| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 17:04
- Nahlásit
Plná radosti Vám všem musím oznámit,že Juana z příběhu "Juan a psí hvězda Sírius" jsem dnes potkala u nás i s novýma páníčkama pouze 2 hodiny od toho co ho přivezli z útulku. A je to láska jak trám!!! strašně milí lidé,ten pejsek je miluje už za těch pár hodin. jsem šťastná za ně a děkuji jim za jeho záchranu
|
aren
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 17:44
- Nahlásit
nels
To je bezva!!
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 17:48
- Nahlásit
nels
ty jo, tamtamy jedou rychle, tak to jsi dobra, zes ho poznala, ti lide pry byli velmi sympaticti, co si ho brali, trochu je jen obava, jak to Juan zvladne doma, jestli nebude nicit, tak referuj, dozvis-li se neco
|
nels
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 17:58
- Nahlásit
dejavu
jsou fakt strasne príma,vypadají všichni tři jako nejšťastnější pod sluncem určitě je udu potkávat často,tak hned napíšu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 18:01
- Nahlásit
rekni jim, ze diky vsi reklame maj psa popularnejsiho nez Madonna
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 18:04
- Nahlásit
ty jo, stejne mne vrta hlavou, jak jsi ho poznala, takovych krizencu je plno... povez! litala mu kolem hlavy zlata muska?
|
nels
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 18:27
- Nahlásit
dejavu
ale vůbec,to bych byla superžena kdybych ho jenom tak poznala. kamarádka mi říkala,že tam jdou lidi co si přivezli dnes pejska z útulku,a že prej na základě nějakého dojemného příběhu co byl na netu...takže tak
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 18:40
- Nahlásit
nels
oni si ho ale nevzali na zaklade teto povidky, ale na zaklade liceni vyletu, jak byl s Petrou o Silvestru, jsou to turisti, tak je pritahl jeho turisticky duch, to povidani je tady, jsou tam krasne fotky, ten pes umi krasne stat na zadnich bez opery
http://www.utulekmalyjenikov.estranky.cz/clanky/pr ibehy-psu/juanuv-vylet
|
nels
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 18:56
- Nahlásit
dejavu
aha,tak to jsem nevedela.v kazdym pripade je opravdu roztomilej,trosku jeste asi vyjukanej z tolika pozornosti,ale pana i pani miluje uz ted.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 19:10
- Nahlásit
nels
tak to je bezva
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 08:52 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
nels
to je dobře, že se mu jeho vánoční přání splnilo...
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 10:07
- Nahlásit
Super. Tohoto pejska mi bylo moc líto.
|