| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:41
- Nahlásit
Nikdy som si nemyslela, ze sa toho dozijem, ale .... Psikov osobne poznam, tak ako aj slony. Tina (starsia a bleda) potrebuje pevnu ruku, je ostra na suky. Brin (cierna a mladsia) je vecne stena, demolacna cata. Ale obe su uzasne mazlive a maju radi spolocnost.Dovod je, ze mlada steka a susedia spisali peticiu...
ahojte,
mam dve krasne baby krizencov saluky a zlateho retrievera a nutne potrebuju novy domov, pomozte mi ho pre ne najst.obe spolu i kazdu zvlast, ako to len bude mozne.
a hlavne do dobrych ruk.
kontakt na mna mate, ale pre ostatnych je 0903500493 gabina, diiiik
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:45
- Nahlásit
pigie
a proč dává Gábina fenky pryč ?? proč se nepřestěhuje ???? nechápu, to yb mě napadlo jako první... nebooo protištěkací obojek ???? Nedovedu si předtstavit dost dobře důvod, pro který bych se vzdala svých psů.......
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:47
- Nahlásit
wensday
Ono to je trosku zlozite... Ja by som sa tiez prestahovala. Ona nie. Kazdy sme iny. Je sama a ma na krku byt a malo penazi. Ja by som to tiez riesila inak. Je to proste zlozitejsie, bohuzial, mam pocit, ze babulkam bude lepsie inde...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:49
- Nahlásit
pigie
chjo, nechápu, jsou fakt krásné.....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:51 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
wensday
ver, ze v skutocnosti su este krajsie. Ved ich mam na stranke, vidavala som ich velmi casto, kym som sa neprestahovala. Takmer denne
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:56
- Nahlásit
tjo, nádherný, nevím, která je hezčí, já jsem zatížená na ty černý,ale ta světlá má nádhernou hlavu... kdybych neměla už 3....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:58 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
wensday
jj. Inak, najnovsie fotky nemam. Ale ta cierna sa teraz uplne podoba hlavou na mamu. Aj chocholcek aj dlhe strapce na usoch. Len je mensia trochu. Obe su velmi atleticke, ovladatelne bez voditka, len treba davat pozor na okolie. Ale Brin by som radila len do rodinneho domu. Ona doma sama neobsedi, velmi sa nudi a nici vsetko naokolo - aj ked tu je tiez zanedbana vychova. Starsia to zvlada v pohode, nechpem, preco ma ist prec aj ta
Jo a vek. Starsia cca 5-6rokov(nalezenec). Mladsia 2.5 roka
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 16:01
- Nahlásit
večer je dá přítel k nám na web..... uvidíme...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 16:16
- Nahlásit
pigie
Ještě bych pochopila,že se nechce přestěhovat (já bych to udělala),ale proč dává obě pryč,když štěká jenom jedna.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:24 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
wensday
Dik
abby
To fakt netusim. Na tuto otazku mi odpovedala citujem :"Neviem, uvidim"
|
abby
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:51
- Nahlásit
pigie
Asi máš pravdu,že jim jinde bude líp.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 21:27
- Nahlásit
abby
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 23:52
- Nahlásit
pigie
fakt ach jo...jsou nádherný...my máme taky problém se sousedama..ale kašlu na to..noční klid mi staroch neruší,tak to snad projde....snad se někdo najde....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 06:48
- Nahlásit
Inak, toto moze byt aj "vystraha" pre tych, co chcu mat steniatka bez PP. Planovane Tinku nakryli. Mala 7 steniatok, hoci po Tinke chcel kazdy steniatka, tak mali velky problem, aby sa siestich zbavili. Brin im zostala, hoci si ju neplanovali nechat.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 08:00
- Nahlásit
pigie
holka vím že máš pravdu, ale proč začínat opět debatu s PP nebo bez PP přeci všichni víme že je to nekonečné tak stejně jako granule nebo vařené
Pejsků je mi líto a přeju hodně štěstí v hledání novích majitelů
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:13
- Nahlásit
Preto to vravim, lebo keby ju nenakryli, nema problem. Tinka je bezproblemova, co sa tyka suzitia v panelaku.
|
diana
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:33
- Nahlásit
ahoj, skuste to dat aj na www.psysos.sk drzim prsty nech najdu dobry domov, ked uz sa teda panicka tak rozhodla
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 09:35
- Nahlásit
pigie
rozumím ti, chtěla jsem být jen ftipná
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 07:13
- Nahlásit
posouvám nahoru
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 13:36
- Nahlásit
wensday
a ted ja, Brin je hodne podobna memu pejsovi, i tim temperamentem... ach jo....
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 13:37
- Nahlásit
maixnerova
no , mně se moc líbí obě dvě, ale vzít všechny si je nemůžem, že jo......
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 14:03
- Nahlásit
maixnerova
me se taky moc libej obe, a co se tyce Piskota, tak ten ma pro tenhle typ chlupatejch zenskejch slabost... ale 1 + 1 jsem sice predelala na 2 + 0, jenze vic ho uz nenafouknu a Brin chce puvodni majitelka umistit do domku se zahradou a Tinka je zas ostrejsi. "Pevnou ruku" mam, kdyz je to nutne, ale musim se do toho natlacit.... takze pro Tinku myslim nejsem stavena....
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 14:04
- Nahlásit
wensday
... to si nepisu sama se sebou (zatim) , to bylo pro tebe...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 14:08
- Nahlásit
maixnerova
no jo, chápu... snad se je podaří umístit přítel je teď pryč,ale večer zkusí hodit obě holky na web....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 16:09
- Nahlásit
wensday
maixnerova
Prave som sa stretla s majitelkou. Psice su predbezne zadane. Ma dvoch zaujemcov. Bude sa snazit to este riesit inou cestou, ale ak by bolo treba buducich majitelov uz maju
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 07:10 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
pigie
tak to je dobře, stáhnem to zase z webu.... napíšedš sem pak podrobnosti ??? prosím
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 08:58 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
wensday
Podrobnosti nechcem rozpatlavat. Nesuhlasim s tym, ale asi fakt nema inu moznost.
Moderatori
Prosim vas, zmazte to bud cele, alebo minimalne to telefonne cislo v uvodnom prispevku. Dakujem.
(Mozem menit len "cerstve" prispevky, starsie sa nedaju)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:02
- Nahlásit
pigie
já myslela, jako kam fenky půjdou, jestli spolu a tak....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:19
- Nahlásit
wensday
Ma dvoch zaujemcov. Jeden je pre mladu, druhy by si vzal obe. Ten vsak moze az v lete. Bola by rada, keby sa jej podarilo preklenut to obdobie troch mesiacov, aby sli spolu
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:28
- Nahlásit
pigie
tak to je fajn, držím moc palce !!!
|