| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:05
- Nahlásit
Dobrý den, večer 19.2.2007 jsme nalezli fenku kokršpaněla. Motala se na silnici nad Želevčicema (kousek od Slanýho). Fenka je zvyklá být v bytě a velmi čistotná. Byla hladová a žíznivá.
Bohužel na policii ani u veta nikdo ztrátu fenky nehlásil a ani na plakáty, co jsem vylepila nikdo nereaguje. Fenka je ve vysokém stupni březosti.
Prosím, pokud někdo víte o někom, kdo z okolí Slaného postrádá fenku zlatého kokršpaněla, dejte vědět na tel. 720 210 114 nebo mail nergita@seznam.cz
Děkuji D.Š
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:24
- Nahlásit
se obávám, že ji nikdo nehledá......bo je březí.....každej den si musím připomenout, proč nenávidím lidi.......
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:31
- Nahlásit
Kreis
napadlo me uplne to samy... bohuzel
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:35
- Nahlásit
Asi by bylo dobré dát to na stránky www.kokrvnouzi.websnadno.cz
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:31
- Nahlásit
nika00
i mě
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 17:31 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
žanda
|
LenkaSS
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:09
- Nahlásit
její fotka z ifauny
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:31
- Nahlásit
Bobek fenka, jak někdo může opustit zvířátko Když je na svém člověku tak závislé a tak ho miluje....
Je krásná.
Co sní bude pokud se nikdo neozve?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 07:34
- Nahlásit
bisonko zakladatelkou fora jsem já jen proto,že jsem to viděla a zkopírovala.....ti co si ji vzali k sobě dali původní text na ifaunu-budeš se muset tam....mě to jen přišlo hnusný,že se někdo může zbavit psa a ještě březí fenky! Protože se nemyslím,že se zatoulala.......asi tak jak vy tady všichni.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:01
- Nahlásit
žanda
Jo vlastně je to z ifauny.... No lidi jsou fakt hyeny....
Viz včera v blesku jak někdo polepltal pejska kyselinou... Já bych tomu člověku udělala totéž....
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:34 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
Teraz mám doma psika, ktory je pravdepodobne tiez poleptany.
Aj ked som si to ani nechcela pripustit.
Ale miesto jeho zranenia je najzarážajúcejšie: brucho, okolie penisu a jedna labka.
Včera sa ma už pokúšal nakrývať a tváril sa pri tom ako zamilovaný Don Juan. Takže som asi kápla aj na dôvod.
Či už obťažoval niekoho doma, alebo nejakú fenu, je to dosť krutá výchova. A podľa výsledkov nezabrala.
Taký krásny pes. Našťastie je mladučký a na zlé rýchlo zabúda. Horšie to mám akurát pri jeho ošetrovaní.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:50
- Nahlásit
gabi
To je fakt děs co ti lidi dělají ale tvůj pejsek je krásný
určitě to spolu zvládnete..
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 08:56
- Nahlásit
bisonka, nieje to môj psík a dúfam že sa dá do poriadku a čoskoro si nájde nejaký skvelý nový domov.
Mám doma dvoch psov a trochu miesta na dočasné prychýlenie nejakého chlpatého chudáčika, čo to potrebuje.
|