| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:37
- Nahlásit
Omlouvám se za OT, ale vím, že je tady mezi vámi několik koňáků, tak kdybyste někdo chtěl a mohl pomoci ...
URL
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:29
- Nahlásit
Janiii
tak to ted dávali v TV v odpoledních novinách na Nově
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:54
- Nahlásit
Janiii
Já to viděla včera ve zprávách.Krom poslání peněz,mě nic nenapadlo.Ale účet tam nebyl.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:23
- Nahlásit
abby
číslo účtu je v tom odkazu, viz. výš ...
pokud nebydlíte poblíž, tak asi fakt jiná možnost než peníze není, protože těžko budete posílat přes půl republiky lopaty, kolečka, cement a nevim co ještě ... brácha tam dneska nebo zítra poveze peníze, co vybral v práci, krmení, a ještě nějaký věci, nemá to zas tak daleko. Je dobře že to dali do zpráv, ikdyž se trochu bojím, co z toho Nova vykouzlila ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:25
- Nahlásit
Janiii
ikdyž se trochu bojím, co z toho Nova vykouzlila ...
Teď to říkali i ve zprávách na Primě,prý ta včerejší reportáž vzbudila hodně ohlasů,tak snad to k něčemu bude...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:58
- Nahlásit
Janiii
bojím, co z toho Nova vykouzlila
na Nově to bylo tedka a pohoda ...myslím že lidi pomůžou....je to fakt hrozný
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:23
- Nahlásit
sarax
Jo, viděla jsem to, a tímto se Nově náš ústav mými ústy omlouvá
Jinak je to fakt děs Brašula je koňák, a při požáru jedný stáje (tenkrát to zapálení bylo úmyslný )taky přišel o "svýho" koně, tak nás to hodně vzalo ... Ale je vidět, že lidi nejsou ještě ke všemu tak lhostejní, a pomůžou ...
|
venda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:45
- Nahlásit
ach jo, po Červánkovi jsme měli hříbě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:51
- Nahlásit
venda
ráno jsem si chvíli psala s bráchou, byl tam včera odvézt pytle se suchým chlebem, oves, peníze. Pohled to prý byl dost hrozný, paní majitelka vyčerpaná, nešťastná, naštěstí se lidé prý ozývají, snad je to po pár dnech nepřejde ...
|