| Autor |
Zpráva |
Anka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 00:02
- Nahlásit
Chcem všetkých požiadať opäť o pomoc pre opusteného kríženca malamuta a staforda.
Psík si hľadá nový domov, je momentálne v útulku.
Potrebuje však majiteľa, ktorý by sa mu mohol venovať celý deň.
POPIS - 2 ročný pes kríženec staforda (matka) a malamuta (otec). Potrebuje stálu spoločnosť človeka, bol chovaný v byte a stále sa dožaduje pozornosti. K ľuďom ktorých pozná sa chová priateľsky. Volá sa Cwoky. Jeho jediný problém je to, že ak ostane sám, tak zavíja. Práve preto je vhodný k ľuďom, ktorí s ním budú môcť byť celý čas. Tiež by bol vhodný aj k niekomu, kde nebude vadiť jeho zavíjanie (ani okoliu), ktoré je vyvolané samotou. V útulku je už dlhší čas. Nájde sa niekto?
Psík je na Slovensku, v útulku v Novom meste nad Váhom
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 01:20
- Nahlásit
Anka
nebyla by ta fotka větší??,
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 08:36
- Nahlásit
Chudinka...snad se někdo najde..
Ale ta kombinace malamuta a staforda je teda smrtelná ,to zas asi nějakej chytrák!
|
diana
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:57
- Nahlásit
tu ma tych fotiek viac a daju sa aj zvacsit. je nadherny..
http://www.pramen.info/c/790/cvoky.htm
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:42
- Nahlásit
Ja viem to, že je strašne milý aj k deťom. Jeho jediný problém je len to, že zavíja.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 17:01
- Nahlásit
Anka
Neviete o niekom?
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 19:46
- Nahlásit
Cwoky má nový domov
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:24
- Nahlásit
Anka
Cwoky má nový domov
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:30
- Nahlásit
Anka
Gratuluji Máš spočítáno,kolikati pejskům už se ti povedlo najít nové páníčky? Jen pro zajímavost
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:42
- Nahlásit
choco
Doma som mala už viacerích psíkov, ktorím som našla domov. Nemám to spočítané, ale keď si tak spomínam, tak doma som mala Mimi, Hany, Fifi, Jackynka, Benyho, Lunu... bolo ich viac. Ale nie každého som mala doma až kým sa nenašiel nový domov, bohužiaľ niektorích som bola nútená dať do útulku...
Potom som mala napríklad aj Gabu, to bol bavorský farbiar, ktorej sa našli pôvodný majitelia.
A pomocou stránok psiaduša vôbec neviem akému počtu. Keďže o tom nedostávam informácie.
Ale viem, že Cwokymu sa práve vďaka nim našiel nový domov, čo ma veľmi teší
|