Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / 8- letý irský setr - domov na dožití
Autor Zpráva
Falka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:00
- Nahlásit

Měla bych prosbičku - moje kamarádka má kamarádku, která je nevidomá a navíc trpí svalovou atrofií, takže pomalu ale jistě začíná být upoutaná na vozík. Má 8-letého irského setra, ale teď potřebuje asistenčního/vodícího psa, kterýho by měla v nejbližší době dostat. Fyzicky by ale oba psy nezvládla, takže pro setra hledá nový domov, do útulku ho dát nechce (což chápu, v 8 letech). Prý je hodný, zvládá základní povely, má rád děti a je zvyklý chodit bez vodítka. Nevěděli byste někdo o někom, kdo by si ho mohl vzít? V 8 letech je to spíš na dožití, v útulku by byl chudák, nikdo by si ho odtamtud nevzal.

Margaret
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:03
- Nahlásit

Falka
To je strašný, myslím hlavně to, co se stalo té kamarádce
Jinak setra je mi taky líto, škoda, že už naši mají pejska, myslím, že by si ho klidně vzali... Přeju mu ať se rychle někdo najde, hlavně ať nemusí do útulku, už by se odtamtud nedostal

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:22
- Nahlásit

Falka
Já zkusím ségru...Balinka by měla doma kamaráda, takže vydrž do večera ( ale moc si od toho neslibuju, přece jen mít dva setry asi bude na ségru moc)...ale poptám se i po známých, aby pejsek do útulku nemusel

jajinax
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 09:16
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, jak to s pejskem vypadá?? Jestli už se to nějak vyřešilo?? Díky za info

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání