| Autor |
Zpráva |
fatdog
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:47
- Nahlásit
Nechutné výjevy lze spatřit na balkóně výškového panelového domu v Ostravě Mariánských Horách na ulici Václavská číslo orientační tuším 10 (dle popisu na domě) je to prostě ten věžák hned vedle restaurace ?Varna?, pokud se již nejmenuje jinak.
Minimálně již druhé léto tam na balkóně v přízemí tráví žíháný francouzský buldoček či jeho kříženec. Letos již nemůže ani chodit, tedy může, ale zjevně mu to dělá velké problémy a je nejspíš naprosto hluchý, což se ani nedivím vzhledem k jeho na 10m viditelnému zánětu ucha. No asi majitelé mají pocit, že svěží povětří a dlouhodobé ležení na betoně je pro něj to pravé ořehové.
Upřímně se přiznám, že to píši sem proto, že já osobně s tím nic dělat nehodlám...dle mého jsme národ hovad, navíc máme dosti neprůchodný systém v této oblasti a svých problémů mám dosti, takže fakt neupřednostním cizího psa.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 15:51
- Nahlásit
a venku,mimo balkon ho nevídáte vůbec??
|
fatdog
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 16:02
- Nahlásit
Baileys, to sice ne, ale to zase o ničem nesvědčí, nechodím tam pětkrát denně, ale dá se říci, že vzhledem k počtu mých pochůzek okolo, ten pes stráví na balkóně dlouhý čas...v zimě jsem ho tam také nevídal....no možná se takhle má ten zánět léčit...třeba to poradil nějaký vet, kdo ví....neee já tu situai nestudoval...prostě ten pes nemůže dovnitř, protože balkon je zavřenej a vzhledem k tomu, v jakém je stavu mi to přijde jako minimálně týrání kombinovaný s veřejným ohrožením.....protože bůhví co může v tom uchu za svinstva mít a malý děcka si tam do něj choděj občas šprtnout...moc je baví, jak se poleká, když do něj strčej...bohužel nelze ani doufat ve vysvobození psa nějakým třeba romským jedlíkem psů, neboť myslím ten zánět přehlídnout nejde a to by nejed dnes už asi ani nepřizpůsobivej.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 16:23
- Nahlásit
fatdog
Ahoj pane, to je ten věžák co je kousek od veteriny jak jsem chodila s Liláškem? Kolem něčeho podobnýho jsem procházela, ale tenkrát jsem měla svých starostí víc než dost
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 19:47
- Nahlásit
fatdog
Máš mejla, pokud máš stejnou adresu...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 19:52
- Nahlásit
fatdog
víš co, zítra se pohybuju přímo v oblasti, pokud na tom balkóně opravdu bude, popřemýšlím nad tím, a pokud fakt nebude "dobrý", uvidíme. Pochybuji ale, že by se ho lidi zbavili jen tak.
|