Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nabídka "bojových" psů v Německu
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 21:16
- Nahlásit

diana
Proboha co to je ????Viděli jste ten odkaz na útulek v Podhradí???Sice je to už starý,ale mám dost,zas nebudu spát..

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:53
- Nahlásit

Šárka
jestli umíš německy, zkus jim napsat mejla, myslím, že by ti poradili... případně se tu určitě někdo, kdo by ti s němčinou pomohl, našel (já teda německy neee)
Kterého sis vybrala?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 07:11
- Nahlásit

Mel
Ty moc dobře víš, že mi tohle nesmíš dělat, rve mi to srdce!

Náhodou, už vím, co si koupím, až našetřím. Máme v obci nepoužívaný pozemek s bažinou, který se už několik let docela levně prodává. Jestli na mě ten pozemek počká, bude můj, postavím si tam pár překážek, osázím to na okolo stromečkama, udělám si tam takový ten domeček na nářadí a hlavně tam budou tak tři kotce, kde budou moci dočasně pobývat ty nejhorší případy, jako třeba i Maddox od srnecka1 a je to blízko, takže tam budu moci trávit všechen svůj čas. Podobně to měli udělané i ti Slováci, od kterých máme Draka.

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 07:15
- Nahlásit

Šárka
Jestli chceš, můžu ti tam napsat, ale napiš mi na maila co a kam. U některých psů je tam uvedeno, že jsou čipovaní, očkovaní, odčervení a mají pas, s těmi by to bylo jednodušší.

Walda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:50
- Nahlásit

Mucholabka

bude můj, postavím si tam pár překážek, osázím to na okolo stromečkama, udělám si tam takový ten domeček na nářadí a hlavně tam budou tak tři kotce

Teda super. Přiznám se: těžká závist.

Kdybych já si tu chtěl něco takovýho pořídit (Praha), musím na to vykrást banku , a stejně by pak přišli nějaký vopruzáci, že mi to vezmou a postavěj tam bydlení na kšeft.

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:05
- Nahlásit

Walda
To víš, venkov je venkov. Tedy chtěla jsem říct, všechno blbý e pro něco dobrý.

Walda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:07
- Nahlásit

Lola1

No, v poslední době těch výhod velkoměsta nacházím čím dál míň. Naopak.

Mel
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:09
- Nahlásit

Lola1
můžeš se mi podívat na ty moje vybraný fenky? Jako jestli jsou čipovaný, očkovaný, apod.. Příp. jestli ti to nebude dělat problém, mohla bys mi to povídání o nich přeložit do mejla? Němčinu fakt absolutně neovládám, jo, kdyby to bylo anglicky, italsky nebo francouzsky, ale němčina se mi nikdy jako jazyk nelíbila....

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:15
- Nahlásit

Mel
máš mejla na garypes.

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:28
- Nahlásit

Mel
Máš to tam.

Mel
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

Lola1
díky, jsi zlato

Šárka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:47
- Nahlásit

Líbí se mi Bully, Teddy, Tyson, Oskar, Rexi, takže by snad nějak byl vhodný. Vlastním 3 psy a do budoucna nejspíš budou děti, tak s ohledem na to. Jak je to vlastně daleko, jak dloho by se jelo vlakem? Ráda bych se tam podívala asi i s nějakými mími psy, abych zjistila jestli si padly do oka.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 12:31
- Nahlásit

Bela
Já mám honáckýho http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=7743 ......ten v Německu je ovčácký

abby
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 12:47
- Nahlásit

Co se mi líbí,tak nejsou vhodní k dětem.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:14
- Nahlásit

Walda
chtějí za něj 300 000. A kdyby ne, vždycky se najde pozemek, na kterém se z nějakého důvodu nedá stavět, třeba i kvůli hygieny-voda a tak. Takové se prodávají vcelku levně.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání