Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / PHA - LETŇANY... ztratil se pes
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 12:41
- Nahlásit

Přeji dobrý den, jmenuji se Marie, je mi 63 let a mám velmi těžkou cukrovku. S touto nemocí se potýkám dlouho a domnívala jsem se, že mě již nic horšího nemůže potkat. A stalo se. Můj jediný přítel, německý ovčák Apolo, kterého jsem si před šesti lety přivezla z útulku, mi byl ukraden. Stalo se to tuto sobotu 25.8., kolem 10 hodiny dopoledne, před Plusem v Letňanech, kde jsem se zastavila po vycházce se psem pro pytel granulí. Měl umělohmotný béžový náhubek, řetízkový obojek a nastavované vodítko. Byl přivázaný před obchodem. Je vlkošedé barvy, drobné postavy, možná křížený s husky. Je velmi klidný a přátelský. Je čipován. Číslo čipu 0006319ED0. Odcizení bylo nahlášeno na MO Policie v Letňanech. Byl zde všeobecně znám, pro jeho milou povahu a přátelský projev. Prosím pomozte, jsem opravdu zoufalá. Odměna. mpastikova@msoud.pha.justice.cz, nebo volejte 721573355

(prevzato z ifauny)

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:41 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

wami
vytisknu a vyvěsím kolem... Mám to z práce k Plusu asi 7 minut chůze... No...osobně, bych tam (ani nikde jinde) nenechala psa přivázanýho... Raději ho odvedu domů a pak jdu nakoupit...

mac1
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 14:52
- Nahlásit

wami
všeobecně znám, pro jeho milou povahu a přátelský projev., to bohužel právě může být problém ...i když přiznám že před takovým obchodem bych psa nenechala , ale bohužel paní nenapadlo, že lidi jsou i svině , nechávám je jedině před malým krámkem, kde kupuji ráno po venčení rohlíky a pro jistotu je ještě nechávám odložené bez vodítka . Byla bych moc ráda, kdyby se našel ......řeknu kámošce, bydlí v Letňanech

wami
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:00
- Nahlásit

hele, ja taky psy nikde nenechavam, ale kouknete, kolik pani je, ta asi bere zivot a svet jinak...

z druhyho konce republiky nemam jak jinak pomoct, jen to rozhodit po pejskarskych forech... pani drzim palce, umim si predstavit, jaka je to pro ni rana...

venda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2007 15:22
- Nahlásit

hrozný, hrozný, hrozný
ani nechci pomyslet, na co takového psa ukradnou, těžko si ho vezmou domů jako mazlíčka, no snad ho budou chtít prodat

wami
kolik pani je, ta asi bere zivot a svet jinak...
zase tolik jí neni, ale je fakt, že ještě když já byla dítě (a to neni ani 20 let), stávaly před obchodama kočárky s dětma, o psech ani nemluvim

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání