Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Americký kokr s PP
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:22
- Nahlásit

Je mu rok a půl, na výstavě Ostrava minulý rok Velmi nadějný. Hodný, miloučký, zvyklý na úpravu, výstavní postoj, s drobným výchovným problémem vinou majitelky. Údajně kouše a vrčí, ale to VŮBEC není pravda, na mě ani nemuknul, právě naopak, nechal si líbit cokoli. A prý také po vyvenčení čůrá doma, to si ale myslím je lehko odstranitelné, páč doma mají velmi zajímavé výchovné techniky (kdyby nebyl papírák, hned bych ho zgřuchla, ale máme tu smlovu, tak nemůžu). Že tak jednou do měsíce prý dostane výprask, aby byl hodný, a pak mu to tři dny vydrží, na hraní dostává prázdné krabice od vína (a že jich mají doma dostatek). Majitelka jej velmi ráda někomu přenechá, říkala, že včera se jí počůral, tak ho chtěla vyvést před barák prvnímu bezdomovci, ale nemůže, bo je značený. A že když si ho někdo vezme, klidně mu přidá ještě tisícovku. Myslím, že je to moc hezký a milý pejsek, povaha mírně kokří, ale jinak hodňoučký chlapeček, pěkná postava, má krásnou hlavu, černobílý.

tosca
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:47
- Nahlásit

Mucholabka
He, dost "dobrý", co na to chovatel toho psa? Nepomohl by najít lepší paničku?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:50
- Nahlásit

tosca
Chovatelka psa bydlí kousek od nich, ona má zverimex a v tom zverimexu psy vystavila a prodávala, podle toho si taky našel majitele (babě se líbil, vybrala v bankomatu šest a půl tisíce a za 30 minut ho měla doma). Nechceš psa na agi? Prý z šesti psů z toho vrhu už čtyři změnili majitele a toto je další adept.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 14:56
- Nahlásit

tosca
Jo, a perlička, ta baba je mírně řečeno sběratelka. Měli koreláka, a když je omrzel, otevřela mu okno. Když ji omrzel králíček, chytla ho prý za zadní nohy, chvíli ho držela a dala mu ultimátum, že jestli do zítřka nepřestane kousat šňůru od kabelovky, tak pude. Samozřejmě ho to nepřešlo, tak s ním klepla o vanu a nějací známí ho měli na oběd.
No, teď má teda pejska.
Minule mluvila o tom, jak miluje zvířata a zmínila se jen o korelákovi, dneska to roztočila.

tosca
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 15:10
- Nahlásit

Mucholabka
Psa na agi ...
a) ... nemám místo na dalšího psa
b) ... z osobních důvodů teď s agi určitě nebudu začínat ... víc do e-mailu

Baba je přesně z těch, kvůli kterým by měly být zavedeny "řidičáky" na psy ... nebo raději na všechna zvířata.

Fík
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:11
- Nahlásit

Mucholabka
Odkud jsi?

Lola1
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:18
- Nahlásit

tosca
kvůli kterým by měly být zavedeny "řidičáky" na psy
... řekla bych papíry na hlavu se zákazem chovu zvířat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:35
- Nahlásit

Fík
Ostrava.

ata
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2007 18:58 - Změnil/a: ata
- Nahlásit

K tomu černobílýmu amíkovi, musím vás vyvést z omylu. Loni v Ostravě byl velmi nadějný pouze můj pes, který je trikolor. Aby si někdo podle výsledků nemyslel, že jde třeba o mě.
Jinak je to teda síla a nechápu to.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 13:02
- Nahlásit

ata
Jo? Ale já na stěně viděla diplom.

ata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 18:44
- Nahlásit

Mucholabka
A myslíš si, že je takový problém před nadějný na diplomu napsat velmi? Viděla jsi posudek, nebo výsledek zapsaný v rodokmenu? Na amkokr.cz jsou napsaný všechny výsledky výstav. Já bych si taky mohla na diplom vedle výborný dopsat CAJC nebo CAC. Pokud vím, tak tam soutěžila i jeho ségra a ta byla taky jenom nadějná.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 18:46
- Nahlásit

ata
No dobře, hádat se s tebou nebudu, možné to je, baba je vůbec divná. Pokud tě štve zrovna tohle...i kdyby měl tři nohy a na hlavě korunku, potřebuje pána.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 18:49
- Nahlásit

Ty víš, o kterého psa jde?

ata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 18:54
- Nahlásit

Když jsem byla v té Ostravě, tak určitě vím, tam byli jen dva, můj a ten Ostravák a myslím si, že i ten jeho brácha už není u původní majitelky.

ata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 18:56
- Nahlásit

A proč mě to štve jsem napsala už nahoře, byla bych opravdu nerada, aby si někdo myslel, ža jde o mě, já totiž svého psa miluju.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 19:00
- Nahlásit

ata

No, ve vrhu jich bylo šest a již jen dva jsou u původních majitelů. S tímhle stylem prodeje se ani nedivím...v prvních chvílích na mě ta majitelka působila dobře, za chvilku už ne...

No, tak všichni víme, že to není trikolorní pes Aty, je to černobílý pes někoho jiného. Výsledky výstav na té stránce nefungují.

ata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 19:06
- Nahlásit

Já ji viděla jen dvakrát, právě v tý Ostravě a potom ještě v létě v Brně, tam vystavovali jeho bráchu, ten zase napadal psy. Jeho majitelka tvrdila, že pojede zase a už se nikde neobjevila, z čehož usuzuji, že ho už nemá. On je totiž i problém vůbec amíka prodat do dobrých rukou. On je na pohled strašně krásný, ale péče je dost časově i finančně náročná, takže buď brzy změní majitele, nebo z něj udělají "vořecha". Jak říkám já, takové plemeno se hodí pouze pro "cvoka" jako jsem já. Těch štěňat je mi vážně líto a už vůbec nechápu, že někdo takový může mít vůbec CHS.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 19:09
- Nahlásit

ata
No, já abych pravdu řekla, bych ho brala. Jenže na dalšího psa není místo. Mám sice vybraného chovatele příštího psa, chci úplně jinou rasu, ale až nebudu mít starší fenu. Jinak bych ho fakt brala, s povahou se vyrovnám a chlupy miluju.

ata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 19:14
- Nahlásit

Ty výsledky vážně nejdou, to je škoda.

ata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 19:15
- Nahlásit

Oni amíci jsou prej trochu psychouši. Já teda budu chtít časem ještě jednoho, ale ten můj je dost dominantní a já jsem ráda, že jsem ho zvládla. Takže nevím, jak potom přijme toho mladšího.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání