Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro labradora
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
bea
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 20:46
- Nahlásit

Neumím to přenést - na Psia dusa je oznámení o labradorovi, který má být utracen - je to v pravém sloupci - Labrador - súrne!
Kdo to umíte, prosím, hoďte to na fórum. Díky.

Bela
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 20:53 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

13. 04 .2007

http://www.psiadusa.szm.sk/hla010.htm#labrador
Labrador

Číslo: H0154 Meno: Pohlavie: pes Vek: 2 roky
Plemeno: labrador Kontakt: 0915 848 286, barik.bsp@centrum.sk

Popis

SÚRNE ! ! !

Súrne hľadám domov pre 2-ročného labradorského retrievera čokoládovej farby. Psík sa nachádza v dedine Trakovice blízko mesta Trnava. Psíkovi hrozí utratenie. Majitelia dali ako dôvod utratenia to, že je neposlušný. Dosť uteká a strašne zle sa znáša s cudzími psami. Avšak rodina, ktorá ho chce dať utratiť má 2 jack russel terierov a ďalších dvoch labradorov a s nimi sa znáša dobre. Je to dobrý strážca.

Pozn. - psík ma len dva roky, pomôžte mu! Určite by sa jeho správanie dalo napraviť dobrou výchovou a výcvikom. Potrebuje milujúcu rodinu, ktorá ho naučí čo sa smie a čo nie.
Nájde sa niekto?

Kontaktná osoba - pán Kačinec Pavol - 0915 848 286

boze, to su nejaki uuplniii cvoci

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 20:58
- Nahlásit

Bela,bea
proč jsem to musela přečíst? nemůžem si ho vzít, ale dumám nad někým tady... usilovně!

bea
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 21:21
- Nahlásit

Bela, taky přemýšlím a přemýšlím - já mám dvě staré fenky v bytě - jinak by byl můj. Snad se někdo ozve - v polsední době se pomohlo Lindě a dalším - tak snad....budeme držet palce.

bea
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 21:23
- Nahlásit

Eda, Bela: Je taky labrador v nouzi - alespoň myslím, že ano. nemůžete to tam dát? Já se to už namouduši naučím.

Bela
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 21:24
- Nahlásit

bea
Eda
tiez strasne dufam, ze sa niekto najde.
ja ale absolutne nechapem, ako moze byt pte niekoho toto na utratenie!!!
mam tiez jedneho, zial, znameho, ktory dal utratit uplne zdraveho jazvecika, pretoze doma, stekal, ked bol on v praci!!!

Bela
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 21:28
- Nahlásit

bea
Je taky labrador v nouzi
myslis tuto stranku? http://www.retrivri.estranky.cz/
mozem im tam hodit informaciu

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 22:26
- Nahlásit

Holky, kdyby bylo úplně nejhůř tak se může dát k paní Liškové do útulku v Srbcích. Ona žádného psa neodmítne. Jenže v tom útulku to není zrovna nejrůžovější. Má absolutně nejnižší umístitelnost v republice. Pořád by to ale bylo lepší než smrt.

bea
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 23:05
- Nahlásit

Bela: Ano, to je ono. Dej to tam, prosím tě.
Biluška: To je jedno, že ten útulek není nej..ale dokud je život, je naděje.

Bela
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 23:11
- Nahlásit

bea
Dej to tam, prosím tě.
poslala som tam info. Aj vsemoznym mojim znamym. Snad sa niekto najde...

bea
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 00:05
- Nahlásit

Bela: Díky. Taky posílám maily všem známým.

Bela
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 09:07
- Nahlásit

bea
tak info o psikovi je uz aj na stranke Retrivri v nouzi. Zaroven som Anke napisala odkaz, ze ak je psik s PP, bolo by dobre kontaktovat chovatela - ak je seriozny, mohol by psika aspon docasne ubytovat.

bea
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 11:44
- Nahlásit

Bela: O tom, že si ho vezme chovatel, no nevím,...třeba je slušný. El pokud má pejsa PP, mohlo by mu to snad trochu pomoci - pro někoho je PP důležitý.

bea
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 11:50
- Nahlásit

Bela: Pod tím labradorem na Psiadusa je také SÚRNE - fenka. Sice jí nehrozí utracení, ale mohla bys to sem také přenést? Třeba bude mít štěstí. Díky.

Bela
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 11:59
- Nahlásit

bea

09. 04. 2007
Havo
Číslo: H0153 Meno: Havo Pohlavie: sučka Vek: 1-1,5 roka
Plemeno: kríženec NO Kontakt: 0905 505 704, thea@zoznam.sk

Popis

SÚRNE ! ! !

Túto sučku sme našli u nás na dedine, ako sa túla. Nikto sa k nej nehlási, ani ju nehľadá. Ja si ju nechať nemôžem, už mám jednu sučku doma, tak ju zatiaľ kŕmim a hľadám jej aj touto cestou domov. Vyzerá ako vlčiak, ale čistokrvná asi nie je, aj keď telo aj srsť má ako vlčiak, hlavu má trochu širšiu a uši má ťažké, takže jej padajú. Je to mladá sučka, odhadujem tak okolo 1-1,5 roka. Ešte je hravá. Je zlatá, prítulná, moja dcéra si s ňou robí čo chce a neublížila jej, ani nevrčí na ňu. Ak viete o niekom, kto jej môže dať domov, ozvite sa. Tento milý havinko potrebuje stabilný domov, vie byť veľmi vďačný. Naša obec je asi 25km od BA, kúsok za Šamorínom.

