| Autor |
Zpráva |
ell
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:01
- Nahlásit
Moje štěně (10 měs.) mělo dlouhou dobu zažívací problémy - často po ránu zvracela žaludeční štávy (psala jsem tu o tom). Vet ji jen prohmatal a usoudil, že má zánět jícnu. Od té doby - 4 týdny - dostává denně prášky a sirup proti zvracení. Je na spec. stravě - Eukanuba Intestinal (konzervy a granule) a nic jiného nesmí sníst! Pokud se tak stane, pár hodin na to zvrací. (například včera při grilování našla na zemi kousíček kuř.masa, snědla a v noci zvracela). Zdálo se nám, že je to s ní čím dál horší (málo pije, je apatická, unavená...), tak jsme včera byli u jiného veta, kterej jí řádně vyšetřil - ultrazvuk celého břicha, prohmatal, poslouchal střeva, prohlížel oči a nakonec řekl, že opravdu nikde není nic vidět!!! Když jsem se ho zeptala na ten zánět jícnu, řekl, že je to jen domněka. Tak dostala další mast - probiotickou. Ve čtvrtek ji ještě vezme krev - na játra - jinak už neví, co s ní. Nikdo prostě neví, z čeho furt zvrací... Je to hrozně divný, co myslíte?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 22:35 - Změnil/a: SIO Apalucha
- Nahlásit
ell
Ahoj já mám 14 měs. fenku a až teď se začaly projevovat problény se stravou.Zvracení,průjem, nechutenctví.Až jsme nakonec skončili na kapačkách,taky se nic neukázalo na ultrazvuku,ale v krvi se poznalo že má zánět,což mě překvapilo protože taky málo pila což je u zánětu právě naopak.Přeléčila se atb. Po dietě jsme se znova vrátili ke granulím PRO Plan losos,což je taky velmi šetrné krmivo.Fena se začala neuvěřitelně pást(tak jsem ještě neviděla psa žrát trávu,byla jak kůň) až začala zvracet, bylo v tom i trochu krve i pak ve stolici.Nasadili jsme přísnou dietu od firmy H´ills a léky které jsme po čtrnácti dnech vysadili.A fena žere dál granule H´ills a budeme skoušet tak po dvou měsicích se vracet k normálu a když to nepůjde zůstanem u dietky.Bohužel to prý není žádná vzácnost že jsou psi na něco alergičtí.Moje známá má taky fenu alergickou na mouku a kuřecí maso.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2007 07:14
- Nahlásit
ell
Ahoj, možná je to hloupost, ale mám v péči dva roční labradory, neustále měli průjem, zvraceli, jsou jak "lunti", byla jsem na několika veterinách a na poslední napadlo toho veta, je odčervit. jsou to tři týdny a kluci jsou v pohodě. Mě samotnou to nenapadlo, protože chovatel tvrdil, že jsou odčervení. Jinak lékař, který se zabývá probiotikou psů je Na Hrádku2, Praha 2
|
ell
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2007 11:08
- Nahlásit
Ve čtvrtek ji taky brali krev a včera nám řekl, že játra i ledviny jsou vpořádku! Jediné, co by prý ještě pomohlo - rentgen (např. že by mohla mít vředy v žaludku). Ale je pravda, že po té probio masti, co ji dávám, je lepší, víc žravá... Hlavně se ji snažíme uhlídat, aby někde neschlamstla něco, co nemá. Jinak už nevím, co dělat... Musíme čekat, jak se to bude vyvíjet. Díky za odpovědi!
|