| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:24 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
prosim o pomoc pri hledani fenky Jack Russella Teriera bez PP, stari tak priblizne 2-3roky, jmeno Lady (ale mozna, ze je uz prejmenovana!!)
Uplne prvni majitele ji prodali rodine Blatskych, z duvodu nezvladnuti fencinyho temperamentu. Asi po roce, zacala Lady napadat chovne feny civav sve nove rodiny. Z toho duvodu byla prodana younglady, ktera se snazila fence najit novy domov. Prodala ji tedy pani??!! (bohuzel nevim jmeno, ale snad younglady by mohla rici vic??!!!) ktera udajne pracuje v prazske ZOO a ma psa Parson Russella Teriera (jedine co ja na pani mam je email,ale neodpovida na nej!!). Zde vsak fenka zustala jen jeden den ci noc a pani fenku dala DAL???!!! z duvodu znackovani Lady v byte . Slibila, ze da vedet o nahradnim majiteli...stacila pouze rict, ze by si ji mel vzit pan ze Suchdole a fenka by mela mit k dispozici zahradu. Ovsem od te doby se jiz pani neozvala...a na emaily nereaguje a me by moc zajimalo kde Lady nakonec skoncila a nespokojim se jen s myslenkou, ze se ma TREBA dobre . Velice mi na jejim osudu zalezi a proto zkousim hledat zpravy uz i tady. Treba ji nekdo z vas videl?? Tusi kdo by mohl byt "pani ze Zoo"??, bydli v Suchdoli??..zna fenku JRT Lady??? Prosim o jakekoliv informace...prece se fenka nemohla prodadnout do zeme????? Prosim tez younglady o doplneni informaci, pokud vi vic nez ja!!! Nechci to hledani vzdat!! DEKUJU!!!
PS: foto dodam vecer!!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:38 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit
Orry
Paní se jmenuje Dvořáková (křestním jménem nevím) a bydlí v ulici K Haltýři v Kobylisích, pracuje v ZOO (pejska si bere s sebou do Zoo). Fenku dala sousedovi své kamarády do Suchdola. A ma psa Parsona, na fenku, černobílého, cca 2 roky.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 11:51
- Nahlásit
Snad to pomůže aspoň trochu, víc toho už si nepamatuju, emaily sem si neukládala
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:01
- Nahlásit
younglady
diky...aspon neco...
pres telefon si s ni nekomunikovala??
nepojede nahodou na parsoniadu?
nechapu, proc neodpovi na email
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:05
- Nahlásit
Orry
psaly jsme si asi jednou, neměla jsem číslo uložené jen napsané, ale již boužel nevím kde
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:07
- Nahlásit
younglady
aha...
no ja chci proste vedet jak se Lady ma...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 12:11
- Nahlásit
Orry
tak snad se tu objevi nekdo ze suchdola, kdo by vedel. Obcas tam vozim zbozi tak se zeptam
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 18:38
- Nahlásit
LADY
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:15
- Nahlásit
Holky nezlobte, ale nedá mi to....proč si nepíšete tak důvěrné informace o někom přes mail? proč píšete veřejně jméno člověka, kde bydlí, co "provedl", když on ani nemá páru, že se takhle jeho osoba veřejně probírá.... tohle je mi fakt proti srsti. není nic lehčího, než si tohle psát přes mail. Reaguji hlavně na younglady, která tu napsala její jméno a téměř přesnou adresu...
jinak, omlouvám se za OT.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 19:20
- Nahlásit
Verca
o pani nemluvime nic spatneho..jen ze dala fenku dal a nam uz nerekla kam, prestoze to bylo domluveno. Nic vic. Na verejnem foru m to je proto, ze treba nekdo pani zna a nebo Lady a pomuze mi fenku znovu najit, moc mi na jejim osudu zalezi. Pani jsem kontaktovala pres email...i younglady..a nereaguje.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 21:20
- Nahlásit
Verca
jde o to, že třeba někdo napíše: "jo pani znám venčím s ní, říkala něco o fence, řeknu jí ať se vám ozve"
o tohle jde, nechceme na ni házet žádnou špínu, je to fajn ženská, která chtěla pomoci fence určené pomalu k utracení a prostě to nezvládla (nevěděla, co má od fenky čekat, což sme nevěděly nikdo, protože původní majitelka nedala moc informací) a dala ji dál, kde se fenka má možná líp, ale to nikdo nevíme. A proto ty informace...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:14
- Nahlásit
že třeba někdo napíše: "jo pani znám venčím s ní, říkala něco o fence, řeknu jí ať se vám ozve"
presne tak
která chtěla pomoci fence určené pomalu k utracení a prostě to nezvládla o tom nic nevim a blatsky by fenku nikdy neutratili!!!! samy me ted zadaji o pomoc pri hledani, protoze i jim zalezi jak se Lady ma.
achjoo..snad se nekdo ozve
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2007 22:51
- Nahlásit
Orry
no vis, nechci ti kazit iluze, ale kdyz sem u pani byla, tak neco takoveho naznacila v pripade, ze by zadneho zajemce nenasli..
Lady byla jejich milacek, ale likvidovala jejich sampiony, ze kterych preci jenom meli penize
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 07:26
- Nahlásit
younglady
asi jsem naivni
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2007 15:06
- Nahlásit