wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:09
- Nahlásit
wami
nevím, jak moc je to aktuální, ale přesto :
Měli jsme pejska (kříženec labradora). Vzali jsme si jí s útulku, ale teď onemocněla plísní kůže a našemu synovi se objevila alergická reakce. Museli jsme Sceny vrátit do Mosteckého útulku. Určitě má pocit zrady trvalo jí tak dlouho nežli nám začala důvěřovat. Sceny je úžasná a až bude zdravá tak i bez chyby na kráse. Má základní výcvik připravovala jsem jí na zkoušky je moc učedlivá. Obrana ne, na tu vhodná není. Je vynikající hlídač a miluje pohyb určitě by byla vhodná na barák se zahradou. Nesnáší se se psi. POMOZTE PROSÍM SCENY"Skeny" a dejte jí domov, lásku a trpělivost. Čeká na Vás v Mosteckém útulku(Rudolice) vše potřebné má sebou(Pelíšek, vodítko, obojek, náhubek, hračky, hřeben, léky řrádlo ve velké plechovce na pátnáct kilo snad Vám to pro ni dají)Je očkovaná, odčervená, čipovaná. Pokavaď Sceny pomůžete a dáte jí domov moc Vám děkuji a prosím dejte mi vědět mám jí moc ráda DĚKUJI.
Inzerce z 26.5.2007, Most (Ústecký kraj), Použité zboží, Nabídka, dopravu platí Kupující, Hotově při převzetí 1 Kč
violet novak tel: +420736600010
|