| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:44
- Nahlásit
Bohužel jsem teď venku mluvila s jednou paní, která se mě jen tak mezi řečí zeptala, jestli nechci štěně, že zná jedny lidi, kteří mají poslední fenečku a jelikož se stěhují či co, potřebují se jí rychle zbavit a to doslova-chtějí ji nechat prý utratit Nemá teď vůbec asi cenu nadávat takovým...Napadají mě hrozná slova, ale nebudu a nechci je tu používat. Takové "lidi" nepochopím!!!
Kdybyste proto věděli o někom, kdo shání štěně, tak zjistím více. Teď bohužel nevím ani předpokládanou velikost v dospělosti.Ta paní, co jsem s ní mluvila by si jí snad aspoň dočasně přinejhorším možná vzala, nebo teda nad tím alespoň uvažuje, ale sama už psa má a dva si nechat nemůže Mně by bohužel druhý pes teď rozhodně taky neprošel Víte o někom???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:58
- Nahlásit
krecinek
Odkud seš a co to asi je ?Kámoška sháněla štěně pro známou,jsme z Prahy,ale nevím,jestli už něco nemá.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
Kralupy, do prahy by slo asi dovest...bohuzel blizsi info ted nemam,ale zitra hned zjistim. Je to zprostredkovany pres vic lidi Jinak taky se ptam a vsemozne vnucuju...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 21:01
- Nahlásit
krecinek
No to by snad nebylo tak děsný...hele tak to předběžně zjisti a já pak vyšlu dotaz,at máme něco konkrétního co můžem říct.Ale fakt nevim,možná už něco splašila,házela jsem jí nějaký odkazy...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
Dík
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 21:16
- Nahlásit
Tak bohužel se neví,co to je Ale velikost snad maximalně střední...předpokládám, že i matka je nějaká pouliční směs, když mi byla dána info:neví se,co z toho vyroste ...Takže to moc informací není,ale určitě bych pak sehnala kontakt a mohli by se na něj podívat...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 21:27
- Nahlásit
krecinek
No jestli je to vořech,ani se to poznat nedá,mě zajímala spíš ta velikost,aby jí z toho třeba nevyrost bernardýn .To by od nás nebylo pěkný .
Hele,sežen tel. číslo esi to de a uvidíme.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 21:44
- Nahlásit
davidkova renata
Aha,no,to fakt až ale zítra...No,ještě to zkusím,ale už je dost pozdě...Ale zítra to sem 100%hodím,bylo by to fajn Sice už natukavam pritele,jak by bylo krasny mit psa a k nemu jeste fenecku,ale moc se na to netvari...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 22:08 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
krecinek
kdyby to u davídkový nevyšlo,tak to hod na nalezence
http://www.nalezenci.cz/
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 12:01
- Nahlásit
davidkova renata
Nevím,jestli ta paním, co mi říkala o štěnátku neodjela na víkend pryč...takže nevím,jestli to číslo seženu dneska nebo až zítra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 12:23
- Nahlásit
krecinek
No to se nedá nic dělat,až bude tak bude,bud to vyjde nebo ne...Jak něco budeš vědět tak písni.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 20:03
- Nahlásit
davidkova renata
Ach jo,je to pres vic lid nez jsem myslela,to cislo ona taky nema,donesou ji ho v pondeli nebo utery...No, vic uz asi delat ted nemuzu,jak rikas,bud to dopadne nebo ne...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 20:46
- Nahlásit
krecinek
No hele,děláme co můžem,jak něco budeš vědet,písni,a díl za spolupráci.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:05
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj,tak věc se má tak: Ta fenka je ještě maličká,ještě je u feny a snad prý hledají pořád někoho,kdo ji chce. Blbý je,že ta majitelka nemá ani net,ani telefon Prý by mi štěne přinesli pak ukázat,ale to je mně k ničemu,že jo...Takže to dopadne asi tak,že až odroste a nikdo by ji nechtěl,bude tady u sousedky,co má teď asi ročního psa,ona říká,že dočasně...No,kdo ví. Takže ta fenečka je zatím ještě malá,tak nevím,co tak plašili,že se jí musí zbavit. Jedině,kdyby ti tvoji známí ještě pak pořád hledali nějakou psí šmudlinku a měla by jí ta moje sousedka,tak bych ti jí vyfotila...To vlastně můžu udělat tak i tak,protože ta moje sousedka jí ještě bude hledat nový domov. Tak jsem to trošku rozuzlila,je to těžké z někoho páčit informace,když to jde asi přes tři lidi...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:26
- Nahlásit
krecinek
čauky,no jo,to je blázinec,ale to je jasný,když je to tak.Zatím nic nemá,jenže se zas vyskytli 3 štěnda NO (to nevim,esi by chtěla,je to velký,ale je to v jednání) anebo se chtěj jet podívat na ten Sen zvířat,tam by asi něco splašili.
Ale i tak je klika,že je to štěně,i kdybys ho nějak šoupla v nejhorším do útulku,určitě se udá brzo.Ona si vyhlídla v Troji ve čtvrtek štěně,že si pro něj pojede v pondělí bo na víkend někam odjížděla a v sobotu už bylo pryč.
Tak kdyby se něco měnilo,dáme si tu vědět,zatim ahoj a dík
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:32
- Nahlásit
davidkova renata
Jasný...Ono je jedno,kterýmu pejskovi pomůže,hlavně že pomůže. A myslím,že tahle fenečka snad do utulku nepujde,ta sousedka uz se totiz pripravuje(hlavne psychicky),ze u ni bude...No a kdyz uz tam bude,tak tam treba zustane....Teda,tak to aspon vetsinou byva-zvireti se da jmeno a je to... Navic je jeste cas,ty majitelce fenecky se jeste nekdo treba ozve. a az tu fenecka bude u sousedky,vyfotim ji a hodim na net do inzerci...Tak zatim ahoj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:43
- Nahlásit
krecinek
Teda,tak to aspon vetsinou byva-zvireti se da jmeno a je to
No u mě většinou stačí,když jednou přespí
vyfotim ji a hodim na net do inzerci...Tak zatim ahoj
Jasně,štěnda to maj přece jen snažší,včera jsem se málem poblila u těch chrtů!
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
|