Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro Sáru
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:15
- Nahlásit

Je to devítiletá fenka labradorského retrívra (asi bez PP). Její panička se odstěhovala do domova důchodců a o Sáru se stará jedna paní, které majitelka platí 500kč měsíčně, kupuje krmivo pro Sáru a platí veterináře. Jenže tahle paní opatrovnice požaduje po majitelce 3000Kč měsíčně a to není pro majitelku únosné, tak se hledá pro Sáru nový domov. Majitelka by opět na Sáru přispívala 500Kč měsíčně, kupovala krmivo a platila veterináře. Jinak čeká Sáru odchod do věčných lovišť.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:19
- Nahlásit

Shelticka

odkud je, je fenka kastrovana?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:20
- Nahlásit

Je z Lipníka nad Bečvou, kastrovaná myslim není.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:31
- Nahlásit

Ja jsem totiz domluvena s panem od Mel, ze si od nej vezmu ke svemu psovi fenecku (stene)... jeste jsme si definitivne neplacli, zitra se setkame osobne. Ptala jsem se proto, ze kdyby to z nejakeho duvodu nevyslo, uvazovala bych i o starsi fence, problem je, ze muj pejs je jedinacek a nevim, jestli by dospelou fenku ve svem domove natrvalo snesl, kdyby byla nekde pobliz, dalo by se to treba vyzkouset... takhle by to asi byl problem, jsem z Prahy. Chudak holka , i ta pani duchodkyne....
Ptala jsi se Wensday, jestli by ji nedala k nim na web? Zkousela jsi stranky "labrador v nouzi"?

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:33
- Nahlásit

maixnerovaShelticka
dali bychom ji na web, samozřejmě.... fotky by nebyly ?? lepčejš se tak pejsci udávají....

maixnerova
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:40
- Nahlásit

wensday
... tak ja o Wensday a Wensday...

OT: prosim te vydrz jeste s tou druhou variantou... jsem ostuda ale bernak a nedisciplinovany klienti mi nabouravaj program...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:40
- Nahlásit

Holky a je to 100% jistý? Není to zas nějaká provokace. Já si nějak nedovedu představit,jak paní živila a platila veterinu pro labradorku za 500 měsíčně

maixnerova
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:45
- Nahlásit

jana33

... jidlo se za 500,- zvladnout da (jasne, ze ne nejaka extratrida)... veterina - bezny ockovani taky...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:52
- Nahlásit

Né že vše za 500kč. Ta paní kupuje jídlo + platí veterináře + 500kč navrch. Až je potkám na procházce, tak se zeptám, jestli ji můžu vyfotit. Jaký je odkaz na ty labradory v nouzi?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 16:59
- Nahlásit

Shelticka
Né ze vse za 500kc.
.... ta zenska, ktera se o fenku "stara", musi byt hrozna sv..e..

http://labradorrescue.xf.cz/labrador.htm
nevim jak se tam vklada, mozna pres nelezence, odkaz nahore.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 17:04
- Nahlásit

maixnerova
podívala jsem se na ty stránky a nepřišla jsem na to jak to tam vložit, ale je tam napsáno, že poslední aktualizace byla 3.1.2006, takže to asi není zrovna moc aktuální. U Psa co se narodil 1998 je napsáno, že je sedmiletý...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 17:22
- Nahlásit

Shelticka

... tak ty aktualizace jsem si nevsimla, promin. Nasla jsem to nekde v odkazech na jednotliva plemena v nouzi.

Tyhle stranky by mely byt po teto strance v pohode:
http://www.nalezenci.cz/

Bylo by moc fajn, kdyby se podarilo najit nekoho blizko vas, aby se dalo zkontrolovat jestli zajemce neni nejaky podvodnik. Stejne je hrozny, ze clovek celej zivot dela, plati dane jak idiot a nakonec si ani nemuze nechat u sebe psa... je to smutny a potupny...

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 17:29
- Nahlásit

Shelticka
ještě to pošli semka : http://www.retrivri.estranky.cz/
je tam kontakt

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 17:40
- Nahlásit

maixnerova
Šári, v pohoooo , jsi zlatíčko ))))

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 18:46
- Nahlásit

wensday
Tak jsem to dala na ty retrívří stránky, snad se někdo najde. Ta paní opatrovnice má ještě malého křížence a chodívá na procházky s další paní co má 2 křížence a vždy mi připadaly v pohodě, ale teď asi přišla na to, že by na Sáře mohla vydělávat...

wensday
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 20:25
- Nahlásit

Shelticka
no, to je hnusný, zkus nějaký foto, hodíme to aj na web. Díky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:47
- Nahlásit

posouvám, snad se někdo najde

wensday
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 16:04
- Nahlásit

Shelticka
dali jsme to na web..... fotky budou ???

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 16:51
- Nahlásit

wensday
nevim, podle toho kdy je potkám a jestli mi paní dovolí ji vyfotit a taky jestli budu mít zrovna foťák u sebe, ale budu ho ted brát ;)

Shelticka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 21:41
- Nahlásit

nikdo nemá zájem o starší fenku? Umí chodit na volno a přijít na zavolání, je trošku obézní, ale čiperná, pořád pobíhá...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 22:33
- Nahlásit

Shelticka

Co to jeste zkusit vlozit jako inzerci do Informacniho portalu Lipniku?

http://www.lipnik.info/download.php/inzerce.php

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 23:40
- Nahlásit

Shelticka
poptám se...zkus jí vyfotit

zuzz
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 02:00
- Nahlásit

Shelticka
Ahoj, pamatuješ na mě? Zuzka s Aronem byli jsme na podzimním táboře...prosim tě pošli mi na tu paní kontakt, nikde ho tu nevidím, ale možná bych někoho na tu čubinu měla...kdyžtak mi pošli textovku na 777861388...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 20:37 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

zuzz
ahoj, jasně že pamatuju, ale já na ni žádnej kontakt nemám napsala jsem ti číslo na dceru (mamčinu kolegyni) paní majitelky, ona to vyřizuje ;)

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 16:18
- Nahlásit

POSÍM OZVĚTE SE NĚKDO

zuzz
Jak to dopadlo s tou paní? Ona ji nechce?

biluško
Nevlezla by se ti tam někam do koutečka?

Baileys
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 16:23
- Nahlásit

Shelticka
halooo,asi bych vědělanaší sousedce zemřela fenka.Chtějí jen fenku a má pro sebe celoooouuuu zahradu a dobroty k tomu,sousedka dělá v kuchyni,nosí jen masíčka .....
jsme z OV

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 16:37
- Nahlásit

Baileys
Tak se jí prosím zeptej, přečti si diskuzi (pokud si ji ještě nečetla) a najdeš v ní informace o Sáře. Díky moc. Kdyžtak se mi pak ozvi na mail (Shelticka@seznam.cz) a já ti dám telefon na dceru paní majitelky od Sáry.

Baileys
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 16:50
- Nahlásit

dobře.
ještě večer napíšu.
myslíš,že by byla schopná jí ten kousek přepravit?? Nebo zítra jen do Suchdola n. Odrou??Budu tam na zkouškách

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 21:24
- Nahlásit

o tom dovezení nevím, kdyžtak mi napiš na ten mail a já ti tam pošlu telefon na dceru (dospělá paní) majitelky a ta ví víc.

Baileys
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2007 16:10
- Nahlásit

moment, už jsem to sousedce říkala,poradí se s mužem a se synem by tam zajeli!
takže jsem s ní včera nemluvila,snad dnes...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání