| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 17:37
- Nahlásit
Máte někdo sním zkušenosti?
|
diana
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 17:42
- Nahlásit
ahoj, takisto by ma zaujimalo,ako to tam funguje. akurat vcera som sa tam chcela ist pozriet, resp. vencit. nikde som nevedela najst otvaracie hodiny, tak som napisala na jedno z tych icq cisiel, co su na stranke uvedene. a dozvedela som sa, ze novi zaujemci mozu vencit iba v doprovode dobrovolnikov (ktorukolvek sobotu),kt. tam chodia dlhsie, alebo majitelky utulku (ak som spravne pochopila).
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 18:16
- Nahlásit
želva
A kde to přesně je? Nenašla jsi nějaké jejich stránky na netu? Mam doma ještě spoustu věcí z vánoční sbírky a o víkendu je vezu do benešova do útulku, tak bych to mohla rozdělit.
|
diana
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 18:23
- Nahlásit
jj, webovu stranku maju http://www.utulek-liben.com/listdog.php
inak, vsetky utulky a rescue projekty, kt. maju webstranky s ponukou psov (niekt. su bohuzial neaktualizovane) su na http://pavliskop.blogspot.com/
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 19:57
- Nahlásit
mějde o to, že bych tam měla tuto sobotu nastoupit jako dobrovolník, tak se ptám zdali někdo tam třeba nepracuje nebo nepracoval
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 20:02
- Nahlásit
Já vím, že tam ten útulek je. Kamarádka tam před vánocema v rámci předvánočního obdarovávání v práci sehnala nějaký prašulky a nakoupila za to maso, které si v útulku přáli.
|
diana
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 20:14
- Nahlásit
želva
jee, ty sa mas a budes chodit pravidelne?
inak, ak by sa niekedy objavil zanedbany pes, kt. potrebbuje ostrihat, pripadne iba upravit, rada pomozem. strojcek mam a skusenosti aj zo salonu aj s utulkacmi.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 20:17
- Nahlásit
diana
nevím jestli budu chodit pravidelně, ale zatím jdu v tu sobotu, já se nabídla tak 4x týdně, ale na to se musím domluvit.
Jinak vzkaz ráda vyřídím, nesu tam ty psí sušenky a hračky které kluky už nebaví a jednu denu a obojek.
Dám sem pak vědět jak to funguje .
Diana - jinak děkuji za nabídku
|
diana
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 20:25
- Nahlásit
niet zac, keby si vedela o nejakom utulku v prahe, ci okoli, kt. by takuto pomoc uvital, daj mi, prosim, vediet
aha, teraz pozeram, ze tu nemam mail...ako sa to da spravit, tak aby sa to zobrazovalo pod clenom? zaregistrovala som sa len nedavno, tak sa v tom este nevyznam
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 20:56
- Nahlásit
diana
nahore pod nadpisem "Kynologicka diskuze", jsou mezi "Hledat" a "Odhlasit" "Preference", na ty kliknes a tam das v "Ukazovat email veřejně?" Ano .-)
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:41
- Nahlásit
želva
asi před 3 lety jsem tam byla, že bych chtěla pomáhat. Postarší paní, jméno už nevím, na mě byla dost nepříjemná, spíš mi dávala najevo, že o nikoho nestojí a já osobně jsem tam z toho byla v šoku. Nepředstavitelný svinčík a zápach, všichni psi byli volně puštění, každou chvíli se to tam servalo a ještě jsem si odnesla ránu do krve na stehně, poté co mě taková hezky flekatá fenečka při míjení štípla.
Už jsem tam nešla, ne až tak kvůli prostředí, to samozřejmě taky, ale hlavně kvůli té paní. Asi nebyla v dobré náladě, nevím. Vůbec nechci Tě odrazovat, je to možná i víc než tři roky a třeba se mnohé změnilo, ale píšu svou osobní zkušenost.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 11:13 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
jindriska
nevadí, ale děkuji za příspěvek
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 11:18
- Nahlásit
želva
tak jsem v očekávání, co napíšeš. Mě to hodně mrzelo, nejsem žádná cukrová panenka, ale toto mě dostatečně odradilo.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 11:22
- Nahlásit
jindriska
no co jsem koukala na jejich stránky tak snad, ale dám sem pak svůj názor, sama jsem zvědavá, v sobotu jdeme venčit a uvidím
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 09:36 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
jindriska
tak jsem mluvila s nějakou Simonou a zítra se sejdem, ale tak jsem se ptala co a jak jako o utulku, takže mi bylo řečeno, že psy jsou tam na volno,tyhle holky tam chodí už docela dlouho, je tam nějaký pán(zdřejmě vedoucí) a jinak chodí ven v tu sobotu je venčit, takže uvidím zítra víc a jinak psy se dostávaj ven jenom v tu sobotu, aspoň tak jsem to pochopila ...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2007 15:23
- Nahlásit
jindriska
jaký máš email?
prosím napiš mi ho a já ti pošlu jak jsem pochodila
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2007 18:36
- Nahlásit
želva
mne by to taky zajimalo, jestli bys mi to mohla taky pisnout na coracos@seznam.cz, diky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2007 20:56
- Nahlásit
vlastně to mužu napsat i sem
ten pán je na to sám, potřebuje jakoukoliv pomoc a nejlepší je se domluvit se Simonou a Katkou, páčty tam chodí každou sobotu je venčit a vozímu tam potřebné věci.
