nahlásit
bullvnouzi
Já to slyšela hlást i v rádiu, je to nějakou dobu zpátky, ale hlásili to na brněnským Krokodýlu...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 14:31
- Nahlásit
suri
doufam, ze se fenecka najde, ta za to nemuze, dal ale doufam, ze bude vyloucena ze vsech vystav a nebude uchovnena, ted kdyz jim nezbylo nic jinyho nez se priznat, ze podvadeji co se tyce jejiho zdravotniho stavu ........
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 15:11
- Nahlásit
Důvodem bylo posunutí jednoho z předních horních zubů z kešťového na nůžkový....
NO A???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 16:17
- Nahlásit
Mucholabka
NO A???
no a nevydelavala by jim tolik prece ....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 18:22
- Nahlásit
Posouvám nahoru...
Dle aktuálních informací byla naposled viděna 8.10. v Řečkovicích u Billy, jak chodí pít z pramene...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 20:16
- Nahlásit
bullvnouzi
byla naposled viděna 8.10. v Řečkovicích u Billy, jak chodí pít z pramene...
a to se nikdo nepokusil jí odchytit??Nebo se nedá?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 21:13
- Nahlásit
to DR
Taky mě to zaráží. Ten den ji tam viděli dokonce dvakrát a na tom jejich webu píšou, že tam má zřejmě svoje napajedlo. Být to můj pes, tak rozhodím stan a sedím tam ve dne v noci...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 21:17
- Nahlásit
bullvnouzi
No jistě,zvlášt když kvůli tomu dělali takovej humbuk...a je divný,že třeba nikdo ani nevolal policajty nebo tak,je to velkej pes a těch se lidi obvykle bojej.Snad se brzo dostane domů.Bejt to někde tady ,postavim si tam ten stan já..
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2007 21:46
- Nahlásit
to DR
Jo, za těch 20.000 Káčé, co slibují, by to aj stálo.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:51
- Nahlásit
bullvnouzi
davidkova renata
no tak tohle taky nechapu. na me to pusobi dojmem, ze oni proste sedi doma a cekaji, kdo jim ji kdy privede. jestli to neni nejaka reality show, ze davaji postupne indicie na net .....
Snad se brzo dostane domů.
nejlepsi by bylo, kdyby se misto domu dostala k nekomu, kdo se o ni bude skutecne starat a nebude ji davat rovnatka a podobne ......
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:11
- Nahlásit
Jirikovo
Ale tak zase víš jak. Nelze moc posuzovat z pár vět, vyvěšených na webu. Třeba tam vážně někdo stanuje...
|
suri
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:46
- Nahlásit
bullvnouzi
Mně to teda přijde taky divný, že ji ještě nikdo nevodchyt. Když už ju přece někdo viděl, tak hned zvedám telefon, dám hlášku a za tu chvíli než někdo přijede přece tak daleko nemůže utýct.
|