Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Osvojitelé, kteří asi žerou útulkáčky
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:16
- Nahlásit

Neumím to sem zkopírovat, je to na těchhle stránkách dole:
http://www.utulek-andilek.wbs.cz/index.php?menu=0

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:25
- Nahlásit

aren
To už je dýl,co to ukazovali..Liga na ochranu zvířat to má už delší dobu na svejch stránkách.Nevim no,já bych psa někomu kdo se jmenuje Lakatoš nevydala.

Markét
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:26
- Nahlásit

Tady je k tomu reportáž:
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=12.08.2007&238m= p&238p=TNOVINY&238v=112520

Galadriel
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:29
- Nahlásit

aren
No, zase další humus! Fakt, kde se to v těch lidech bere . . . . . !

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:36
- Nahlásit

davidkova renata
Nevim no,já bych psa někomu kdo se jmenuje Lakatoš nevydala...

Piškota vykrmoval za účelem prodeje "zvěřiny" kolegům v restauracích běloch s melírem, zlatejma řetězama kolem krku a v plesnivejch džínách..... Byl to spíš Novák než Lakatoš ....

Bela
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:45
- Nahlásit

davidkova renataNevim no,já bych psa někomu kdo se jmenuje Lakatoš nevydala.

ja zhodou okolnosti jedneho Lakatosa poznam a tomu by som psa v pohode zverila, urcite skor ako mnohym inym ludom...

aren
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:48
- Nahlásit

davidkova renata
To už je dýl,co to ukazovali.
Hm, u toho upozornění jsem nenašla datum.

já bych psa někomu kdo se jmenuje Lakatoš nevydala.
No, poslední dobou přicházím na to, že bych psa nevydala nikomu, koho dobře neznám.
Zrovna ale náhodou znám jednu Cikánku, která se o psy stará dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:50
- Nahlásit

maixnerova
Piškota vykrmoval za účelem prodeje "zvěřiny" kolegům v restauracích běloch s melírem, zlatejma řetězama kolem krku a v plesnivejch džínách
No tak to ale taky celkem jasnej popis,co můžeš čekat od takovejch týpků.
Bela
jedneho Lakatosa poznam a tomu by som psa v pohode zverila
Tak to máš kliku,ale já zas paranoiu,takže kdyby přišel Lakatoš,kterýho osobně neznám do útulku pro psa ,vyhodila bych ho i s Novákem

Bela
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:23
- Nahlásit

davidkova renatavyhodila bych ho i s Novákem

asi tak nejak.

ja som kedysi chcela mat CHS, ale ked som si predstavila, ze sa steniakto z mojho chovu nebodaj dostane k nejakym debilnym majitelom a hlavne, ako by som tych ludi kadrovala a aj tak vecne trpla, ze ako to dopadne, tak som sa prinutila na tento napad zabudnut...

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:24
- Nahlásit

davidkova renata
aren
Mám kamaráda. Je to motorkář. Chodí celý v koženo-riflovém, má dlouhé vlasy (zásadně mastné), dlouhé fousy, ve kterých má zbytky jídla a vypadá tak, že kdybyste ho potkali v noci tak položíte peněženku a zdrháte o život. Ten kamarád má pražskou krysařičku. Krysařičku s sebou vozí na motorce ve speciálním vaku ala indiánská babička. Krysařičce vlastnoručně upletl! rolák, který se přetahuje přes hlavu, aby jí nenafoukalo do uší kdyby náhodou vystrčila hlavu. Kamkoliv se hne je krysařice s ním a něžně mu z vousů vyžírá zbytky jídla
Ne vždycky se dá soudit podle vzhledu. I když Lakatošovi bych psa nedala taky. Anebo dala. PUmičku Ona by se zase rychle vrátila domů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:28
- Nahlásit

Biluška
Hele,to já beru,ale ty ho znáš,je to tvůj kámoš.Ale něco jinýho je Lakatoš neznámý do útulku psího přišedší a velkého psa vyžadující.Prostě to je podezřelý.Aspon mě teda.
Jinak mi dej na něj foun bo motorkáře co umí štrikovat sem eště neviděla

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:30
- Nahlásit

Biluška
Krysařičku s sebou vozí na motorce ve speciálním vaku ala indiánská babička. Krysařičce vlastnoručně upletl! rolák, který se přetahuje přes hlavu, aby jí nenafoukalo do uší kdyby náhodou vystrčila hlavu. Kamkoliv se hne je krysařice s ním a něžně mu z vousů vyžírá zbytky jídla

, sympatickej týpek...

