| Autor |
Zpráva |
Erynka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:50
- Nahlásit
Ahojky,obracím se s prosbou.Včera známému někdo z uzamčeného auta ukradl tříměsíční štěně německého ovčáka klasické zbarvení s tetovacím číslem 35793.Stalo se to ve Vrchlabí ale ted už může být kdekoli.Jestli by si někdo něčeho všiml tak prosím písnětě .Díky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 07:14
- Nahlásit
Erynka
rikam to strasne nerada, ale patrne pes je davno za hranicemi
http://www.denik.cz/zpravy/ze_sveta/ze_sveta/psi_m afie20070917.html
Kazdopadne by bylo dobre informovat veterinarni ordinace, policii a dat to na nalezenci.cz
|
Erynka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 14:06
- Nahlásit
Mám dobrou zprávu.Městská policie ve městě zkontrolovala jednoho pána se štěnětem a ukázalo se že je to ukradené štěně.Ještě se s ním blb procházel venku na vodítku.Tak už je doma.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 14:07
- Nahlásit
Erynka
tak to je moc dobrá zpráva
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 14:08
- Nahlásit
Erynka
Drsné, gratuluji, musí mít radost. Byl to člověk, který psa lohnul, nebo ho koupil?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 14:09
- Nahlásit
Erynka
to je skvělý
... já jsem sem ani nenapsala, protože mne napadaly samý katastrofický scénáře.....
|
Erynka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 14:14
- Nahlásit
Mucholabka
Byl to přímo ten zloděj,ani to potom už nezapíral.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 14:15
- Nahlásit
Erynka
To je magor...a co auto, poškodil jim auto?
|
Erynka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 14:17
- Nahlásit
Mucholabka
Jo auto jim trošku zrušil ale nic moc.Tak ted si to tady užije.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 14:19
- Nahlásit
Erynka
Ten by měl asi dlouho špatné spaní, kdyby to udělal někomu z mého okolí....bych byla schopná mu něco i nasprejovat na barák nebo tak...bo prachy si z něho nevezmeš...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 20:05
- Nahlásit
ja to nechapu, proc nekdo ukradne stene z auta. nereknu kdyby bylo treba privazane pred obchodem, ale vloupat se do auta a vzit stene, to je fakt hukot.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 20:45 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
argosek
Mozno preto, ze psi ani deti sa nemaju nechavat v aute Mozno ho chcel vyslobodit z pazurov nezodpovednych majitelov
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 20:50
- Nahlásit
pigie
To si myslim taky, proste v lete frt psali otom jak je nezodpovedny nechat pejsky v aute, tudiz ho dotycny chtel zachranit pred smrti upalem....
Ale fakt me to docela desi! Ukrast psa i z auta. Nasi berou Cakiho na nakupy pravidelne. Miluje jizdu autem... Odted se budu bat, ze ho jednou nekdo ukradne brrrr....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 20:57
- Nahlásit
pigie
ach jo..skoda ze mam takove velke ganery, ty mi nikdo neukradne - a to nechavam pokazde otevrena okna az do pulky.
|