Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Prosím pomoze najít jezevčíka...
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 08:05
- Nahlásit

Před pár dny jsem se dočetla o ztracené jezevčičí holce, Betynce...A vzhelem k tomu, že drsní jezevci jsou moje srdeční záležitost a hlavně jménu... se mě toto "srdečně dotklo" nabídla jsem rodině pomoc aspoň tím, že jejich inzerát, část mě adresovaného e-mailu od paní majitelky a několik fotek co mi zaslala, umístím sem...Zkuste říct svým kamarádům, odeslat odkaz mejlem pejskařům nejen od Olomouce..., Betynka může být kdekoliv pokud ji někdo opravdu odvezl...Je to již dlouhá doba, ale naději umírá poslední...
Dne 1.12.2006 ve 22.00 se ztratil drsnosrstý jezevčík,který slyší na jméno Betynka.Stalo se to ve vesnici Těšíkov,oblast nad Šternberkem u Olomouce.Betynka je velmi hodný pejsek,srst má černo,hnědo,šedou a na krku má obojek.Prosím o pomoc.Tel:606710912!!! linda.21@centrum.cz
z e-mailu:
Máme chatu, odkud jako každý večer, jsme vypustili Béďu se vyčůrat. Jenže Béďa byla milovník kočet, strašně ráda je pronásledovala a štěkala na ně, což se ji stalo osudným. Prostě si vyběhla a už se nevrátila. Hledali jsme ji celý večer, další dva dny co jsme byli ještě na chatě a pak to vzdali. Mezitím jsme také vyvěsili plno plakátů, nahlásili to na veteriny, kdyby náhodou se jí něco stalo a někdo dobrý ji odvezl, a také jsme ji nahlásili na útulky a policii. Vše ale marně. Naše Betynka by nikdy neutekla, znala to okolí naprosto 100%. Stát se ji fyzicky nic nemohlo, jelikož bychom ji jinak našli. Takže opravdu nevíme co se stalo, ale jedna věc tu je, a to, že nám ji někdo vzal. Sousedi říkali, že v ten večer tou vesnicí projížděli 3 auta a jedno zastavilo. Je to klidně možné, že ať už lidé z auta nebo někdo jiný ji vzal, protože nic jiného možné není. Betynce bylo sice 10let, ale jelikož byla v lese KAŽDÝ týden, tak byla ve velice dobré kondici. I veterinář říkal, že jiní pejsci už mají šelesty na srdci, ale ona byla naprosti fit. Byla hodně chytrá. Vyšla si třeba ráno na procházku, vrátila se na oběd a pak byla zase fuč. Věděla kam má a může jít a kdy se vrátit. Takže to asi k mému příběhu.... Je to už téměř 3 měsíce a my se rozhodli si pořídit nového pejska, jelikož psychická situace u nás v rodině byla napjatá. Spekulovali jsme hodně o tom jakou rasu si pořídíme a nakonec se rozhodli opět o drsnosrst.jezevčíkovi. Příští týden si jedeme pro nové štěňátko Jsem moc ráda, ale věřte mi, mám chvilky, kdy si pobrečím a stýská se mi po Betynce. Přeci jenom, 10let je 10let.

Děkuji všem za pomoc...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 09:40
- Nahlásit

....hop nahoru...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:41
- Nahlásit

pardon, ale ještě jendou ...hop...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 16:16
- Nahlásit

šupky hupky...a děkuju

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:09
- Nahlásit

a ještě jednou...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání