| Autor |
Zpráva |
Anka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 20:57
- Nahlásit
Prosím o pomoc, Dingovi hrozí utratenie.
Jazdiareň veteriny V Košiciach prichýlila strateného psa - vyzerá ako dingo, milý, veľmi rád sa hrá so šteniatkami, so psami vychádza dobre - vhodný do domu.
Hľadajú pre neho domov. Je naozaj nádherný, k ľuďom milý, v nezná-mych vzbudzuje rešpekt, je zvyknutý na kone aj psy.
Prosíme, ak môžete, nájdite mu nový domov, chcú ho dať utratiť.
Nájde sa niekto kto by mu dal trvalý domov alebo kto by si ho zobral aspoň dočasne, aby nemusel zomrieť?
Kontakt - 0905 665 583
alebo aj na mňa - psiadusa@gmail.com
Prosím inzerujte toho psíka, posielajte známym, priateľom, rodine...
ĎAKUJEM za pomoc.
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 06:57
- Nahlásit
Anka
preboha preco ho chcu utratit? Vsak nech ho daju do utulku, kde sa o neho postaraju a daju mu aspon nejaky cas navyse. Nemozes im to poradit?
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 19:45
- Nahlásit
Bohužiaľ situácia je zlá. Útulok nemôže prijímať psov z dôvodu preplnenosti
Dingo nepatrí bohužiaľ nikomu, a preto mu hrozí utratenie
Dnes možno zistím viac informácií, tak ich sem dám...
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 20:29 - Změnil/a: Anka
- Nahlásit
Nové informácie:
Dnes som telefonovala s pani Jackovou, ktorá mi priblížila celú situáciu.
Dohodla sa s majiteľom jazdiarne, že Dinga neutratia bez jej zvolenia. Ona samozrejme nechce, aby bol Dingo utratený.
Lenže Dingo je momentálne na jazdiarni a s majiteľom je dohoda, že musí byť čím skôr umiestnený.
Máme čas do štvrtku. Dohodla som sa, že mi dá vedieť, ako to dopadlo a ak to bude kritické, tak Dingo pôjde ku mne.
Niečo viac o Dingovi:
Je strašne zlatučký. O malé šteniatka sa stará ako vzorný otecko. Je milý aj k deťom. Je naučený žiť voľne, preto je vhodný do domu.
Akékoľvek ďalšie informácie sa môžete dozvedieť na uvedenom telefónnom čísle, poprípade na mojom mailovom kontakte.
Držte mu palce a dajte o ňom prosím vedieť čo najväčšiemu počtu ľudí.
Ďakujem za neho.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 12:26
- Nahlásit
Anka
ahoj,bohužell ke mě jít nemůže,ale přepošlu to dál.To je tak asi vše co pro něj mohu udělat,ale neboj za 2 až 3 roky....
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 12:39
- Nahlásit
želva
veľmi pekne ti ďakujem. Veľmi to pomôže. Nech sa o ňom dozvie, čo najviac ľudí.
Akékoľvek informácie o ňom pre ČR zistím ja, stačí ak mi otázky napíšu mailom. Nemusia telefonovať na SR, nie je to najlacnejšie.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 21:00
- Nahlásit
posúvam...
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 22:23
- Nahlásit
Anka Můžete mi, prosím, napsat, jestli se v SK u psů v útulcích kontroluje čip? Kamarád teď hledá psa ztraceného v Sk a neví, jestli je to už běžné? Děkuji
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 23:58
- Nahlásit
RenataL
skúsim ešte pozisťovať, ale myslím, že nie.
Kde konkrétne psíka stratil? Vedela by som nejakým spôsobom v tomto prípade pomôcť?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 10:14
- Nahlásit
posouvám...
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 00:33
- Nahlásit
Dingo je už v novom domove...