| Autor |
Zpráva |
diana
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:29
- Nahlásit
viac o tejto uzasnej ciernej sucke tu:
http://www.psiadusa.szm.sk/pr027.htm
|
diana
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:11
- Nahlásit
naozaj sa pre nu nikto nenajde? prosim, pytajte sa znamych, ak mozte a viete o strankach, kde by sa tento clanok este dal uverejnit, prekopirujte ho tam.
do dvoch tyzdnov jej treba najst domov..(viac si ju jej terajsi opatrovnici nemienia nechat a nechcem rozmyslat o tom, co s nou bude potom..)
|
diana
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 14:43
- Nahlásit
elza ma novy domov na 25 (pondelok) som mala v utulku rezervaciu na volne miesto pre elzu, v utorok som ju doniesla do kosic a hned odvzdala kamoske, kt. ju mala postrazit, kym bude moct ist do utulku..lenze ta musela na vikend odist. mala som ju vyzdvihnut v piatok skoro rano..netusila som vsak co s nou cez vikend, tak som zacala obvolavat ludi v mojom tel. zozname.. v podstate hned prvy telefonat sanam "stal osudnym" kamaratka povedala, ze ju teda vezme na vikend, ale az v piatok vecer ju mozem doniest...tak sme este mali nevyriesenych par hodin v piatok cez den (kedze uz aj ja som mala na vikend plan)nakoniec som ju zo stvrtka na piatok v noci doniesla akoze na skusku, ci to cez vikend spolu zvladnu....nakoniec sm po nu hned rano nemusela a volala som v nedelu, ze co a ako ...a ze v pondelok mi da kamaratka vediet, ci ostava...neozvala sa...presiel tyzden a dnes rano mi volala, ze elza je skvela a ze si ju teda so synom nechavaju , neozvala sa, lebo potrebovala na rozmyslenie viac casu...
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 14:58
- Nahlásit
Tak to je super, snad jim to spolu bdue klapat, vždycky je mi smutno jak vidím opuštěného pejska, ale vzít si je bohužel nemůžu.
|
diana
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 18:37
- Nahlásit
je to moja dobra znama, mala 14 a pol roka ovciaka...takze som rada, ze elza sla k niekomui, koho poznam a teda ju mozem sem tam aj vidiet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 18:40
- Nahlásit
diana
elza ma novy domov
|