Je zlatucka. Foto:

Rico
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 12:34
- Nahlásit

Ja neviem, mne stale dojde ta sucka, jak cistokrvna...ale tie usi ma dole...neviem...

bea
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 12:34
- Nahlásit

Bela: Moc díky. Snad se někdo ozve.

Anka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2007 16:37
- Nahlásit

Ďakujem všetkým

Bela
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 11:05
- Nahlásit

Anka
preco vlastne tomu psovi hrozi utratenie? nemozu dat do utulku? Celkom tomu nerozumiem...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 11:41
- Nahlásit

Bela
Taky jsem to úplně nepochopila, proč hned utratit? Psala jsem tam, ale nemají fotku. Pesan je prý pěkné figury a jinak v pohodě. Nevím co přesně znamená, že stráží, ale jestli to je jako že hlídá, tak si to u labíka dovedu dost špatně představit. Slečna, která mi odpověděla je pouze sprostředkovatel. Zarazilo mě i to, že mají tolik pesanů. Pět se mi zdá docela dost, já mám dvě labiny, ale pět bych asi nestíhala. Víte někdo něco bližšího?

Bela
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 12:14
- Nahlásit

Lucinda
uhm,z strazi by malo znamenat, ze hlida. Neviem sice, ci to dotcni mysleli takto, ale mne sa to nezda az take nepredstavitelne, kedze som som stretla niekolko labikov, co celko spolahlivo hlidali - v zmysle varovne stekali pri prichode "votrelca".
Mne to tam pripada tak, ze dotycni maju sice mrte psov, ale nevenuju sa im a psi im tam rastu jak drevo v lese. Asi ako ked ludia narobia kopu deti a potom sa o ne poriadne nestaraju .
len fakt nechapem, preco hned volia cestu utratenia. Ale ludia maju vselijake chore napady - ja mam tiez jedneho znameho, ktory dal uplne zdraveho asi 3rocneho jazvecika uspat len preto, ze stekal, ked boli oni v praci

haji
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 15:17
- Nahlásit

Já mám papírového labíka a když dole u tchýně zazvoní zvonek tak taky štěká,v noci když něco zaslechne taky začne štěkat a když k nám jde návštěva a on ji vidí prosklenýma dveřma to je rachot a jak se dveře otevřou tak člověka oběhne vrazí mu šnupák do ruky jestli nemá piškot a pak přinese hračku.Zatím ještě nikoho nesežral

Anka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 15:24
- Nahlásit

Ja tiež neviem prečo ho chcú dať utratiť. Bohužiaľ dnešný ľudia rozmýšľajú nie vždy pre nás ostatných nepochopiteľne.
U psa zanedbali výchovu a výcvik, teraz je nezvládnuteľný a bohužiaľ volia takú cestu.
A ako ste si všimli, majú viac psov. Myslím, že ich neberú tak ako napríklad ja. Nechcem byť zlá ani kritizovať, ale viete: jeden hore dole. S ostatnými asi problém nemajú (zatiaľ), a neposlušného (vďaka im) sa treba "zbaviť"
Čím skôr sa niekto nájde, tým lepšie.

Bela
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 15:30
- Nahlásit

Anka
a nemoze ten psik ist docasene do utulku?

Anka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 22:19
- Nahlásit

Bela
to ja neviem. A útulky sú plné opustených zvierat.

Myslím, že pre toho psa by bolo najvhodnejšie nájsť majiteľa, ktorý hneď začne s výchovou, pretože takto to bude stále horšie a horšie.

Bela
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 22:25
- Nahlásit

AnkaMyslím, že pre toho psa by bolo najvhodnejšie nájsť majiteľa, ktorý hneď začne s výchovou, pretože takto to bude stále horšie a horšie.

To mas uplnu pravdu, ale ak sa nepodari urychlene mu najst novy domov, tak je utulok je vzdy lepsie riesenie ako utratenie. Podla mna o takehoto psa bude zaujem...

Anka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2007 23:24
- Nahlásit

Bela
samozrejme, že je lepšie útulok ako utratenie. Len vieš ako sú na tom útulky, preplnené, bez peňazí...
uvidíme, čo sa podarí...
To či bude o neho záujem, tak to môže byť. Len musí byť aj seriózny a hlavne to musí byť skúsený človek, ktorý s ním bude vedieť pracovať, aby mu aj on o mesiac nehľadal nový domov, keď to nezvládne. Samozrejme veľa ľudí dnes "letí" na plemeno labrador, ale tento nepatrí do rúk každému...

Drže prsty, aby sa mu podarilo nájsť vhodného majiteľa.
Pomôžte prosím inzerovať, hovoriť o ňom ďalej.

Bela
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 08:03
- Nahlásit

Anka
a do kedy musi byt psik umiestneny?

Anka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 09:25
- Nahlásit

Bela
to nevie nikto

haji
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:04
- Nahlásit

hup nahoru....

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání