| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 11:44
- Nahlásit
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238v=109742&238p=TNOV INY&=&238d=05.07.2007&238o=
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 11:54
- Nahlásit
to je hnus
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 11:58 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit
Erin
nebo třeba tohle:
http://www.cmku.cz/
myslím, že ten Tvůj odkaz je vlastně o mnohem menším škodiči....vem si, že ani ten web nejsou schopni udělat pořádnej a to si ještě pan Hanuška onehdá povzdechl, že za ty peníze, který za to dostává od ČMKU mně ten kšeft prý s radostí přenechá........no ale ten web je to nejmenší, že jo......takže ne že by to, co jsi zde linkla nebyl hnus, to zasek jeee, ale skodí to myslím zanedbatelně....
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 12:09
- Nahlásit
hnus , jen tu zmínku o těžkém dětství moc nechápu, když zabili 3 psy.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 14:47
- Nahlásit
To je fakt děs, a toho jediného se bojím kdybych se nastěhovala do baráčku a nechala volně běhat holky po zahradě.Nikdy člověk neví co tam můžou pak najít. Říkám se ale , no ale vždyť to by se pak museli bát všichni lidé, no bohužel i takový lidi mezi náma chodí, kdo to odnese? Nevinné zvíře, které si zaštěká , protože neumí mluvit jako člověk.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 14:52
- Nahlásit
Ach jo, ti někteří lidi jsou hnusní...no hovada... to, že psi štěkají je normální, to bych asi musela i pár lidských jedinců otrávit, protože kolikrát sedí před naším bytem a řvou klidně i do dvou rána
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 14:53
- Nahlásit
emikami
hele, že se nebojíte toho ČMKU a FCI a celýho papírovýho chovu, který ku*ví mnohdy přímo celý psí druh....není to horší náhodou?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 14:57
- Nahlásit
fatdog
cože??? horší jako než co ????
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 15:02
- Nahlásit
emikami
no horší než několik otrávených psů......vyýsledkem jsou totiž ta kvanta psích karikatur nevesele poskakujících po ulicích, ba dokonce i celé psí rasy a jejich úpadek
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 15:05
- Nahlásit
emikami
fatdog
Člen # Zasláno: 15 Kvě 2007 15:47
Citát
Nechutné výjevy lze spatřit na balkóně výškového panelového domu v Ostravě Mariánských Horách na ulici Václavská číslo orientační tuším 10 (dle popisu na domě) je to prostě ten věžák hned vedle restaurace ?Varna?, pokud se již nejmenuje jinak.
Minimálně již druhé léto tam na balkóně v přízemí tráví žíháný francouzský buldoček či jeho kříženec. Letos již nemůže ani chodit, tedy může, ale zjevně mu to dělá velké problémy a je nejspíš naprosto hluchý, což se ani nedivím vzhledem k jeho na 10m viditelnému zánětu ucha. No asi majitelé mají pocit, že svěží povětří a dlouhodobé ležení na betoně je pro něj to pravé ořehové.
Upřímně se přiznám, že to píši sem proto, že já osobně s tím nic dělat nehodlám...dle mého jsme národ hovad, navíc máme dosti neprůchodný systém v této oblasti a svých problémů mám dosti, takže fakt neupřednostním cizího psa.
Lhostejnost je horší než bída Viď chvd alias věčný moralisto
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 15:13
- Nahlásit
Erin
ok, jak chceš milá Erin, zase ti jebe v kokose, budeš mít, cos chtěla
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 15:21
- Nahlásit
fatdog
Nevyhrožuj a neurážej nebo dostaneš co ti náleží ty ostravaku jeden po....
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 15:25
- Nahlásit
Erin
nemohu za to, že některým chybí soudnost...a nehodlám to ani napravovat ani se tím nechat omezovat .)
