| Autor |
Zpráva |
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:04
- Nahlásit
petra
http://sear.site.cz/sear-poradna.php
Ahoj, mrkni jeste na tohle, jsou tam rady, ktere tu nepadly... (treba jako informovat mistni myslivecke zdruzeni...)
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:10
- Nahlásit
maixnerova
už jsme informovali ale znáš to mezi mylsivcema jsou blbci, ale teď doufáme v to že by nám o ní řekli.
Jinak díky za radu
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:39
- Nahlásit
Petra
vubec neni zac... moc doufam, ze se ta cacorka najde... jak je to vlatne dlouho?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:45
- Nahlásit
maixnerova
od minulého pátku večer, tím se naděje trošičku zmenšují ale stále doufáme a hlavně hledáme
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:50
- Nahlásit
Petra
diky, no to neni tak dlouho... ja jsem uplnou nahodou na ulici v Praze natrefila na fenecku (stene), jejiz majitele ji postradali mesic... patrne ji nekdo ukrad pred obchodem, zdrhla mu a pak se toulala... a tady je ruznych nebezpeci spoustu...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:57
- Nahlásit
maixnerova
snad máš pravdu a ještě je někde skovaná nebo u někoho je, hledat určitě nepřestanem, díky za podporu. slíbyla jsem ségře že jim pomůžu, ona je včera po operaci páteře tak nemůže chodit a asi dlouho nebude. Tak já a celá naše a jejich rodina hledáme. Všude jsme vylepili plakáty a ve všech okolních vesnicích to hlásili, obvolali útulky i policajti no zkusili jsme všechno
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 15:14
- Nahlásit
LIDIČKY Čikyta je už doma HURÁ, až se dozvím podrobnosti tak Vám je napíšu všem moc děkuji
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 15:20
- Nahlásit
Teď jsem mluvila s mámkou, tak byla asi zkovaná nedaleko Městce Králové v lese, a když jeli švára se synem autem tak si jí všimli jak peláší po poli k Městci. Všichni jsou šťastný jak blechy . Moc Vám děkuji za pomoc a podporu
Tato diskuze se může smazat
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 15:24
- Nahlásit
Petra
jeeeee to je supeeeer....moc gratuluju
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 15:25
- Nahlásit
nika00
ani si neumíš představit jaký balvan nám všem spadl ze srdce uf
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 15:44 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
Petra
no dovedu tak uz ji pekne opatrujte...a co vlastne čikytka delala kdyz jste ji nasli? mela radost? ja kdyz takhle jednou nasla myho divocha, tak se uplne krcil u zeme...mrskal ocasem a kdyz sem promluvila tak se radosti pocural a malem me sned
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 15:56
- Nahlásit
Petra
Hurááááá, to je dobře, že se našla.
nika00
Jj, Sněhulka už je vykastrovaná...... včera jí bylo dost zle, tak jsem s ní raději zůstala v Praze, přece jen tady nejsou v noci žádní veterináři. Dneska už slupla kapsičku a trochu pila, došla si na záchůdek a žebrá o mlíčko. Jinak je celá rozbolavělá a mrzutá. Když spinká, tak se strašně klepe, takže je zakrytá.....pelíšek má z ručníků...na nic jiného si lehnout nechce
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 16:03
- Nahlásit
Petra
jezismarja, to byl nervak.....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 16:35
- Nahlásit
brut
jejda...duffy uz vecer skakala ze stolu a na stul..a byla ok...chudinka..tak at je ji brzy zase dobre..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 22:13
- Nahlásit
nika00
Snehulka skoro celý den spinká, vůbec nikde neskáče ani nezlobí. Baští, pije a problémy s vylučováním taky nemá, jen je hrozně unavená. Tak jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží. Začínám z toho být nesvá.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:25
- Nahlásit
nika00
no trošku byla zaražená ale měla hlad jako blázen a pak jen spala a spala. Teď je už v pohodě jen je špinavá jako prasátko tak jí budou muset vykoupat.
Jinek všem mooooc děkuji za pomoc a za gratulace
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 07:40
- Nahlásit
Tak čubinu vykoupali a zjistili že má v kožichu broky, to nepochopím že ty debilové dokážou střílet na tak malinkýho pejska. Jinak jí nic není i ty broky jsou jen povrchově, tak naštěstí tan mylsivec byl asi slepí jak patrona a střílel z dálky HOVADO
|