Vevnitř jsem nebyla ale asi je tam tak okolo 10 psů, možná i více.
jsou tam jak malí tak i velcí hafani i fenky
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 08:45
- Nahlásit
želva
ahoj, no a jak to tam vypadá a myslíš, že když mu něco přinesem, opravdu se to dostane k pejskům? Podle toho co jsem četla na netu má tento útulek nějaká slečna-paní s maminkou???
Mám spoustu věcí do útulku, tak přemýšlím, zdali to tam nepotřebujou víc než v maršovicích??
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 17:41 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Danča
no má to to jenom nastarosti ten pán ani holky o nikom jiném nemluvili a psy jsou tam navolno kromě 3 kterí jsou v kotcích a je fakt, že jsme mu přinesli deky a než jsme se vrátili s venčení, tak už byli v kotcích
jinak já vevnitř nebyla, ale jenom jsem to tam viděla
řekla bych že to potřebuje určitě než třeba Troja
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 18:31
- Nahlásit
Danča
já jsem byla nakupovat a tak mu tam zase v sobotu vezu - konzervy,hračky,obojek a čistící prostředek,
ale jinak ten pán sám asi řekne co nejvíc potřebuje
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:31
- Nahlásit
želva
mail: jindriska@kruz.cz, časově jsem na tom teď dost blbě, ale ráda bych se tam koukla a něco přinesla. Proč vás nepustili dovnitř, nebo to byla pomoc čistě jen s venčením?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 16:55
- Nahlásit
jindriska
máš email
kdybyste dělali nějakou zbírku na pomoc utulkům tak jestli můžete tak si vzpomente i na tenhle
Děkuji
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 17:37 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
tak tohle by potřebovali nejvíce :
Ahoj Petro,
No uplne nej nej je maso, ale to je slozite sehnat levne, takze dale v poradi jsou konzervy, nakonec granule.
Moc moc potrebuji hadry, jakekoliv, treba stare povleceni, hadry na podlahu, stare rucniky atd. dale cistici prostredky - savo, cistidla na podlahu, atd atd...
deky jsou taky fajn.
Díky
Simona+Katka
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:44
- Nahlásit
želva
Cože?? čistící prostředky?
A jejich pejsci jako nežerou granulkynebo co?
Proč si vlastně nebyla ve vnitř a jakto, že maj pejsky puštěný, asi se tam zkusim jet podívat, ale jaký je tvůj pocit z tohohle útulu?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 20:31
- Nahlásit
Danča
jet se tam podívat a můj pocit? takový zvláštní, myslím si že kdyby tam nechodili holky Simona a Katka tak nevím nevím...
ale možná to dělalao tím že bylo hnusně a mě nebylo ještě 2x dobře, ale klidně si tam jed podívat, mi tam budem zas v sobotu okolo 9 ráno, vezu tam nějaké věci
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 08:33
- Nahlásit
Danča
to není nic neobvyklého, že útulky žádají i čistící prostředky. Spotřeba je veliká, vím to, když jsem jezdila do kočičího útulku.
Jinak add granulky - si vzpomínám, když jsem tam tenkrát zavítala, že paní majitelka nebyla granulím (jako plnohodnotnému krmivu) příliš nakloněna. V té době, jsem mého psa musela krmit light granulema, protože byl jak paša vykrmený a vyslechla jsem si něco kritiky.
To bych jim ale neměla za zlé, že se spíš snaží krmit psy masem a přílohou než granulemi pochybné kvality.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 08:40
- Nahlásit
želva
myslím, že to prostředí tam odradí spoustu lidí, ale je moc fajn, že tam chodíš, protože kdyby tam přišlo ještě pár takových lidí jako ty, tak to hned bude vypadat jinak. Takže díky!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 08:55 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
jindriska
já se chci tam tuhle sobotu dostat jako trochu násilím abych viděla i vnitřek abych viděla jaký to tam je, ale jinak to dělám kvuli těm psům a doufám že se mi podaří dát nějaké pejsky do dobrejch rodin, třebas tady přes cz pes ...
až budeš mít čas, tak klidně mužeš jít snámi se juknout a já doufám že pak tam budu chodit aspoň obden abych vzala ven nějakého šmudlu
a jinak vůbec neděkuj, já jsem na psy co potřebujou pomoc dost háklivá(myšleno v dobrém) a obdivuji všecky lidi co kde vypomáhají a snaží se jim pomoc a ne jenom psům
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 09:15
- Nahlásit
želva
máš email
máš odpověď
|