| Autor |
Zpráva |
bea
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 14:53
- Nahlásit
Na Slovensku u Košic je fenka e její dvě štěňata - 3 už byla zabita. Fence hrozí zastřelení a štěňata taky asi nečeká nic dobrého. Nemůžete někdo pomoci?
Psiadusa.szm.sk - SURNE - zachraňte životy
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 20:35
- Nahlásit
Ďakujem za pomoc.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 20:02
- Nahlásit
Anka poslala jsem Ti mejla, týká se štěňat.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 20:24
- Nahlásit
wensday
ahoj, áno hneď ti idem odpísať
|
bea
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 15:49
- Nahlásit
Anko, jsou nějaké novinky - podařilo se štěňata a mámu umístit?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 18:53 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
bea
asi neee , prý nejsou nové informace, mám zájemce o štěně, druhé bych snad taky udala, tak čekám, co bude....
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 19:02
- Nahlásit
Nemám vôbec žiadne informácie Ten pán sa mi neozval, neviem čo je s nimi a ani ako dopadli...
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 18:15
- Nahlásit
Proboha proč chce někdo zastřelit fenku kokra, která má ještě štěnata?? Ať jdou někteří lidé už fakt do pr...to není možný..sorry, ale jedinej racionální důvod proč zastřelit psa(kterej nikomu nic neudělal) snad neexistuje..
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 18:19
- Nahlásit
Bára a Sam
pretože sa o nich nemá kto starať. Bohužial na dedine to tak chodí. A šteniatka chcú tiež zabiť, 3 už zomreli. 2 nechali len preto, že ich ten pán presvedčil, že má sučka veľa mlieka... Len pomyslenie na to, akým spôsobom ich pripravili o život mi trhá srdce
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 18:24
- Nahlásit
Lidi kteří tohle dělají musí mít nějaký komplexy...já pochopím ještě koťata, kočky se množí nekontrolovatelně a koťátka se neprodávají jako psi, ale proboha zabít štěnata a pak zastřelit kokršpaněla...to je fakt hnus, hnus!
a jestli říkáš na dědině, tak o dost větší..
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 18:36
- Nahlásit
Bára a Sam
tu je trošku viac info - http://www.psiadusa.szm.sk/sur001.htm
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 18:53
- Nahlásit
Anka
hm, je to fakt smutný...jsem z velkého města, tak pro to moc pochopení nemám, ale vím, že lidi co žijí na vesnicích a samotách mají trošku jiné myšlení, zvlášť ve vztahu k zvířatům.Možná jsem moc velká citlivka, ale nedokázala bych zabít ani králíka..:confused tázka je, proč jí ty pejsky ta dcera nosí, že? Na co? Aby se paní necítila sama? Ach jo..
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 18:57
- Nahlásit
Anka
Muzu taky nejak pomoci? Treba docasnym azilem chudacci.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 22:27
- Nahlásit
Bára a Sam
ja by som tiež nedokázala zabiť králika, ani myšku...
Tiež vôbec nerozumiem, prečo tam tie zvieratá nosí... možno ich niekde nájde, možno je to tak ako píšeš ty.
Myssel
Dočasný azil by bol super ibaže vôbec neviem čo je teraz s nimi skúsim to zistiť...
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 13:27
- Nahlásit
Anka
vis neco noveho? Zijou jeste?
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 12:24
- Nahlásit
Ešte žijú. Naďalej sa hľadajú pre ne nové domovy.
|