| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 19:25
- Nahlásit
[url=www.crazybear.org][/url]
nasla jsem to na expats.cz
|
nels
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 19:26
- Nahlásit
tak jeste jednou www.crazybear.org
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 20:23
- Nahlásit
nels
moc smutny ted jsme to cely precetla..je mi z toho smutno, ale nemuzu pomoct
|
bea
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 20:48
- Nahlásit
Je to fakt moc smutný, ale ty dvě-tři stovky, které bych mohla dát, jsou jako když plivneš do Vltavy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 21:59
- Nahlásit
Hm, smutné, ale sedm let je prostě pro některé dané...není na tom jediný takhle, taky bych mohla žadonit o peníze......
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 08:45
- Nahlásit
Je to strašne smutné
neubránila som sa slzám.
Majiteľ ju veľmi miluje, kiežby bol každý majiteľ taký ako on. Verím, že mu pomôžu ľudia a že bude žiť ešte dlho.
|
crazybear
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit
www.czech.crazybear.org
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2007 11:46
- Nahlásit
Anka
Nebude, jen jí prodlouží trápení...Měla jsem fenu se stejnou nemocí a nenechala bych jí takhle trápit
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2007 12:07
- Nahlásit
Je to smutné čtení , dodnes mi chybí a stále se s tím velmi těžko vyrovnávám - moji dva IW - kteří odešli na stejnou nemoc ..
Ebony
Dnes už také vím , že máš naprostou pravdu .
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2007 15:04
- Nahlásit
cilka
je to těžké, já vím, taky jsem se s tím nemohla smířit, ale člověk nesmí pro vlastní falešné naděje a oddalování bolesti ze ztráty milovaného zvířete mu působit další utrpení. Stejně se trápí oba, protože ve skrytu duše ví, že jí není pomoci, a ona se trápí chemoterapií a všemi těmi léky, protože jsou stejně k ničemu, psi na tuto léčbu reagují hůř než lidi a moc jim nepomáhá...v tomto případě je jeho láska naprosto falešná, je to spíš sebeláska
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2007 21:10
- Nahlásit
cilka
Ebony
Ach jo...je to hrozný,ale souhlasím s vámi,i když naštěstí jsem to u svého psa nezažila...Jestli je ta čubina tak úžasná jak píše,měl by jí to oplatit,aspon z části,ale jinak než má v plánu.
Btw.přeci nemůže mít v kohoutku 115 cm jak je tam uvedeno
|