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 15:26
- Nahlásit
Erin
btw:
Nevyhrožuj a neurážej nebo dostaneš co ti náleží
Tak tohle je fakt skvělý ))))))))))
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 15:31
- Nahlásit
fatdog
Ty joudo zase jsi nepochopil,že vyslané zlo se desetinásobně vrací vysilateli....a to je TO CO TI NÁLEŽÍ
fakt jsi nějakej zpožděnej...ještě fakáš v 3D...asi ano,že Kadlíku
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 18:54
- Nahlásit
Erin
Ty joudo zase jsi nepochopil,že vyslané zlo se desetinásobně vrací vysilateli...
joudu jooo.tak toho máš v trenkách...a nekecej, že je nenosíš....
a s tím zlem je to řekněme nooo nepravda, leda že by Tebe mučili už dvacet let v kuse
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 20:26
- Nahlásit
fatdog
No jo jsi furt v 3D a tam i zůstaneš.Jo taková je karma...jsi byl asi ...no nenáleží mi Tě soudit,suď se sám
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 20:53
- Nahlásit
Erin
ty jo dolož mi skutkovou podstatu karmy
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 21:04
- Nahlásit
fatdog
Ty chvdí jedno karma je karma a pokud nevíš jaký význam má,tak nejsi hoden poznání dalšího
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 21:16
- Nahlásit
Erin
no jooo. v Tvym svete je to nejspis takovy to, ze se mi neco vrati a podobne ...ja dávám přednost tomu, že jsou to kamna či ohřívač no....taky to může být něco jako vysvětlení, proč jsem nyní zrovnma reinkarnován do Nadbůcha, viď a má to i spoustu jinejch významů, leč jak říkám, já si nepotřebuji nic esotericky predstirat a tak zustanu nohama na zemi v teple u kamen ....no a dalsiho poznani fakt hoden nejsem...ponevadz ja uz poznal, ze nekteri proste nejsou schopni bratsvet takovej jakej je, tak chudaci celej zivot hledaj, jak si to vysvetlit, ze ten svet je takovej, takhle jim ublizuje apod.....hodne tehle lidi chodi po netu a snazi se o neco, cemu rikaji diskuze )))) v podstate jde o vylevaní pocitu nestesti z neschopnosti uplatnit se v realnem zivote....no a tak to zijem...no a taková karma ala esodemeterica tohle právě těmto lidem pomáhá řešit....jak snadný...PLACEBO je prostě geniální výmysl...
trochu jiný je to v Budhismu, ale to se Tebe ani zdaleka netýká
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 21:33
- Nahlásit
fatdog
čmku rozhodně - podle mě - není horší než ten člověk, co takto ublížil těm psům i té paní ...jako by občas vládly bludy
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 21:35
- Nahlásit
fatdog
Já tě chápu Kadlíku,hezky jsi zde popsal jak se právě a nyní v tuto chvíli cítíš...vzpomenu na tvou duši až budu hrát na tibetskou mísu...no kolem 22.22 Buď zdráv
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 21:57
- Nahlásit
mac1
čmku rozhodně - podle mě - není horší než ten člověk, co takto ublížil těm psům i té paní ...jako by občas vládly bludy
no podle mne zas ano...a co včil?
popereeeem se )))) nebudu votálet...bác )))
podle mne je CMKU stejně špatný jako netržní hospodářství....asi tak bych to srooooovnal
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 21:59
- Nahlásit
Erin
Já tě chápu Kadlíku,hezky jsi zde popsal jak se právě a nyní v tuto chvíli cítíš...vzpomenu na tvou duši až budu hrát na tibetskou mísu...no kolem 22.22 Buď zdráv
nevím, co ti budhismus udělal, že ho takhle zneuctíváš ...fakt nechápu...
jak se právě a nyní v tuto chvíli cítíš...
no jistě paní ......opět se nemýlíte .... hlavně klíd....nevztekat se no a tak dál...
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 22:23
- Nahlásit
hrajes tedy? ))
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 22:48
- Nahlásit
fatdog
"popereeeem se" nééééé, já slabší nebiju, to mě neba , to je moc jednoduché ...."podle mne je CMKU stejně špatný jako netržní hospodářství"....to je lepší
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 23:32
- Nahlásit
mac1
a tudíž je dle mýho mnohem horší než taaam to.... a jeeee to taaaak a mááám pravdu a Ty neee
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2007 23:39
- Nahlásit
fatdog
dle mýho ...no právě, dleTvého
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2007 00:21
- Nahlásit
mac1
no právě, dleTvého
hele ženská tak zaprvý hjooooo...jasně, že dle mýho, protože dle Tvýho si to napiš sama jo????
hááá
a za druhý jako, jasně , že dle mýho, protože objektivní realita je pouz dle mýho, to bys snad již mohla vědět....
tak jsem Ti to natřel
|