Ona by se zase rychle vrátila domů

... a napapaná

EngieB
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:35
- Nahlásit

Biluška

Tak to zní dost dobře - to by asi člověk musel vidět

handula
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:38
- Nahlásit

já bych cikánovi psa z útulku nedala....

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:39
- Nahlásit

EngieB

.... já si představuju jednoho ze ZZ TOP s krysaříkem na klíně jak štrikuje svetříček. . Dobrýýýý...

aren
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:51
- Nahlásit

Biluška
Ne vždycky se dá soudit podle vzhledu.
Možná dokonce skoro nikdy. To máš pravdu.
Bych mohla vyprávět, co padalo za hrůzy ze slušně oblečenejch lidí. A někdy měli zároveň i plnou hubu Pámbíčka.

handula
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:57 - Změnil/a: handula
- Nahlásit

co padalo za hrůzy ze slušně oblečenejch lidí

ano s tím jsem se taky setkala. Náš pes je na tohle výbornej psycholog. Chodí okolo nás takovej kravaťák a může se zbláznit - sežral by ho, naopak chodíme kolem ukrajinského dělníka, špinavýho ale náš pes se z něj může zbláznit v dobrym a není dne, kdyby ho nešel navštívit v jeho buňce a nešel si pro pohlazení... psa neoblafneš... taky bych chtěla mít tuhle schopnost...

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:59
- Nahlásit

Biluška
Krysařičce vlastnoručně upletl! rolák, který se přetahuje přes hlavu, aby jí nenafoukalo do uší kdyby náhodou vystrčila hlavu. Kamkoliv se hne je krysařice s ním a něžně mu z vousů vyžírá zbytky jídla
Přidávám se k Davídkový,páč to sem eště nežrala!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:30
- Nahlásit

.... já si představuju jednoho ze ZZ TOP s krysaříkem na klíně jak štrikuje svetříček. . Dobrýýýý...
Jo přesně takhle nějak vypadá . Každý druhý slovo je woe a pitcho, ale krysařici rozmazluje, kupuje jí šunečku a pečlivě ji balí do šály, aby mu nenastydla. To byste fakt museli vidět

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:48 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Biluška

já mám zas kamaráda, kterej vypadá jak strýček Fester Addams mixnutej Homerem Simpsonem, navíc působí jak militantní magor, protože si libuje v maskáčích a zbraních. Ten zas svojí rotvailerce pořídil růžovej obojek s "brilošema".

overgod
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:07 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit

davidkova renata
To už je dýl,co to ukazovali..Liga na ochranu zvířat to má už delší dobu na svejch stránkách.Nevim no,já bych psa někomu kdo se jmenuje Lakatoš nevydala.
to je paní tím, že vy ste rasysrstka
to já mám všechny lakatoše rád stejně jako lidi
a klidně bych všem nosil třeba i kýtí na hrob
tak já je mám rád, nejšem žádná srstkarasynakarasy či co

éélakatošchazmiriminž ..... tuším spisovná podoba neexistuje neb tímhle jazykem se spíše mluví

lillii
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:26
- Nahlásit

Problém je vůbec v tom jak si české útulky ověřují komu psa dávají. V Německu je to tak, že psa musíte nejprve navštěvovat, pak máte možnost si ho na chvíli půjčit a až pak si ho můžete koupit za 150 - 250 Eur...myslím, že tahle cena by se Lakatošovi nelíbila a na nějaké návštěvy by se taky mohl vykašlat.
Ta cena mi zase tak o.k. nepříjde, ale alespoň ověřit by si to měli dřív než psa někomu dají..né až pak.
Je fakt, že já v německém útulku byla a psi se tam rozhodně neměli špatně..co chvíli měli nějakou návštěvu, procházky a lidé si je klidně brali i za tu cenu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:31
- Nahlásit

overgod
to já mám všechny lakatoše rád stejně jako lidi
To já taky,akorát,že lidi nesnášim
lillii
No to je rozhodně lepší systém,Lakatoš by asi ztratil zájem a šel si za ty prachy koupit nekomplikovaně bůček.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání